Pământul, o gradină zoologică?

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

“Pamantul, o gradina zoologica?

Există o ipoteză care susţine că Pământul este văzut de extratereştrii precum o grădină zoologică sau o închisoare, pe care o vizitează din când în când.


Una dintre cele mai importante condiţii, pentru o bună funcţionare a unei grădini zoologice sau închisori în termeni speciali, este atât cât personalul cât şi vizitatorii să fie în siguranţă şi să nu se implice prea mult în viaţa „animalelor”.

Se poate subînţelege atât de bine că omul, animalul cel mai de preţ dina ceasta vasta grădină zoologică, este cel mai inteligent personaj, poate nu atât de inteligent pe cât vrem să credem, din această cauză, vizitatorii sunt atât de interesaţi de evoluţia sa.


Animalele sunt închise acolo cu un scop, iar vizitatorii trebuie să le observe de la distanţă, fără să se implice în evoluţia lor, de orice natură ar fi ea. Respectând aceste reguli stricte, şi animalele, cât şi vizitatorii sau paznicii duc o viaţă lipsită de griji şi probleme.

IEȘIREA DIN MATRIX

De-a lungul timpului, omul a fost vizitat de fel de fel de curioşi (vezi diversele texte ale religiilor care susţin, într-un fel sau altul, ca un Dumnezeu veghează permanent asupra vieţii omului) în scopuri ştiinţifice sau pur şi simplu pentru agrement. Paznicii ştiu că într-o zi, cel mai deştept dintre exponate va vrea să iasă din cuşcă în care este închis şi atunci dilema cea mai mare este dacă el trebuie lăsat sau nu.

Probabil că doar atunci când omul va fi pregătit pentru cunoaşterea adevărului absolut va fi lăsat să iasă din această închisoare magică pe care o cunoaştem sub numele de Terra. „Clubul galactic”, format din civilizaţiile avansate existente în Univers, ne supraveghează evoluţia şi doar în clipa în care inteligenţa omului va deveni suficient de mătură, porţile grădinii zoologice se vor deschide larg.

Deocamdată suntem în închisoarea noastră, cu toate problemele pe care le înfruntăm, cu religiile noastre şi cu politică care mai devreme sau mai târziu va naşte iar războaie. Oare nu putem să renunţăm la agresiune, nu putem să transpunem armele nucleare şi războaiele în pace deplină şi bunătate?

 

Răspunsul îl ştim cu toţii, fiind un „NU” de toată frumuseţea, pe care unii dintre noi îl evită din toate punctele de vedere, în timp ce ceilalţi, mult mai puţini, încearcă să-l transforme în cheia magică care într-un viitor atât de scurt ne va asigura prezenta cât şi existenţa în întregul Univers.”[1]

SURSE

  1. https://www.efemeride.ro/pamantul-o-gradina-zoologica
  2. Foto: efemeride.ro

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Citiți și...

Albert Pike, cele Trei Războaie Mondiale și Noua Ordine Mondială
Lenin slujea interesele Lojii Marele Orient al Franţei
SUA: Mișcarea Black Lives Matter are o parte întunecată pe care creștinii nu o cunosc
Legea Controlului Armelor din SUA: un plan de a interzice posesia de arme de catre cetatenii americani ! In SUA, politia a devenit structura militarizata, iar Statul Politienesc devine puternic pe zi ce trece !
Cum i-a spălat Soros pe creier pe tinerii de 16-30 de ani şi i-a făcut să creadă orbește în bolşevismul internaționalist
Coronavirusul, prezis într-o carte din 1981! „În jurul anului 2020, o boală similară cu pneumonia se va răspândi peste tot în lume”
Angela Merkel dorește ca Statele Naționale să renunțe la suveranitate și să accepte Pactul ONU privind imigrația
Generalul iranian, Qassem Soleimani, a fost ucis de către SUA. Globaliștii vor război cu Iranul
O altă persoană care a făcut dezvăluiri cu privire la locaţia ultrasecretă S4 a Zonei 51 (la nord de Las Vegas, Nevada) este doctorul în microbiologie Dan Burisch. El afirmă că, în special, această elită francmasonică ce conduce la ora actuală întreaga lume nu doreşte ca faptele să fie dezvăluite deoarece, în viziunea lor, dacă tehnologiile avansate pe care ei le păstrează secrete şi le folosesc numai în rău ar ajunge la îndemâna tuturor, ei şi‑ar pierde în scurt timp după aceea puterea
Manipularea şi programarea ştiinţifică a realităţii noastre
Avertismentul lui Edward Snowden: "Terorismul este doar un pretext! Guvernele vor altceva: manipulare diplomatică, spionaj economic și control social!"
Adevărul despre Războiul din Siria: 10 minciuni demascate despre Siria și Bashar al-Assad
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică, care deține o arhivă uriașă de informații. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013. Departamentul de Informații România (DIR): Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dir.org.ro