Palatul luxos unde locuieste Patriarhul Kiril al Rusiei ! In acest timp majoritatea rusilor traiesc in saracie ! Kiril s-a imbogatit in anii '90 in urma vanzarii de tigari si alcool ! Criticii din Rusia au fost de cele mai multe ori arestati !

Distribuie!

Intr-adevar, scandalos, astfel de persoane fara nicio probitate morala, ar trebui sa umple puscariile, nu sa se lafaie in palate grandioase, asemanator manelistilor din Romania sau de ce nu, patriarhului din Romania, care dupa cum vedem, nu e departe de acest patriarh. In mod sigur, daca ar fi fost in Rusia, probabil ca Daniel Ciubotea, ar fi fost mult mai bogat decat Kiril, deoarece Daniel are un fler de a atrage banii, cat mai neortodox, ca sa ma exprim asa.

Iata stirea revoltatoare, publicata pe evz.ro:


„O vilă somptuoasă, din piatră albă, ce ar aparţine patriarhului rus Kiril, a stârnit multe controverse.

Palatul din piatră albă, cu grădini vaste ce se întind pe 10 hectare este situat pe coasta Mării Negre, în regiunea Krasnodar, pe teritoriul fondului forestier de stat al Rusiei.

Vila patriarhului se învecinează cu un „palat a lui Putin”, a cărui valoare se ridică la un miliard de dolari.

Liderul Bisericii Ortodoxe ruse neagă că ar fi proprietarul imobilului, iar biroul de presă susţine că este vorba despre un centru administrativ al bisericii.”[1]

Biserica Ortodoxa Rusa a ascuns ceasul de lux al Patriarhului Kiril !

(W620) Fotografía

„O fotografie cu Patriarhul Kiril al Rusiei a declanşat dezbateri aprinse pe internet. Internauţii au observat că din fotografie a fost şters un ceas foarte scump, dar imaginea lui mai putea fi observată în reflexia de pe masa lustruită. Biserica Rusă a anunţat că vinovaţii vor fi aspru pedepsiţi.

După dezbateri aprinse despre această fotografie în blogosfera rusă, Patriarhia a scos imaginea mărită de pe pagina sa de internet şi a eliminat apoi imaginea cu totul.

Fotografia este din 3 iulie 2009 şi a fost publicată pe pagina web a Bisericii. În fotografie, patriarhul poartă hainele oficiale şi nu poartă ceas la mână. Masa lucioasă, din lemn, arată însă o imagine diferită.

Internauţii care se opun Bisericii au observat că reflexia mâinii sale stângi poartă, în mod evident, un ceas.

Acesta a fost identificat drept un Breguet, o marcă foarte scumpă, elveţiană, în valoare de aproximativ 30.000 de dolari.

Într-o declaraţie oficială, Biserica Ortodoxă Rusă a afirmat că angajatul care a modificat fotografia a făcut o greşeală şi va fi pedepsit aspru. Acum, Patriarhia spune că imaginea originală este din nou în arhiva sa.

Şeful Bisericii Ortodoxe ruse, considerat un apropiat al premierului Vladimir Putin, a fost acuzat în trecut că s-a îmbogăţit în anii 1990 din vânzarea de ţigări şi alcool.”[2]

SURSE


1. http://www.evz.ro/palatul-scandalos-de-luxos-in-care-locuieste-patriarhul-rusiei-este-intr-o-padure-protejata-galerie-foto.html

2. http://stiri.tvr.ro/biserica-ortodoxa-rusa-isi-cere-scuze-pentru-modificarea-unei-fotografii_13382.html

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație neguvernamentală de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...