OZN-ul de la Castelul Windsor

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

“In seara zile de 18 august 1783, orele 21:45, patru martori aflati pe terasa Castelului Windsor au observat un obiect luminos pe cerul Angliei. Observarea a fost prezentata in anul urmatorul in raportul “Tranzactiile Filozofice ale Societatii Regale”. Potrivit acestui raport, martorii au observat un nor alungit deplasandu-se mai mult sau mai putin paralel cu orizontul.

Sub acest nor a putut fi observat un obiect luminos care, in scurt timp, a devenit sferit, puternic aprins si care la un moment dat s-a oprit. Aceasta sfera ciudata parea la inceput sa aiba o culoare de un albastru palid, dar luminozitatea i s-a intensificat si a inceput sa se deplaseze spre est.


windsorcastle1783

Apoi, obiectul si-a schimbat directia si a inceput sa se miste paralel cu orizontul inainte de a disparea in directia sud-est; un desen al evenimentului a fost realizat de Thomas Sandby, unul dintre fondatorii Academiei Regale Britanice si de fratele sau, paul, ambii martori ai evenimentului.”[1]

SURSE


  1. Emil Strainu si Emilian Dobrescu – “Dosarul Delta – (Extra)terestrii suntem noi”, Editura Triumf, pag. 144-145.
  2. Foto: ufoevidence.org

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013. Departamentul de Informații România (DIR) deține o arhivă uriașă.

You may also like...