Paranormalul este normalul din altă dimensiune

Distribuie!

„PARANORMALUL ESTE NORMALUL DIN ALTĂ DIMENSIUNE

În 20 februarie 2002, scriitorul și parapsihologul Ion Țugui trecea în lumea umbrelor. O bună perioadă din viața sa a dedicat-o studiului fenomenelor extraterestre.


El a făcut o distincție clară între viul inteligent cosmic. El vorbea despre o dimensiune multidimensională. Oamenii aparțin unei structuri de percepție tridimensională. Extratereștrii țin de cvadridimensional, pentadimensional.

Modul de comunicare al extratereștrilor nu este limbajul articulat. Ei comunica prin inducții telepatice. Paranormalul este normalitatea din altă dimensiune. Universul este plin de lumi cu grade diferite de evoluție. Într-un univers infinit, orice eveniment care a avut loc o dată se repetă la infinit, spunea Ion Țugui.


La puțin timp înainte să ne părăsească, Ion Țugui făcuse o călătorie la Slobozia unde a stat de vorbă cu Nina Beciu. El o considera o clarvăzătoare. A fost invitată într-o emisiune realizată de acesta, dar în prima fază a refuzat pentru că a spus că nu voia să participe la ultima lui emisiune.

Ion Tugui a rămas surprins de această afirmație pentru că emisiunea sa era săptămânală și o realiza de ani de zile. La scurt timp, după interviul pe care i l-a luat Ninei Beciu, Ion Țugui a murit.

Despre clarvăzători, Ion Tugui spunea că descifrează barele de cod din fruntea fiecărui individ. Interesul său pentru fenomenele extraterestre a început în anul 1996, atunci când trei persoane, din Roșiori de Vede, printre care și primarul orașului, au declarat că în una din nopți s-au întâlnit cu un OZN.

Țugui considera că zonele cele mai vizitate de extratereștri sunt Retezat și Parâng, zone puternic energetice, de unde extratereștrii se alimentează. Prin forțe antigravitaţionale, ei au reușit să învingă gravitația și se deplasează prin teleportare.

 

În una din cărțile sale el vorbește despre un caz care s-a petrecut în București cu o persoană care lucra la o bancă. Într-o dimineață a observat că are un semn ștanțat pe umăr. Fără să se fi tatuat, semnul apăruse din senin. După șase luni, semnul a dispărut.”[1]

SURSE

  1. https://www.efemeride.ro/paranormalul-este-normalul-din-alta-dimensiune
  2. Foto: Internet

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație neguvernamentală de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...