Paradoxul găurilor negre: Mort și viu în același timp

Distribuie!

„Vă puteți imagina că sunteți viu și mort, la propriu, în același timp? Sună incredibil și imposibil, dar exact acest lucru se poate întâmpla dacă am cădea într-o gaură neagră, sau cel puțin asta este speculat de către oamenii de știință. Adevărul nu este cunoscut, dar există câteva teorii fascinante, iar una dintre acestea implică paradoxul informațiilor despre gaura neagră, pe care nimeni nu a reușit să-l rezolve încă, nici măcar faimosul fizician Stephen Hawking.

Paradoxul informațiilor privind gaura neagră a declanșat dezbateri nesfârșite cu privire la ceea ce se întâmplă de îndată ce intri într-o gaură neagră. O gaură neagră este un loc în care legile fizicii, așa cum le cunoaștem, nu mai există și acesta este unul dintre motivele pentru care aceste obiecte cosmice sunt atât de fascinante. Se estimează că există 100 de milioane de găuri negre în galaxia noastră. În interiorul unei găuri negre câmpul gravitațional devine atât de puternic încât nici măcar lumina nu poate scăpa.”[1]


Mai multe pe larg aici -> http://www.cunoastelumea.ro/paradoxul-gaurilor-negre-mort-si-viu-in-acelasi-timp/

SURSE


  1. http://www.cunoastelumea.ro/paradoxul-gaurilor-negre-mort-si-viu-in-acelasi-timp/
  2. Foto: cunoastelumea.ro

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație neguvernamentală de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...