Paralela 37, ruta extratereștrilor

Distribuie!

„PARALELA 37, RUTA EXTRATEREȘTRILOR

Timp de mai mulți ani, doi cercetători americani au călătorit de-a lungul paralelei 37 care străbate statele California, Nevada, Missuri, Colorado, Illinois, Kentucky, Virginia.


Ei au efectuat observații și studii, în urma descoperirii unor documente din secolul al XIX-lea, care consemnau că în localitatea Hornet, Missuri, se produc fenomene neobișnuite. De câteva ori pe ani, deasupra localității pot fi observate sfere luminoase, după care, în pădurile din apropiere se produc incendii spontane.

După cercetări care au durat câțiva ani, cei doi specialiști au publicat un articol cu privire la constatările pe care le-au făcut în lunga lor călătorie.


Statistic vorbind, cele mai multe apariții de OZN-uri în SUA au fost observate în statele menționate mai sus. În anul 1973, peste 500 de persoane din Piedmont, New Mexico, au fost martori la apariția unui OZN care a survolat localitatea la joasă altitudine, cu viteză redusă.

Cele mai multe animale mutilate au fost descoperite de-a lungul paralelei 37. Coincidență sau nu, cele mai secrete baze americane, Zona 51 și Dulce sunt amplasate pe paralela 37.

Paralela 37 a fost numită ruta OZN-urilor. Oamenii de știință nu au admis oficial teoria conform căreia paralela 37 atrage ca un magnet OZN-urile, însă statisticile îi contrazic.

Locurile considerate sacre sunt amplasate de-a lungul acestei paralele, ca și cum o forță neștiută, nepământeană, a dictat acest lucru.

De-a lungul timpului au fost specialiști care au avansat ipoteza că paralela 37 are o anumită energie care duce la apariția de OZN-uri, la producerea de fenomene inexplicabile. La opt luni de la prăbușirea unui OZN la Roswell, în Aztec, Missuri, avea să se producă un eveniment similar.

Radarele de la trei unități militare au surprins un OZN în derivă, care la scurt timp, s-a prăbușit lângă Aztec. Avioane americane s-au deplasat la fața locului de unde au recuperat epava și două corpuri de umanoizi arse.

Scott Ramsey, jurnalist, a efectuat investigații despre acest caz, la câteva zile de la accident. El a discutat cu angajații de la El Paso Oil Company care au fost martori la acest accident. După amiaza, la orele 17, ei au observat un foc puternic pe câmpul din apropierea localității. Pentru că era pericolul ca focul să se extindă, s-au deplasat la fața locului, înainte ca armata să blocheze accesul.

 

Aceștia au declarat că au văzut un OZN în flăcări și două corpuri de umanoizi arse. Armata a recuperat resturile epavei și cele două cadavre pe care le-au dus în Hangarul 18, Dayton, Ohio. Câteva luni de la incident, în zonă, accesul civililor a fost interzis.”[1]

SURSE

  1. https://www.efemeride.ro/paralela-37-ruta-extraterestrilor
  2. Foto: efemeride.ro

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație neguvernamentală de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...