Pandemia Eternă și Guvernul Mondial

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

„Apocalipsa după COVID: Manifest pentru o Pandemie Eternă

Se înmulțesc cazurile de eretici executați pentru că au fluierat în Biserica Pandemiei. COVID-19 este noua Dogmă care desparte Iadul de Rai.


Fericiți cei ce cred în Epidemie și nu cercetează, că a lor va fi Societatea Deschisă de mâine.

Fericiți cei ce nu se plâng, că aceia vor fi promovați.


Fericiți cei obedienți, că aceia vor salva Planeta.

Fericiți cei ce se informează doar din surse oficiale, că aceia vor vedea Progresul.

Fericiți cei ce stau azi în case, pentru că mâine se vor obișnui.

Fericiți cei ce poartă mască, pentru că așa dispar diferențele dintre hoț și prost.

Fericiți cei galbeni la față, că aceia au adoptat Modelul Chinez.

Fericiți cei prigoniți și amendați, că aceia alimentează Bugetul.

Fericiți veți fi, pentru că nici nu vă veți da seama când vă vor prosti și vă vor încăleca acum, și data viitoare, și în vecii vecilor.

Vai de voi, însă, o, necredincioșilor, și șovăielnicilor, și zăbavnicilor la ordonanțe militare și stări de urgență, vai de voi, cei ce nu vreți să vă aliniați, să ascultați și să fiți ascultați, că veți fi aruncați în întunericul cel mai dinafară al societății, unde nu este promovare, nici recomandare, nici progres, ci numai marginalizare veșnică.

***

În anii 1990, după prăbușirea Zidului Berlinului și destrămarea Uniunii Sovietice, „revoluția permanentă” a lui Troțki era în pericol. Comunismul fusese compromis, iar clasa muncitoare, „motorul revoluției mondiale”, se cam îmburghezise, dedulcindu-se la binefacerile capitalismului. Nu-i mai ardea de lupta de clasă.

Era nevoie de altceva. Strategii Internaționalismului Socialist au avut o găselniță care părea genială: înlocuirea clasei muncitoare cu minoritățile. Sexuale, religioase, etnice, culturale.

Lovitura era dublă:

1. zguduia din temelii sistemul democratic, construit pe principiul majorității, care adusese liniște, stabilitate și prosperitate în țările cu vechi tradiții capitaliste;

și

2. nu exista riscul „epuizării benzinei”, ca în cazul clasei muncitoare, dat fiind că numărul minorităților este practic nesfârșit (repet un exemplu pe care l-am mai dat: inițialele care desemnează minoritățile sexuale au ajuns să depășească astăzi cifra de 20). Într-o societate, vor putea fi identificate întotdeauna minorități ale căror nemulțumiri să fie folosite pentru a schimba-răsturna-revoluționa starea de fapt. Noile schimbări sociale duc la apariția altor minorități și așa mai departe.

După mai bine de două decenii de domnie a minorităților, care au transformat fața lumii civilizate cu o rapiditate nemaivăzută, dând peste cap conceptul de drepturi ale omului, motorul revoluției a început din nou să dea rateuri.

Dacă prima dată rămăsese fără combustibil, acum se îneca din cauză că avea prea mult. Scăpate de sub control, minoritățile au ajuns să se calce pe picioare și să se bată între ele.

Homosexualii s-au plâns de homofobia imigranților musulmani, feministele au început să fie iritate de tupeul cu care transgenderele cu organe masculine vor să le fure stindardul, negrii au văzut cum le iau fața minoritățile sexuale albe etc.

Scoaterea de la naftalină a unui concept din 1989 – Intersecționalitatea – care ambiționa să facă ordine și să ierarhizeze discriminările, nu a fost de mare folos.

Cu 30 de ani, lucrurile erau mult mai simple: albul îl oprima pe negru, heterosexualul pe homosexual, creștinul pe musulman și pe ateu.

Acum însă, între un alb homosexual și un negru hetero, cui să-i dai dreptate? Sau între o feministă băștinașă și un imigrant islamic, cu patru neveste îmbrobodite?

Renunțarea la criterii axiologice și relativizarea generalizată au dus până la urmă la relativizarea relativizării. De pildă, atacurile la adresa familiei tradiționale au dus la relativizarea căsătoriilor homosexuale și la deprecierea homosexualității înseși.

Eforturile mai mult sau mai puțin mascate pentru legalizarea pedofiliei ca orientare sexuală legitimă au fost văzute de cuplurile homosexuale drept pericole la adresa dreptului lor de a adopta copii.

Harababura era totală. Într-o asemenea măsură încât anihila arma cea mai de temut a Noii Revoluții, care era Corectitudinea Politică. Adevărul unic nu mai putea fi distins nici măcar de ideologi, darmite de lumea normală. Ceea ce arunca în derizoriu orice tentativă de Poliție a Gândirii.

Găselnița cu exacerbarea minorităților și-a dovedit falimentul mai repede decât se aștepau strategii Internaționalismului. Revoluția Mondială se afla iar în impas.

Era nevoie grabnic de o nouă Dogmă. De data asta, însă, ceva simplu și ușor de priceput, fără farafastâcuri. Ceva care să poată fi tranșat dintr-o lovitură de securea Corectitudinii Politice. Gen: „Patru picioare – bun, două picioare – rău”. Ceva care să ne întoarcă la bătrâna și sănătoasa teroare bolșevică. Ceva care să transforme casele în cuști și societatea în Grădină Zoologică. Un nou virus ideologic, care să infecteze mințile și să distragă atențiile, pentru a relansa Revoluția permanentă.

Ceva ca un fel de pandemie eternă.”[1][2]

„Tot ce avem nevoie este o criză majoră, iar naţiunile vor accepta Noua Ordine Mondială.”[3] – David Rockefeller, într-un discurs din 23 septembrie 1994, la un dineu al ambasadorilor ONU.

Fostul Premier al Marii Britanii, Gordon Brown, cere un Guvern Mondial care să lupte cu coronavirusul

“Potrivit cotidianului britanic The Guardian, Gordon Brown, fost premier al Marii Britanii, a cerut liderilor mondiali crearea unei forme de guvern global provizoriu pentru gestionarea pandemiei de coronavirus.

BRUXELLES, 27 mart – Sputnik, Daniela Porovăț. „Această problemă nu poate fi abordată pe plan național. Trebuie să existe un răspuns global, coordonat”, afirmă acesta, potrivit The Guardian.

În viziunea lui Gordon Brown ar trebui constituit un grup de experți cu puteri de executiv global al cărui obiectiv principal să fie crearea unui vaccin, producerea lui și prevenirea speculei pe seama vaccinului.

Brown a spus că a întâmpinat rezistență și în 2008 să folosească G20 ca un vehicul  pentru a lupta cu criza globală, dar ar trebui să fie clar pentru liderii lumii că nu există posibilitatea unei abordări individuale care să funcționeze.

”Avem nevoie de un fel de executiv lucrativ. Dacă ar fi să o fac din nou, aș face din G20 o organizație mai largă pentru că în circumstanțele actuale trebuie să asculți și de țările care sunt cele mai afectate, țările care contează și țările unde există potențialul ca un număr masiv de persoane să fie afectate, precum cele din Africa”, a declarat Brown.”[4]

Șeful Organizației Mondiale a Sănătății, Tedros Adhanom, vorbește despre nevoia unui guvern mondial

“Absenţa unei conduceri globale şi a unităţii în lupta împotriva noului coronavirus reprezintă o ameninţare mai mare decât epidemia în sine, a declarat luni directorul Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii (OMS), Tedros Adhanom Ghebreyesus, adăugând că politizarea pandemiei a dus la o agravare a acesteia, informează Reuters. Specialiștii OMS au insistat să arate cât de dăunătoare a fost relaxarea populației, înregistrându-se la nivel planetar nu mai puțin de un milion de infecții cu SARS-CoV-2 în ultimele 8 zile.

Tedros Adhanom Ghebreyesus nu a dorit să dezvolte această afirmaţie, însă OMS a fost criticată de anumite state membre, în special de Statele Unite ale Americii, care au spus că este o organizaţie prea slabă, prea lentă şi prea “dedicată Chinei” în eforturile depuse pentru limitarea pandemiei de COVID-19.

Alte state membre au cerut o revizuire a reacţiei organizaţiei în faţa pandemiei, iar Australia a cerut ca OMS să aibă mai multe prerogative, care să îi permită să reacţioneze mai repede în situaţii de criză sanitară.

“Lumea are nevoie disperată de unitate naţională şi de solidaritate globală. Politizarea pandemiei a exacerbat-o”, a spus Tedros Adhanom Ghebreyesus la un forum medical – World Government Summit – organizat în format virtual de emiratul Dubai.

“Cea mai mare ameninţare cu care ne confruntăm acum nu este virusul în sine, ci absenţa unei solidarităţi globale şi a unei conduceri globale”, a adăugat el.

Directorul OMS a mai spus că anumite părţi din regulamentele internaţionale de sănătate trebuie să fie consolidate pentru a le face să devină “mai potrivite cu obiectivele lor”.

Directorul OMS nu a precizat acele părţi de regulamente, adăugând doar că acestea trebuie să fie “coordonate, predictibile, transparente, generalizate şi cu finanţare flexibilă” pentru a putea fi pe deplin implementate.

El consideră, de asemenea, că toate ţările trebuie să facă din asistenţa medicală universală o prioritate, avertizând că omenirea a învăţat pe calea cea grea faptul că sistemele puternice de sănătate sunt “fundamentul securităţii medicale globale şi al dezvoltării social-economice”.

OMS a avertizat vineri că pandemia de COVID-19 accelerează pe plan mondial, după ce numărul global al infectărilor cu noul coronavirus a ajuns la 8,3 milioane de persoane şi cel al deceselor la 453.834.

Ministrul norvegian al Sănătăţii, Bent Hoeie, a avertizat că actuala pandemie este “departe de a se fi terminat””[5]

Adevarul despre coronavirusul Covid-19

O decizie importanta: Judecatoria Baia Mare a dispus punerea in libertate a unei persoane bagate fortat in carantina institutionalizata: “Dispune incetarea de indata a masurii carantinarii institutionalizate instituite impotriva reclamantului incepand cu data de 13.06.2020 si, in consecinta, punerea acestuia in stare de libertate”. Romanii pot refuza izolarea si internarile fortate (luju.ro)

Presa globalista fake news a primit banii (mita) de la Guvernul PNL, pentru a face propaganda (a crea isterie) cu privire la “valul doi” (despre care savantul francez Didier Raoult a afirmat ca nu va exista), globalistii continuand astfel experimentele de control asupra oamenilor. Ce “coincidenta”, in timp ce, in Romania, se vorbeste “valul doi”, in Beijing (China) a aparut deja “un focar”.

Ce se intampla? Globalistii incearca sa puna in aplicare scenariul “valului doi”. Nu uitati ca tot globalistii sunt cei care ne vorbeau despre “noua normalitate”, adica “epoca” dupa pandemie. Globalistii incearca sa distruga libertatile si sa creeze un Guvern Mondial. China este un model pentru Guvernul Mondial, este locul unde capitalismul lucreaza impreuna cu comunismul.

“Experimentul social din China lui Mao este unul din cele mai importante şi de succes din istorie.” – David Rockefeller in New York Times, 10 august 1975.

“Distantarea sociala” si “purtarea mastii” fac parte dintr-un experiment planetar al globalistilor, care incearca sa ne obisnuiasca cu “noua normalitate” (Noua Ordine Mondiala).

Mascarada Covid-19 se aproapie de final. Situatia din Romania, pe scurt: Teste (RT-PCR), care dau rezultate eronate, interzicerea autopsiilor, mituirea mass-mediei cu 40 milioane de euro pentru a nu face investigatii, umflarea numarului de persoane infectate cu Covid-19 (fapt recunoscut de catre Dr. Manuela Trifan de la DSP Suceava), internarea cu forta a “bolnavilor asimptomatici” ne arata clar ca avem de-a face cu o mascarada a globalistilor.

In SUA, avand in vedere faptul ca Donald Trump le-a stricat planurile globalistilor, in contextul Covid-19, acestia au pus in aplicare planul B si incearca sa declanseze un razboi folosindu-se de diverse organizatii extremiste cu scopul de a crea haos. Globalistii vad ca pierd puterea, ca nationalismul este in ascensiunea si incearca sa opreasca aceasta ascensiune, dar fara succes.

Un document intern, realizat de mai mulți experți, la comanda Ministerului german de Interne, susține că măsurile luate de Guvernul de la Berlin pentru combaterea pandemiei de Covid-19 au fost exagerate. (nationalisti.ro)

Departamentul de Informatii Romania (DIR)

www.dir.org.ro

19 iunie 2020

“Șeful ONU ne arată ce se ascunde în spatele COVID-19: „Guvernarea Mondială”

Secretarul general al ONU, Antonio Guterres, a făcut un apel repetat la instituirea unei „guvernări mondiale”, deoarece guvernele nu mai pot face față problemelor de astăzi.

„Problema este că multilateralismul de azi duce lipsă de anvergură, ambiție și autoritate”, a declarat Antonio Guterres, într-o conferință de presă, joi, 25 iunie, prilejuită de lansarea de către ONU a „răspunsului global la pandemia COVID-19”.

„Iar anumite instrumente care au autoritate, arată puțin sau deloc apetit pentru a acționa, cum a fost cazul recent cu dificultățile întâmpinate în Consiliul de Securitate”, a adăugat secretarul general al ONU.

Într-o lume interdependentă, precum cea de astăzi, „interesele naționale nu sunt separate cu ușurință de binele global”, a mai spus Guterres.

În plus, tulburările economice și sociale provocate de pandemie „au scos la iveală inechități grave și sistemice” în întreaga lume, și au demonstrat fragilitatea acesteia în fața „crizei climatice” (!), a amenințării unui război nuclear (!) și a „fărădelegii în spațiul cibernetic” (!), a avertizat secretarul general, citat de LifeSiteNews.

În fața unor astfel de probleme, „liderii lumii trebuie să arate smerenie și să recunoască importanța vitală a unității și solidarității”, a mai spus socialistul portughez.

„Trebuie să regândim modul în care țările cooperează”, a continuat Guterres.

„Avem nevoie de o rețea multiculturală, care să reunească sistemul Națiunilor Unite, organizațiile regionale, instituțiile financiare internaționale și altele”, a explicat șeful ONU.

„Și avem nevoie de un multilateralism eficient care să poată funcționa ca un instrument de guvernare mondială acolo unde este necesar.”

Semn că mesajul său nu a fost unul întâmplător, Antonio Guterres l-a repetat a doua zi, vineri 26 iunie, cu ocazia celei de-a 75-a aniversări a adoptării Cartei Națiunilor Unite la San Francisco.

Pentru a urma modelul celor care au folosit Carta ca oportunitate pentru a „întemeia ceva nou”, după marea depresie și războaiele mondiale, multilateralismul trebuie să se schimbe, a spus el.

„Trebuie să regândim multilateralismul, să-i dăm autoritate să funcționeze așa cum au intenționat fondatorii, și a asigura ca guvernarea globală și eficientă să devină realitate atunci când este necesar”, a explicat Guterres.

„Trebuie de asemenea să-i aducem și pe ceilalți la masă într-o rețea multilateralistă incluzivă, deoarece guvernele nu sunt decât o parte din realitățile politice de astăzi”, a subliniat politicianul.

„Societatea civilă, municipalitățile, sectorul privat și tinerii sunt voci esențiale pentru a modela lumea pe care o dorim.”

„Fragilităților” globale, pe care le menționase cu o zi înainte, Guterres a adăugat altele: neîncrederea generalizată și crescândă față de guvernele naționale, „inegalitățile, discriminarea, corupția și lipsa de oportunități peste tot în lume – nedreptăți care încă își așteaptă rezolvarea, inclusiv printr-un contract social reînnoit”.

Mai trebuie combătut și „flagelul dezinformării”, a spus portughezul.

Guterres a declarat că dorește să discute toate aceste subiecte la adunarea generală a ONU din septembrie „în orice format va fi necesar”.

Nu este pentru prima dată când Antonio Guterres, fost președinte al Internaționalei Socialiste, din 1999 până în 2005, folosește pandemia de coronavirus pentru a promova ideea „guvernării globale” într-o formă sau alta.

El a propus la sfârșitul lui martie ca 10% din PIB-ul mondial să fie vărsat într-un fond administrat global, care să fie folosit la realizarea „unui pachet coordonat de stimulente” pentru a răspunde problemelor economice și sociale cauzate de COVID-19.

„Dacă țările ar accepta acest plan, Națiunile Unite sau o agenție similară ar primi echivalentul a aproximativ 8,7 trilioane de dolari, o sumă fprp precedent, care ar fi de 2900 de ori mai mare decât bugetul anual al ONU, de 3 miliarde de dolari”, scria LifeSiteTimes la vremea respectivă.

Fondul Internațional propus de Guterres concordă cu inițiativa „Great Reset”, lansată de Forumul Economic Mondial împreună cu Prințul Charles al Marii Britanii și cu Fondul Monetar Internațional.

Guterres susține cu toate puterile „The Great Reset”, pe care elitele globaliste o vor discuta în ianuarie 2021 la Davos.

Inițiativa are drept scop „reconstruirea” sistemului economic și social mondial, pentru a-l face mai „durabil”.

ONU a făcut un pas uriaș către guvernarea mondială cu propunerea sa din 2015: „Transformarea Lumii: Agenda 2030 pentru dezvoltare durabilă”, sublinia acum doi ani E. Jeffrey Ludwig în American Thinker.

Acesta nota similitudinea dintre definiția „dezvoltării durabile” a Comisiei Mondiale a ONU pentru Mediu și Dezvoltare, ca fiind cea care „rsăpunde ncesităților prezentului fără a compromite capacitatea generațiilor viitoare de a răspunde la propriile lor nevoi” și „axioma marxistă conform căreia societatea trebuie organizată în jurul ideii «de la fiecare după capacități, fiecăruia după nevoi»”.

În contextul pandemiei COVID-19, Antonio Guterres a militat și pentru un drept mondial la avort.”[6]

Adevăruri despre Covid-19

Raed Arafat vrea dictatura in Romania, acesta nu respecta decizia Curtii Constitutionale a Romaniei!

“Ce drepturi, ce libertăți? Arafat insistă cu internarea forţată a pacienţilor de COVID-19: pasagerii nu votează cum să fie pilotat avionul” (curentul.info)

Covid-19 a fost creat de globalisti pentru a distruge libertatile oamenilor, avand ca scop crearea unui Guvern Mondial. Ce s-a intamplat in aceasta perioada a acestei mascarade planetare, nu a avut legatura cu stiinta/medicina, ci cu isteria si minciuna.

Va prezentam 11 adevaruri despre Covid-19:

1. Au folosit testele RT-PCR, care dau rezultate eronate, ei, cei din Guvern, stiind ca dau rezultate eronate, avand nevoie de acele rezultate pentru a manipula oamenii. Fosta sefa a DSP Suceava, Dr. Manuela Trifan, a dezvaluit ca au umflat numarul de persoane infectate. Aceasta a fost imediat demisa.

2. Au interzis autopsiile si au declarat ca toate persoanele care au decedat si erau infectate cu Covid-19 ca au murit din cauza Covid-19. De ce au interzis autopsiile? Pentru ca oamenii sa nu cunoasca adevarata cauza a deceselor. A facut parte din strategia de manipulare a oamenilor, care a fost pusa la cale de Organizatia Mondiala a Sanatatii. Masura interzicerii autopsiilor a fost criticata de doctorii Vasile Astarastoae (fost presedinte al Colegiului Medicilor din Romania) si Vladimir Belis (fost sef al Institutului de Medicina Legala).

3. Au platit presa din Romania cu 40 de milioane de euro, pentru ca presa sa nu faca investigatii cu privire la aceste fapte oribile comise de Guvernul PNL si cu sustinerea Parlamentului.

4. Au inchis spitalele pentru pacientii non-Covid-19 si vor internarea “bolnavilor asimptomatici” cu forta, pentru a arata astfel ca spitalele sunt pline, cand, de fapt, spitalele sunt in mare parte goale. Savantul britanic Neil Ferguson a isterizat lumea întreagă, când a dat publicității un raport mincinos care prevestea că vor fi uciși peste 2,2 milioane de americani și peste o jumătate de milion de britanici.

“Medicii încep să dea voalul de pe Covid.Dr. Borcean, președintele Colegiului Medicilor: S-a murit mai mult de infarct, ocluzii și cancer, pentru că au ajuns prea târziu la spital. Dr. Pop: Sunt reclamații că au fost trecuți morți la COVID, fără legătură” (activenews.ro)

Dr. Girbe Sergiu: “Romania este singura tara din lume in care persoanele asimptomatice gasite COVID-19 pozitiv sunt internate fortat.”

5. Curtea Constituțională a României (CCR) a decis neconstituțională instituirea, prin ordin al ministrului Sănătății, Nelu Tătaru, a carantinei și izolarea / internarea obligatorie a persoanelor asimptomatice care intră pe teritoriul României din zonele afectate, ca măsură de prevenire și limitare a îmbolnăvirilor. (secundatv.ro)

6. Centrul pentru Controlul și Prevenirea Bolilor (CDC) din SUA: “Rata mortalității COVID-19 este de 0,26%”

“Centrul american pentru Controlul și Prevenirea Bolilor (CDC) indică o rată a mortalității pentru COVID-19 de numai 0,26%, dublu față de cea a gripei sezoniere, dar mult mai mică decât estimările inițiale.

Determinarea ratei mortalității COVID-19 a fost unul dintre cele mai importante deziderate ale oamenilor de știință, de la descoperirea bolii, la sfârșitul anului trecut. Însă, din eroare sau rea-credință, omenirea a fost bombardată cu cifre apocaliptice

La începutul lui februarie, experții de la Imperial College din Londra au estimat că în jur de 1% dintre infecțiile cu COVID -19 duc la deces.

Cifra aceasta, care era de zece ori mai mare decât cea a gripei sezoniere, a reprezentat un șoc pentru Statele Unite, Marea Britanie și pentru lumea întreagă, fapt care a determinat luarea unor măsuri severe de restricționare a libertăților individuale.” (evz.ro)

7. “Medicii români nu au voie să vorbească despre activitatea din spitale

  • Medicii şi administraţiile locale nu mai oferă niciun fel de informaţie cu privire la pacienţii infectaţi cu noul coronavirus
  • Cadrele medicale spun că singurele informaţii vin de la o singură sursă, Grupul de Comunicare Strategică
  • Medicii se tem de consecinţe şi refuză să declare ceva despre situaţia din spitalele unde lucrează sau despre activitatea lor” (mediafax.ro)

8. Savantul britanic Neil Ferguson a isterizat lumea întreagă, când a dat publicității un raport mincinos care prevestea că vor fi uciși peste 2,2 milioane de americani și peste o jumătate de milion de britanici (evz.ro)

9. Un document oficial al Centrului Național de Supraveghere și Control al Bolilor Transmisibile (CNSCBT) ordonă ca toți cei infectați cu Covid-19, care au decedat, să fie declarați morți din cauza de Covid-19, indiferent dacă aceștia aveau cancer, afecțiuni hematologice sau alte boli (capital.ro)

10. “Covid-19 | Document oficial al Ministerului german de Interne: Pandemia a fost o alarmă falsă la nivel global

Un document intern, realizat de mai mulți experți, la comanda Ministerului german de Interne, susține că măsurile luate de Guvernul de la Berlin pentru combaterea pandemiei de COVID-19 au fost exagerate.

Potrivit raportului, pandemia de COVID-19 nu este atât de gravă, fiind mai degrabă o alarmă falsă la nivel mondial, informează Global Research.

Guvernul federal al Germaniei, dar și presa din această țară, se confruntă cu un scandal după ce documentul a apărut recent în spațiul public.

Printre cele mai controversate puncte ale raportului se numără ideea că pericolul prezentat de COVID-19 a fost mult supraestimat. Autorii susțin că nu există dovezi potrivit cărora pericolul prezentat de noul coronavirus ar fi fost mai mare decât nivelul considerat normal în cazul epidemiilor în general.” (nationalisti.ro)

11. “Documente: Epidemia nu a fost declarată în România. 41.029 RON decontare pentru COVID-19

În România, conform INS, 90% dintre cei care au fost înregistrați ca decese COVID-19 aveau alte boli grave, majoritatea având o vârstă de peste 60 de ani. Citiți următorul document având în vedere această statistică.

Medicilor din “prima linie a frontului” li s-au promis “bonusuri” de 500 de euro, doar că banii nu au fost achitați pentru că Ministerul Sănătății “a uitat” să declare epidemie la nivel național, iar plata era condiționată de acest ordin privind declararea epidemiei.” (iosefinapascal.com)

Adevarul iese la iveala si acesti globalisti trebuie sa raspunda penal, pentru abuzurile pe care le-au comis in aceasta perioada!

Departamentul de Informatii Romania (DIR)

www.dir.org.ro

26 iunie 2020

Nu pierdeti timpul cu mass-media! Mass-media a fost cumparata cu 40 milioane de euro de catre Guvernul PNL, pentru a nu face investigatii cu privire la Covid-19. Mass-media, politicienii si medicii (nu toti) sunt cei care au interes sa intretina aceasta isterie/panica, ei servind astfel agenda globalista.

Covid-19 este un virus periculos, caci, intr-o perioada scurta de timp, ne-a distrus libertatile, a inchis toata planeta si contribuie la instaurarea Guvernului Mondial. Globalistii au vazut in pandemie (numita si “plandemie”) metoda perfecta de conducere globala, doar ca nu toti oamenii accepta dictatura.

Departamentul de Informatii Romania (DIR)

www.dir.org.ro

30 iunie 2020

SURSE

  1. https://evz.ro/apocalipsa-dupa-covid-manifest-pentru-o-pandemie-eterna.html
  2. https://evz.ro/apocalipsa-dupa-covid-manifest-pentru-o-pandemie-eterna.html/2
  3. David Rockefeller, într-un discurs din 23 septembrie 1994, la un dineu al ambasadorilor ONU.
  4. https://ro.sputnik.md/International/20200327/29679865/Fost-premier-britanic-cere-un-guvern-mondial-care-sa-lupte-cu-coronavirusul.html
  5. https://www.sursazilei.ro/seful-oms-vorbeste-despre-nevoia-unui-guvern-mondial
  6. https://evz.ro/seful-onu-ne-arata-ce-se-ascunde-in-spatele-covid-19-guvernarea-mondiala.html
  7. Foto: Internet

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013. Departamentul de Informații România (DIR) deține o arhivă uriașă.

You may also like...