PARALELA 33, cele mai misterioase lucruri de pe Terra se petrec aici

Distribuie!

33 este un număr plin de mistere. Iisus a fost crucificat la vârsta de 33 de ani, regele David a domnit 33 de ani, 33 este cel mai înalt grad al francmasoneriei, corpul uman are 33 de vertebre , iar piciorul 33 de articulații.

În plan biologic, 33 este numărul de rotații într-o secvență completă de ADN. În tabelul elementelor, la numărul 33 este arsenicul, o substanță activ otrăvitoare.


Construcțiile care au legătură cu francmasoneria sunt amplasate pe paralela 33. Multe evenimente s-au petrecut pe paralelele 33 nord sau sud. Multe dintre aparițiile de OZN-uri au fost observate pe paralela 33 nord. Orașele Los Angeles, Phoenix, Roswell, recunoscute pentru evenimente extraterestre sunt amplasate pe paralela 33. Orașul Dallas, locul unde a fost ucis președintele Kennedy, este situat pe paralela 33.
Mai mult, fratele președintelui, Robert, a fost ucis în Los Angeles. Primul test nuclear a avut loc în New Mexico, intr-o zonă situată pe paralela 33.

Orașele Hiroshima și Nagasaki sunt situate pe paralela 33. Leagănul civilizației sumeriene, Irakul de azi, este situat pe paralela 33. Palatul lui Saddam Hussein este situat pe paralela 33.


Chiar pe linia de 33 de grade se pot observa ruinele observatorului Casa Grande, SUA. Zona a fost locuită de o străveche civilizație numită Hohokam. Aceștia au realizat unul din cele mai vaste sisteme de irigații din lume.

Peste 500 de mile de canale pe o suprafață de 25000 de hectare. Totul a fost construit cu unelte din piatră, iar pământul a fost cărat cu coșuri , fără a face uz de animale de povara. Munca a fost comparată de specialiști cu cea depusă la piramidele din Egipt.

Numărul 33 și Biblia

Sunt o mulţime de referinţe la numărul 33 şi în Biblie: 33 de zile de purificare (Levitic 12:4), 33 de fii şi fiice ale lui Israel (Geneza 46:15) şi 3300 de ofiţeri ai regelui Solomon ( Regi 5:16). Regele David a domnit în Ierusalim timp de 33 de ani. (Regi 2:11).

Sunt exact 33 de capitole în Vechiul Testament despre anticrist şi 13 în Noul Testament. Cel mai important, Isus a fost botezat la 30 de ani, şi-a început slujirea sa de 3 ani apoi a fost crucificat la 33 de ani.

Numărul 33 este prezent și la Vatican, unde se regăsesc 32 de arcade în curtea interioară și un obelisc în mijloc. Îmbrăcămintea Papei are 32 de nasturi, iar capul său îl reprezintă pe cel de-al 33-lea.

Să nu uităm faptul că Iisus a fost crucificat la 33 de ani, iar cel mai înalt grad al masoneriei este tot 33. Oare să fie o simplă coincidență?”[1]

SURSE

  1. https://www.efemeride.ro/paralela-33-cele-mai-misterioase-lucruri-de-pe-terra-se-petrec-aici
  2. Foto: efemeride.ro

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație neguvernamentală de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...