OZN-urile din India antică

Distribuie!

„Un grup de antropologi a facut o descoperire uimitoare intr-o pestera din India: picturi rupestre preistorice reprezentând extraterestrii şi nave spatiale de tip OZN.

Picturile au fost găsite în districtul Hoshangabad din statul Madhya Pradesh la doar 70 kilometri de centrul administrativ local Raisen.


Pictura din pestera reprezinta o imagine clară a ceea ce ar putea fi un extraterestru într-un costum spaţial, împreună cu o farfurie zburatoare clasica, în ceea ce ar putea fi un vechi scenariu de răpire.

Un camp de forta sau un traseul navei este observat la partea din spate a OZN-ului. De asemenea, este vizibil un alt obiect care ar putea descrie o gaură de vierme, si care ar putea explica modul în care extraterestrii au reuşit să ajungă pe Pământ.


Entuziaştii OZN spun ca picturile ar fi fost efectuate chiar cu ajutorul extraterestrilor. Arheologul Wassim Khan care a văzut personal aceste picturi sustine ca aceste obiecte si creaturi sunt cu totul anormale in comparatie cu alte picturi preistorice care descriu viata din zona.

VIMANAS_of_INDIA__20824 vimanasartisticimpression

Ca atare, el consideră că ele ar putea sugera fiinţe de pe alte planete care au interactionat cu oamenii vremurilor preistorice, intarind astfel “teoria astronautului stravechi”, care porneşte de la premisa că civilizaţia umană a fost creata cu ajutorul altor civilizatii din univers.”[1]

SURSE

  1. http://www.efemeride.ro/istorie-interzisa-invazie-de-ozn-uri-in-india-antica
  2. Foto: Internet

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație neguvernamentală de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...