Papa Francisc susține Noua Ordine Mondială și dorește cât mai mulți imigranți

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

„,,Europa închide refugiaţi în centre de detenţie care seamană cu lagărele de concentrare şi se „sinucide” prin refuzul de a primi imigranţi”, a declarat Papa Francisc cu ocazia unei slujbe de comemorare a martirilor creştini contemporani, relatează agenţia de ştiri Dpa.”[1]

Mai multe pe larg aici -> http://www.gandul.info/stiri/papa-francisc-mesaj-dur-despre-centrele-de-refugiati-europa-se-sinucide-16242718


Asadar, Papa Francisc sustine neomarxismul. Avand in vedere haosul provocat de imigranti in tarile multiculturaliste, neomarxistii tot sustin multiculturalismul. De ce o fac? Este simplu: Pentru a distruge toata cultura europeana! Multiculturalistii actioneaza asa cum a scris Richard Kalergi in cartea sa „Idealismul Practic”.

SURSE


  1. http://www.gandul.info/stiri/papa-francisc-mesaj-dur-despre-centrele-de-refugiati-europa-se-sinucide-16242718
  2. Foto: efemeride.ro

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013. Departamentul de Informații România (DIR) deține o arhivă uriașă.

You may also like...