Pământul, o gradină zoologică?

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

“Pamantul, o gradina zoologica?

Există o ipoteză care susţine că Pământul este văzut de extratereştrii precum o grădină zoologică sau o închisoare, pe care o vizitează din când în când.


Una dintre cele mai importante condiţii, pentru o bună funcţionare a unei grădini zoologice sau închisori în termeni speciali, este atât cât personalul cât şi vizitatorii să fie în siguranţă şi să nu se implice prea mult în viaţa „animalelor”.

Se poate subînţelege atât de bine că omul, animalul cel mai de preţ dina ceasta vasta grădină zoologică, este cel mai inteligent personaj, poate nu atât de inteligent pe cât vrem să credem, din această cauză, vizitatorii sunt atât de interesaţi de evoluţia sa.


Animalele sunt închise acolo cu un scop, iar vizitatorii trebuie să le observe de la distanţă, fără să se implice în evoluţia lor, de orice natură ar fi ea. Respectând aceste reguli stricte, şi animalele, cât şi vizitatorii sau paznicii duc o viaţă lipsită de griji şi probleme.

IEȘIREA DIN MATRIX

De-a lungul timpului, omul a fost vizitat de fel de fel de curioşi (vezi diversele texte ale religiilor care susţin, într-un fel sau altul, ca un Dumnezeu veghează permanent asupra vieţii omului) în scopuri ştiinţifice sau pur şi simplu pentru agrement. Paznicii ştiu că într-o zi, cel mai deştept dintre exponate va vrea să iasă din cuşcă în care este închis şi atunci dilema cea mai mare este dacă el trebuie lăsat sau nu.

Probabil că doar atunci când omul va fi pregătit pentru cunoaşterea adevărului absolut va fi lăsat să iasă din această închisoare magică pe care o cunoaştem sub numele de Terra. „Clubul galactic”, format din civilizaţiile avansate existente în Univers, ne supraveghează evoluţia şi doar în clipa în care inteligenţa omului va deveni suficient de mătură, porţile grădinii zoologice se vor deschide larg.

Deocamdată suntem în închisoarea noastră, cu toate problemele pe care le înfruntăm, cu religiile noastre şi cu politică care mai devreme sau mai târziu va naşte iar războaie. Oare nu putem să renunţăm la agresiune, nu putem să transpunem armele nucleare şi războaiele în pace deplină şi bunătate?

 

Răspunsul îl ştim cu toţii, fiind un „NU” de toată frumuseţea, pe care unii dintre noi îl evită din toate punctele de vedere, în timp ce ceilalţi, mult mai puţini, încearcă să-l transforme în cheia magică care într-un viitor atât de scurt ne va asigura prezenta cât şi existenţa în întregul Univers.”[1]

SURSE

  1. https://www.efemeride.ro/pamantul-o-gradina-zoologica
  2. Foto: efemeride.ro

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Citiți și...

Liderul suprem al Iranului, Ayatollah Ali Khamenei, despre Marea Britanie: "Cu neruşinare, britanicii au numit recent Iranul o ameninţare pentru regiune, dar toată lumea ştie că britanicii sunt cei care au fost întotdeauna sursa ameninţărilor, corupţiei şi mizeriei"
RoExit (ieșirea din Uniunea Europeană) este singura șansă a României. Naționalism, suveranitate națională, credință, familie, drepturi și libertăți. Uniunea Europeană – Noua Uniune Sovietică. Uniunea Europeană – un pas către Noua Ordine Mondială și Guvernul Mondial
Arhivele rusești - secretul OZN-ului albastru
În 1988, SUA au doborât un avion iranian civil omorând 290 de civili! George H.W. Bush a declarat că nu-și va cere scuze niciodată!
Putin acuză SUA că "se foloseşte de grupări teroriste" pentru a destabiliza guvernele altor țări
Controlul minții: Debutul programului complex MK-Ultra
În anul 1961, cercetătorul în neuroștiințe Allan Frey a introdus modularea audio și a trimis de la distanță sunete, prin intermediul microundelor, la cortexul auditiv al țintelor
Misterioasa carte despre extratereștri a serviciilor secrete din Rusia
Raport al Pentagonului: Rusia se teme că SUA urmăresc răsturnarea regimului de la Moscova
Proiecte Top Secret ale SUA
Până la al doilea război mondial, SUA făceau experimente pe soldați deținuți, bolnavi psihici și prizonieri de război
Vittorio Sgarbi, deputat italian: 96,3% din cei declarați morți de covid în Italia nu au murit din cauza coronavirusului
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013. Departamentul de Informații România (DIR) deține o arhivă uriașă.

You may also like...