OZN-uri și răpiri extraterestre

Distribuie!

În 3 iulie 1974, trei tineri din New Jersey, care jucaseră baschet se întorceau acasă. Li s-a părut ciudat că strada era goală, cu toate că era o oră …

În 3 iulie 1974, trei tineri din New Jersey, care jucaseră baschet se întorceau acasă. Li s-a părut ciudat că strada era goală, cu toate că era o oră de maximă circulație.


Tinerii și-au amintit că au admirat un superb curcubeu pe cer. Din senin s-a pornit un vânt și deasupra lor au văzut un OZN. Tinerii și-au amintit că s-au trezit în interiorul OZN-ului, unde erau peste 25 de umanoizi. Aveau înălțime mică, capete mari, ochi negri.

Au fost așezați pe mese de operație. După șase ore, tinerii au fost lăsați pe stradă. O astfel de întâmplare era o fantasmagorie, acum câțiva ani, pentru mulți dintre noi.


În anul 1997, zeci de OZN-uri au putut fi văzute deasupra orașului Phoenix, SUA. Zeci de mii de persoane au fost martore la acest eveniment. Poliția și serviciile secrete au întocmit rapoarte în acest sens.

În 19 martie 2016, în nord-estul Chinei, în portul Dalian, zeci de mii de persoane au asistat la un eveniment memorabil. Clădiri zburătoare au fost observate mai multe minute.

Se presupune că un OZN gigant, numit navă mamă s-a deschis și din el au ieșit aceste clădiri.
Martorii au relatat că, înainte de a vedea aceste clădiri plutitoare, mai multe OZN-uri au fost vizualizate pe cer, înconjurate de lumini puternice.

În 29 noiembrie 1989, belgienii au putut urmări un spectacol inedit. Zeci de OZN-uri au survolat Belgia.
De această dată, jandarmii au fost primii care au raportat aceste apariții.OZN-uri de mari dimensiuni, având forma unor platforme au survolat Belgia mai multe ore.

Nu știu cum putem explica faptul că persoanele care s-au implicat în cercetarea unor astfel de cazuri au avut parte de morți suspecte.

Celebrul astronom, Morris Jessup, a făcut timp de 30 de ani anchete excepționale cu privire la aceste evenimente, a scris cărți care au avut succes, s-a sinucis.

Directorul Institutului Fizicii Pământului din SUA, o somitate, s-a spânzurat, după ce ani de zile a cercetat și a adus dovezi că extratereștrii există și că vizitează planeta noastră.

După misterioasa apariție din 19 martie 2016, din China, NASA împreună cu marile agenții ale lumii au păstrat tăcerea. Așteptăm să ni se dea o explicație cu privire la acest eveniment.

Vă reamintesc că nu este primul caz înregistrat în China. În octombrie 2015, mii de persoane din regiunea Foshan au povestit cum pe ceruri au văzut un oraș uriaș.

Autoritățile au dat explicația că a fost o iluzie optică. A fost o iluzie optică, o hologramă sau cu adevărat au fost orașe plutitoare ale unei civilizații extraterestre?

SURSE

  1. http://www.efemeride.ro/ozn-uri-si-rapiri-extraterestre

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație neguvernamentală de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...