Pământul, o gradină zoologică?

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

“Pamantul, o gradina zoologica?

Există o ipoteză care susţine că Pământul este văzut de extratereştrii precum o grădină zoologică sau o închisoare, pe care o vizitează din când în când.


Una dintre cele mai importante condiţii, pentru o bună funcţionare a unei grădini zoologice sau închisori în termeni speciali, este atât cât personalul cât şi vizitatorii să fie în siguranţă şi să nu se implice prea mult în viaţa „animalelor”.

Se poate subînţelege atât de bine că omul, animalul cel mai de preţ dina ceasta vasta grădină zoologică, este cel mai inteligent personaj, poate nu atât de inteligent pe cât vrem să credem, din această cauză, vizitatorii sunt atât de interesaţi de evoluţia sa.


Animalele sunt închise acolo cu un scop, iar vizitatorii trebuie să le observe de la distanţă, fără să se implice în evoluţia lor, de orice natură ar fi ea. Respectând aceste reguli stricte, şi animalele, cât şi vizitatorii sau paznicii duc o viaţă lipsită de griji şi probleme.

IEȘIREA DIN MATRIX

De-a lungul timpului, omul a fost vizitat de fel de fel de curioşi (vezi diversele texte ale religiilor care susţin, într-un fel sau altul, ca un Dumnezeu veghează permanent asupra vieţii omului) în scopuri ştiinţifice sau pur şi simplu pentru agrement. Paznicii ştiu că într-o zi, cel mai deştept dintre exponate va vrea să iasă din cuşcă în care este închis şi atunci dilema cea mai mare este dacă el trebuie lăsat sau nu.

Probabil că doar atunci când omul va fi pregătit pentru cunoaşterea adevărului absolut va fi lăsat să iasă din această închisoare magică pe care o cunoaştem sub numele de Terra. „Clubul galactic”, format din civilizaţiile avansate existente în Univers, ne supraveghează evoluţia şi doar în clipa în care inteligenţa omului va deveni suficient de mătură, porţile grădinii zoologice se vor deschide larg.

Deocamdată suntem în închisoarea noastră, cu toate problemele pe care le înfruntăm, cu religiile noastre şi cu politică care mai devreme sau mai târziu va naşte iar războaie. Oare nu putem să renunţăm la agresiune, nu putem să transpunem armele nucleare şi războaiele în pace deplină şi bunătate?

 

Răspunsul îl ştim cu toţii, fiind un „NU” de toată frumuseţea, pe care unii dintre noi îl evită din toate punctele de vedere, în timp ce ceilalţi, mult mai puţini, încearcă să-l transforme în cheia magică care într-un viitor atât de scurt ne va asigura prezenta cât şi existenţa în întregul Univers.”[1]

SURSE

  1. https://www.efemeride.ro/pamantul-o-gradina-zoologica
  2. Foto: efemeride.ro

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR): Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dir.org.ro