Pădurea Baciu – locul în care timpul nu există

Distribuie!

Vă prezentăm un articol pe care un cercetător francez l-a publicat, după ce, mai multe săptămâni le-a petrecut în această pădure.

El consideră că această pădure este cel mai misterios loc din Europa de Est. Fenomenele pe care le-a studiat le-a numit timp pierdut. A folosit această sintagmă pentru că timpul se scurge mult mai lent față de zona din exteriorul pădurii.


Ai senzația că te plimbi prin pădure o oră și în realitate au trecut câteva ore. Tot mai mulți turiști susțin că au auzit zgomote sau șoapte misterioase, umbre care se mișcă printre copaci sau sfere luminoase.

Copacii sunt aliniați pe niște cercuri invizibile în interiorul cărora acționează forțe malefice. Prima apariție ale unui OZN a fost semnalată în anul 1968. S-a spus că, fotografia surprinsă atunci este una dintre cele mai clare.


Anii 70 au debutat în forță, cu apariția mai multor OZN-uri care survolau pădurea la joasă altitudine. Începând cu anii 80, cercetătorii au descoperit broaște cu carapace de dimensiuni foarte mari.

Cel care a semnalat pentru prima dată producerea unor fenomene paranormale a fost cercetătorul Alexandru Sift. Totul a plecat de la niște fotografii. Pelicula surprindea imagini care nu puteau fi văzute cu ochiul liber.

După moartea sa, în anul 1993, multe dintre aceste fotografii au dispărut în mod misterios. Cercetători din Franța, Germania, Ungaria s-au deplasat în pădure și au ajuns la concluzia că fenomene paranormale care se produc interacţionează cu creierul uman, manifestându-se într-o realitate psihică.

Au fost înregistrate lumini nocturne care survolau zona, anomalii magnetice, perturbații, emisii de microunde și infrasunete.
Ceea ce incită pe specialiști este faptul că fotografiile prezintă detalii pe care nu le poți observa cu ochiul liber.

Cercetătorul Casba Borbath a făcut câteva fotografii în care apar mai multe structuri nebuloase. În alte fotografii apare cercetătorul Dan Coman iar în spatele lui, forme luminoase sub formă de aripi. În altă fotografie un cercetător apare cu capul desprins de corp.

padurea baciu

Alți cercetători au afirmat că au văzut în pădure dropii sau o felină uriașă care nu aveau ce să caute într-o astfel de zonă. În momentul în care au urmărit felina, aceasta a dispărut brusc.”[1]

SURSE

  1. http://www.efemeride.ro/padurea-hoia-baciu-sau-locul-care-timpul-nu-exista
  2. Foto: Internet

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație neguvernamentală de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...