OZN-urile vizitau China antică

Distribuie!

„Un oracol inscris pe o bucata de os descoperit la Anyang continea o inscriptie care inregistra o eclipsa de Luna – „in cea de-a 15-a zi a lunii a 12-a a anului al 29-lea al regelui Wu-Ting” – adica in ziua de 23 noiembrie 1311 i.e.n.

„In dinastia Chou, in cel de-al 38-lea an al imparatului Shang-Ti-hsin (1137 i.e.n.), guvernatorul Chou-wen-wang a ordonat sa fie oferit un sacrificiu, intrucat eclipsa nu s-a produs in ziua a 15-a prevazuta dupa calendar, ci in a 16-a zi a lunii.”


Faptul ca astronomii chinezi puteau sa prevada eclipsele cu o precizie atat de mare – cu mai mult de 3.000 de ani in urma, sugereaza ca acestia erau in posesia unor cunostinte stiintifice avansate, care fie s-au dezvoltat treptat de-a lungul multor milenii anterioare, fie le-au fost transmise de extraterestri.

Unele texte care continua sa intrige foarte mult – datate in timpul dinastiei Chou – au consemnat aparitia pe cer a zece sori. Acest eveniment ne aminteste de acei sori multipli care au aparut deasupra Romei antice – dupa cum scria in cronica sa Julius Obsequens – sau de acele miracole celeste produse in Evul Mediu ce au fost mentionate de Mattew of Paris si de aparitii intru totul similare ale unor OZN-uri stralucitoare raportate de presa din zilele noastre.


Manuscrisele antice Chuang-tzu (cap. 2), Liu-Shi, ch’un-ch’iu (cap. 22; 5) si Hua-non-tzu (cap. 8), datate cateva secole mai tarziu, au descris cu insufletire calamitatile teribile ce au survenit pe Pamant in timpul domniei imparatului Yao.

chinaufos20

O caldura extraordinara a uscat ogoarele, recoltele au fost pierdute, furtuni cumplite au lovit orasele si satele, marile s-au involburat si au inundat campiile, monstri mari faceau ravagii peste tot, iar lumea era ingrozita ca de Ziua Judecatii, sfarsitul unei ere a Omenirii.”[1]

SURSE

  1. Raymond W. Drake – „Pamantul Zeilor” vol. 2, pag. 138-139, Editura Obiectiv.

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație neguvernamentală de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...