OZN-uri gravate pe monede franceze din secolul al XVII-lea

Distribuie!

Două simboluri care seamănă cu o farfurie zburătoare și care pot fi văzute pe monede franceze din secolul al XVII-lea stârnesc uimirea ufologilor din întreaga lume. Mulți internauți le consideră ca fiind dovada clară a faptului că fenomenul OZN este unul real iar strămoșii noștri au fost și ei martorii acestor misterioase obiecte.

moneda3

Scott C. Waring, editor al revistei UFO Sightings Daily, speculează că moneda este mai mult decât o simplă dovadă a prezenței fenomenului. Faptul că francezii le-au gravat, înseamnă că aceste obiecte era foarte cunoscute de o masă mare de populație.


„Este dovada absolută a faptului că în anii 1600 francezii au fost martorii fenomenul OZN”, scrie Waring.

Scepticii cred totuși că desenul ar putea fi o floarea, o ciupercă sau un scut. Însă moneda prezentată mai sus nu este singulară. Ceva asemănător descoperim gravat și pe o altă monedă din 1648. Aici apare în partea de sus un obiect circular și mai multe săgeți îndreptate spre acesta.


 

moneda2 moneda

 

 

 

 

 

 

 

Ipoteza că aceste simboluri sunt reprezentări ale unor OZN-uri este întărită și de apariția în mai multe picturi din Evul Mediu a unor obiecte similare…

Manastirea Visoki Decani din Kosovo - 1350

Pictură din anul 1350 – Mănăstirea Visoki Decani din Kosovo

artistul flamand Aert De Gelder 1710

Pictură din anul 1710, realizată de artistul flamand Aert De Gelder

 

catedrala in Georgia

Catedrala Svetishoveli din Georgia, construită în secolul XI

SURSE

  1. http://www.cunoastelumea.ro/ozn-uri-gravate-pe-monede-din-secolul-al-xvii-lea-picturi-medievale-cu-ozn-uri-galerie-foto/

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație neguvernamentală de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...