OZN-uri deasupra Greciei

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

„Ediţia electronică a cotidianului The Sun releatează un eveniment mai puţin obişnuit, petrecut în noiembrie 2007, în Grecia. Atunci, trei piloţi de avioane au văzut acelaşi lucru: un obiect zburător neidentificat, asemanator unei stele, dar mult mai mare şi mai luminos, care îşi schimba forma în mod constant. La vremea respectivă, autorităţile elene au negat incidentul, afirmând că piloţii nu au văzut altceva decât planeta Venus. Acum, însă, presa grecească a reuşit să obţină un raport oficial al aviaţiei, care descrie în detaliu întregul eveniment.

Potrivit raportului, intitulat „Fulger 2”, în data de 11 noiembrie 2007, căpitanul zborului 266 al Olympic Airways de la Atena la Londra a observat un obiect extem de neobişnuit care se deplasa în mod neregulat la vest de capitala Greciei. Obiectul, asemănător unei stele foarte mari şi luminoase, dar care-şi modifica forma, a fost văzut în acelasi timp şi de căpitanii zborurilor Olympic Airways 730 către Kos şi Olympic Airways 700 către Rodos, care au raportat exact aceleaşi observaţii.


Incidentul a fost confirmat apoi şi de turnul de control al aeroportului din Atena, ai cărui angajaţi au observat obiectul deplasându-se către Karystos, un mic oraş aflat pe insula Eubeea. În acest moment, notează „The Sun”, a fost contactată Forţa Aeriană Greacă. Comandanţii acesteia au confirmat că monitorizau şi ei OZN-ul de pe staţia lor radar de pe varful muntelui Parintha, de lângă Atena.

Personalul de acolo a observat totodată că obiectul se deplasa cu o viteză incredibilă şi că nu se potrivea cu descrierea nici unui mijloc de transport terestru. Cei de la staţia radar au descris ulterior OZN-ul ca fiind de mari dimensiuni, având o formă neobişnuită şi extrem de luminos. Personalului i s-a cerut să fotografieze obiectul, însă, până în prezent, nu a ieşit la lumină nici o astfel de poză.


Ulterior, două avioane F-16 au fost trimise să intercepteze OZN-ul, în timp ce mai multe turnuri de control monitorizau obiectul de la sol. OZN-ul a dispărut însă cu o viteză uluitoare, iar avioanele de vânătoare nu au mai reuşit să identifice nimic. Atât personalul de la aeroportul din Atena, cât şi cel de la radarul de pe muntele Parintha au confirmat mai târziu că au observat cu claritate obiectul, dar că radarele lor nu au reuşit să înregistreze nimic.”[1]

SURSE

  1. https://jurnalul.antena3.ro/fun/ozn-uri-deasupra-greciei-403155.html
  2. Foto: Internet

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...