OZN-urile pot controla timpul

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

“OZN-URILE POT CONTROLA TIMPUL

Recent, o revistă de specialitate din SUA a publicat un articol semnat de un reputat om de știință, Stanton Friedman, cu privire la existența și locul de unde vin extratereștrii.


Timp de 30 de ani, omul de știință a realizat studii și cercetări pe care le-a prezentat în mai multe lucrări științifice. Referitor la întrebarea de unde vin extratereștrii, el face o trecere în revistă a tuturor posibilităților. Studiile sale s-au bazat pe documente oficiale declasificate, mărturii ale unor astronauți, documente și fotografii NASA.

Prezența extratereștrilor este un fapt cert pe care îl susțin oamenii de știință din întreaga lume. Unii dintre aceștia consideră că acești misterioși vizitatori au baze secrete chiar pe planeta noastră, în locuri nedetectabile, cum ar fi oceanele și mările, deșerturile sau munții. Alți specialiști susțin că extratereștrii provin de pe Lună și fac legătura între misterioasele fenomene care se produc pe suprafața lunară și existența extratereștrilor.


Unul dintre cele mai controversate fenomene au fost flash-urile de lumină care au fost observate pe suprafața lunară. Conform acestor specialiști ele nu sunt de origine naturală, dat fiind amploarea lor și periodicitatea. Aceste manifestări au fost numite fenomene tranzitorii. Mai mult, astronauții care au făcut parte din misiunile Apollo și Gemini au declarat că în călătoria lor spațială au fost urmăriți de OZN-uri. Alți cercetători susțin că centura de asteroizi dintre planetele Jupiter și Marte este un loc ideal pentru coloniile extraterestre, cel puțin din două motive.

Existența mineralelor din asteroizi și distanța față de Soare. Imaginile surprinse de sondele spațiale Pioneer au arătat prezența unor obiecte zburătoare în zona de centură dintre cele două planete, unele având dimensiuni de până la trei kilometri. Poate cea mai interesantă teorie cu privire la proveniența extratereștrilor este cea conform căreia extratereștrii vin de undeva din viitor.

Aceștia penetrează în realitatea noastră prin porți temporale. S-a pus în dezbatere teoria Tetravalentă care susține existența unei a patra dimensiuni. Tehnologia extrem de avansată de care dispun, care este de neînțeles pentru știința modernă și care sfidează legile fizicii este unul dintre atuurile acestei teorii.

Se mai spune că aceste civilizații au un avans de milioane de ani față de noi și au posibilitatea de a controla existența Universului și a timpului. Susţinătorii acestei teorii au plecat de la descoperirile lui Einstein conform cărora un obiect se poate deplasa cu o viteză care poate depăși pe cea a luminii, în condițiile în care se produce o deformare spațiu-timp.

În portalurile de trecere către alte dimensiuni, câmpul gravitațional este extrem de puternic și face posibilă trecerea către o altă dimensiune care se identifică cu viitorul. În momentul în care este depășită viteza luminii, timpul se oprește. În acest mod, OZN-urile pot călători în timp și spațiu într-o manieră rapidă. Despre OZN-uri se spune că pot manevra și controla timpul.”[1]

SURSE

  1. https://www.efemeride.ro/ozn-urile-pot-controla-timpul
  2. Foto: Internet

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013. Departamentul de Informații România (DIR) deține o arhivă uriașă.

You may also like...