Paranormalul contra terorismului

Distribuie!

„După ce abilitățile lui fenomenale au fost recunoscute, miliția, procuratura și chiar KGB-ul au început să-i solicite lui Tofik Dadashev ajutorul în rezolvarea unor cazuri complicate.

„În anii ’80, am fost abordat de niște ofițeri KGB, cu rugămintea de a-i ajuta la capturarea unui agent străin. Aveau informația că acesta se afla la Moscova, într-un grup de turiști, dar nu știau da­că e bărbat sau femeie și ce semnalmente are. Am fost însoțit la hotelul Rossia, unde se așteptau să poposească cei 150 de turiști străini. În holul hotelului era un vacarm de ne­descris.


Mă concentram foarte greu. Dar, până când băieții de la KGB s-au hotărât să-mi indice persoanele suspectate, eu deja îmi îndreptasem atenția către indi­vi­dul cu pricina. Era un bărbat cu mustața roșcată, îmbrăcat într-un costum negru. Am simțit că fluxul gândurilor lui nu curgea la unison cu cele ale celorlalți turiști. Le-am comu­nicat agenților bănuielile mele. Informația mea s-a do­vedit ulte­rior corec­tă”.

Dar cel mai spectaculos și totodată periculos eveniment la care a participat a fost ares­tarea unui terorist. În martie 1989, o aeronavă Tupolev a fost detur­na­tă și a aterizat forțat pe aero­portul din Ba­ku, Azerbaidjan. Teroristul, sub amenințarea că va arun­ca avionul în aer, cerea până în zori un milion de dolari. În aceeași seară, Dadashev a fost contactat de un ofițer KGB cu rugămintea din partea generalului Ivan Go­relovski, șeful ser­viciului KGB din Azerbai­djan, să participe la aceas­tă operațiune delicată.


„Când am ajuns la aeroport, de la Moscova sosiseră deja trupele speciale antitero. Am fost imediat pus la curent: «Se pare că teroristul are com­plici, este înarmat, iar în ca­bina piloților s-a de­tec­tat un dispozitiv care ticăie, cel mai probabil o bomba cu ceas.» Imediat mi s-a încredințat o misiune. Trebuia să pătrund în avion și să ne­gociez cu teroristul”.

Dadashev a fost condus până la trapa avionului și, sub pretextul că este un reprezentant al Ministerului de Externe de la Moscova, a pătruns în aeronava. Între el și terorist era o distanță de cca 20 de metri. „Părea stăpân pe situație, dar i-am citit emoțiile și gândurile. Nu au tre­cut câteva minute și m-am convins că totul era o ca­cealma. Individul nu avea nici o bombă și nici com­plici”.

Dadashev a coborât din avion și le-a spus ofițerilor: „Pentru a salva toți pa­sa­gerii, fă­ră vreun incident nedorit, trebuie să aveți încredere în mine, pentru că știu ce se va întâmpla. Peste câteva minute, teroristul va veni mai aproape de ușa avionului, ca să fumeze. Atunci îl puteți prinde. Dacă veți acționa astfel, nu vor exista victime și nu vor fi pro­ble­me”.

Pes­te o jumătate de oră, trupele „Alfa” se întorceau de pe pistă cu teroristul încătușat. În rucsacul individului se descoperise că așa-zisa bombă nu era decât un ceas mecanic deșteptător. Totul se petrecuse întocmai cum prezisese Dadashev. Ulterior, la inițiativa liderilor KGB de la Moscova, care fuseseră impresionați de abilitățile lui extraordinare, Dadashev a fost decorat cu cea mai mare distincție din Azerbaidjan, pentru finali­zarea cu succes a operațiunii.”

Sursa: http://frumoasaverde.blogspot.com/2012/07/stapanirea-gandului-o-arma-cu-puteri.html

Foto: Internet

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație neguvernamentală de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...