Parchetul Militar confirmă: În decembrie 1989 a fost lovitură de stat! De câte ori au încercat să-l execute pe Ceaușescu?

by “Parchetul Militar confirmă: În decembrie 1989 A FOST LOVITURĂ DE STAT! De câte ori au încercat SĂ-L EXECUTE PE CEAUȘESCU? Patru preşedinţi, 28 de ani şi 13 premieri i-au trebuit statului român pentru a lămuri ce s-a întâmplat cu adevărat în timpul evenimentelor din 1989, care au dus la […]
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

“Parchetul Militar confirmă: În decembrie 1989 A FOST LOVITURĂ DE STAT! De câte ori au încercat SĂ-L EXECUTE PE CEAUȘESCU?

Patru preşedinţi, 28 de ani şi 13 premieri i-au trebuit statului român pentru a lămuri ce s-a întâmplat cu adevărat în timpul evenimentelor din 1989, care au dus la căderea regimului Ceauşescu.


Ieri, Parchetul Militar a comunicat care este stadiul cercetărilor în „Dosarul Revoluţiei”, demontând practic toate argumentele lui Ion Iliescu şi a echipei cu care a venit la putere. Aceştia au susţinut în ultimii 28 de ani teza unei revoluţii realizate de poporul român împotriva lui Nicolae Ceauşescu.
“[1]

Mai multe pe larg aici -> http://evz.ro/parchetul-militar-decembrie-1989.html


SURSE

  1. http://evz.ro/parchetul-militar-decembrie-1989.html
  2. Foto: evz.ro

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Citiți și...

Tezaur dacic descoperit în Ucraina
Uimitoarele asemanari dintre ancestrala cultura Cucuteni si cultura chineza Yangshao ! Istoricii straini si mai putin cei romani sustin ca, cultura de la Cucuteni este cea mai veche din lume, mai veche chiar decat cea Sumeriana !
Legea 217/2015 a lui Crin Antonescu, o lege împotriva culturii române
Autoritatea religioasă din Turcia a șters de pe site proiectul mega-moscheii ce urma să se construiască în București
Laurian Stănchescu, membru titular al Uniunii Scriitorilor din România, cere ca Alexandru Florian să fie declarat "indezirabil"
Fost ministru al Justiției: Olanda și SUA au făcut presiuni să o numesc pe Kovesi într-o „funcție de vârf” în sistemul judiciar. Globaliștii SUA-UE-Soros sunt cei care conduc DNA și așa-zisa "lupta anticorupție" din România! DNA este un experiment al Globaliștilor SUA-UE-Soros în România!
Peștera de la Limanu, peştera misterioasă din România: dispariţii inexplicabile şi o poartă spre o altă lume
Înregistrări șocante cu Laura Codruța Kovesi! Șefa DNA, Laura Codruța Kovesi, ordine către procurori: "Să ajungem la domnul premier"
Daniel Ruzo (1968): "Am cercetat munții din cinci continente, dar în Carpați am găsit monumente unice dovedind că în aceste locuri a existat o civilizație mareață, constituind centrul celei mai vechi civilizații cunoscute astăzi"
Nu PSD-ul este ținta Mișcării #Rezist, ci naționalismul românesc
Dan Puric la o emisiune TV: Țara a fost făcută colonie. Acum sunt luați la șuturi eroii, martirii și sfinții
In caz de razboi militarii NATO pot folosi Romania ca si rampa de lansare a atacurilor! A intrebat vreun politician pe romani daca sint de acord sa fie in NATO ?! NU!
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR): Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dir.org.ro