OZN-urile dezactivează armele nucleare, încă din 1948

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

„OZN-urile ne dezactiveaza armele nucleare inca din 1948, sunt de parere veteranii Fortelor Aeriene ale Statelor Unite.

Desi scenariul pare rupt dintr-un film al lui Spielberg, acestia sunt foarte seriosi si sustin ca, incepand din 1948, extraterestrii au inceput sa survoleze zonele de lansare a rachetelor nucleare din SUA si Marea Britanie, dezactivandu-le si chiar aterizand intr-o baza britanica.


Mai mult, se pare ca guvernele stiu acest lucru si musamalizeaza aceste informatii. Declaratiile ii apartin capitanului Robert Salas, care a decis sa rupa tacerea, impreuna cu alti sase veterani ai aerului.

Salas sustine ca a fost personal martor al unui astfel de eveniment pe data de 16 martie 1967, la Baza Aeriana Malmstrom, din Montana.


„Rachetele au fost neutralizate – zece rachete nucleare Minuteman. Acelasi lucru s-a intamplat la o alta zona de lansare o saptamana mai tarziu. Exista un interes major pentru acest tip de armament din partea acestor obiecte. Personal, cred ca nu sunt de pe planeta Pamant”, a declarat el, citat de Daily Mail.

Si colonelul Charles Halt sustine ca a vazut un OZN la Bentwaters RAF, in apropiere de Ipswich, una dintre locatiile cu arme nucleare ale Marii Britanii. Episodul ar fi avut loc cu 30 de ani in urma.

Halt a privit cum obiectul a declansat raze de lumina in directia bazei, apoi a auzit prin statia radio ca extraterestri au aterizat in interiorul stocului nuclear.

„Eu cred ca serviciile de securitate ale Statele Unite si Regatului Unit au incercat – si atunci si acum – sa submineze semnificatia a ceea ce a avut loc la Bentwaters RAF prin utilizarea de metode bine practicate de dezinformare”, sustine Halt.

Vetranii Air Force au obtinut marturiile altor 120 de fosti membri ai personalului militar american si britanic, cu privire la interventiile extraterestre, si au exemple pana in 2003.

Ei spera ca vor forta mana autoritatilor astfel incat sa confirme faptul ca fiinte straine viziteaza Pamantul de multa vreme.”[1]

SURSE

  1. http://www.ziare.com/magazin/ozn/ozn-urile-ne-dezactiveaza-armele-nucleare-inca-din-1948-1044949
  2. Foto: Internet

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...