OZN-uri care dispar în adâncuri

Distribuie!

„OZN-uri care dispar in adâncuri

În dimineata zilei de 8 aprilie 1993, George Donald, ofiter de politie cu o vechime de zece ani, din California, se deplasa cu sotia si cei patru copii, în automobil, într-o zona semidesertica, spre Las Vegas. La un moment dat, în jurul orei 10.
În dimineata zilei de 8 aprilie 1993, George Donald, ofiter de politie cu o vechime de zece ani, din California, se deplasa cu sotia si cei patru copii, în automobil, într-o zona semidesertica, spre Las Vegas. La un moment dat, în jurul orei 10.40, a devenit atent la un nor maroniu de praf care se ridica din coasta unui munte în dreapta sa. Semana cu o explozie uriasa, aproape cât jumatate din fata muntelui. În timp ce privea, din mijlocul norului a tâsnit o raza stralucitoare, ca si cum o oglinda imensa i-ar fi reflectat lumina soarelui în ochi. Încercând sa desluseasca ce anume se întâmpla acolo, a observat ca punctul luminos se ridica încet, capatând conturul unui OZN, în timp ce norul de praf se disipa dedesubt. Era o nava masiva, discoidala, care parea facuta dintr-un metal asemanator cu aluminiul. De-a lungul muchiei circulare plutea o ceata alburie, care a disparut treptat, pe masura ce discul se înalta tot mai sus. Când a ajuns la înaltimea crestelor înconjuratoare, obiectul s-a oprit, apoi a început sa se miste aproape orizontal, într-o panta usor crescatoare, pâna într-un moment în care pur si simplu a disparut instantaneu, ca si cum ar fi trecut într-o alta dimensiune, sau poate a tâsnit cu o viteza atât de mare încât ochiului omenesc i-a fost imposibil sa-l urmareasca.
Primul lucru care i-a trecut lui George Donald prin cap a fost sa se convinga ca n-a fost o halucinatie. Dar membrii familiei sale vazusera, si ei, exact acelasi lucru. Doi dintre copii observasera chiar un mare numar de luminite galbene pe partea de jos a OZN-ului, ca si alte lumini colorate în partea care parea din fata. Ajuns în Las Vegas, ofiterul a facut un raport la politie si la comandamentul bazei Nellis a Air Force. Nici unii nici altii nu parusera însa nici interesati nici impresionati.
Sa existe oare porti camuflate în coastele muntilor, prin care OZN-urile ies si intra în hangarele lor subterane? Problema ramâne, evident, deschisa, dar merita sa mai rememoram o întâmplare, care pare sa argumenteze aceasta ipoteza. José Luís Rodríguez din Puerto Rico, a relatat ca, într-o zi din vara lui 1979, pe la ora 14.00, el si varul sau, calareau pe teritoriul unui întins poligon pentru artilerie de pe coasta sudica a insulei, în zona Salinas. Deodata au avut senzatia unui cutremur. O portiune a solului, în fata lor, a început sa se înalte, cu stânci, tufe, buruieni. Mai multe placi uriase, purtând pe ele, drept camuflaj, un decor perfect natural, s-au dat la o parte împinse de brate hidraulice, iar sub ele s-a deschis un tunel cu pereti metalici, lat de circa 25 de metri, coborând în adâncul pamântului. Doua obiecte s-au înaltat, lent, din deschizatura, dupa care s-au oprit, nemiscate, la o înaltime de circa treizeci de metri. Erau doua discuri argintii, cu diametrul de 15-20 metri, având împrejurul muchiei un sir de geamuri luminoase. Dupa declaratia martorilor, pe discuri scria „URSS” (având aceeasi semnificatie în spaniola ca si în româneste…) sau o prescurtare asemanatoare… Cei doi au urmarit obiectele timp de circa doua minute, pâna au vazut apropiindu-se o masina de teren militara. În acest moment, José si varul sau au socotit ca e mai bine sa plece cât mai repede. Analistii, care n-au pus la îndoiala cele istorisite, au presupus, mai ales datorita platformelor actionate hidraulic, ca putea fi vorba de nave experimentale americane, daca nu cumva chiar… rusesti…


Numeroase legende si istorisiri asemanatoare sunt legate de tunele si hangare aflate în adâncurile muntelui Shasta din California, munte caruia i se atribuie proprietati miraculoase, în orase subterane din Matto Grosso, Brazilia, la Pine Gap, o baza militara americana aflata în centrul continentului Australian, în baze din Antarctica, ori undeva, mult mai adânc sub pamânt. Interesant este ca o parte din aceste credinte dateaza de sute de ani si fac trimitere la popoare subterane care ar fi existat aici dintotdeauna.”[1]

SURSE


  1. http://www.revistamagazin.ro/content/view/982/4/
  2. Foto: Internet

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație neguvernamentală de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...