Paris: La inițiativa extremei stângi, cuvintele „mamă” și „tată” eliminate din actele de stare civilă pentru a nu „discrimina” homosexualii

Distribuie!

„HAI LA LUPTA CEA MARE! Paris: La inițiativa extremei stângi, cuvintele „mamă” și „tată” eliminate din actele de stare civilă pentru a nu „discrimina” homosexualii

Hai la lupta cea mare!

Revoluția culturală înaintează neabătută. Pas cu pas, milimetru cu milimetru, distrugerea pilonilor civilizației continuă în numele „progresului” și al obsesiei patologice a „egalității”, chiar acolo unde aceasta contrazice realitatea primară.


La inițiativa partidului de extrema stângă (troțkist) Franța Nesupusă, reprezentat prin consiliera Danielle Simonnet (foto), municipalitatea Parisului a aprobat înlocuirea cuvintelor „mamă” și „tată” de pe formularele de stare civilă prin „părinte 1” și „părinte 2” pentru a nu mai crea discriminare față de cuplurile de homosexuali care „sunt părinți”.

Nu avem de-a face doar cu o simplă modificare de acte administrative, ci cu o revoluție semantică / a limbajului, la fel ca în universul distopic al nuvelei orwelliene „1984”. În această nouă realitate a „progresului”, doi oameni de același sex pot fi „părinți” prin negarea evidenței biologice, înlocuită de o inginerie socială fabricată din pix de neo-comuniști. Cetățenii sunt obligați să își reprime rațiunea sănătoasă, care le spune că doar un bărbat și o femeie pot fi părinți, dar și exprimarea verbală a acesteia, sub amenințarea amenzilor sau a proceselor judiciare pentru „discriminare”. Că limba și realitatea nu funcționează după norme ideologice, nu pare să intereseze prea mult.


În „1984”, nu era suficient ca Winston să spună că 2+2=5 pentru că așa îi cerea Partidul; el trebuia să o și creadă. În cele din urmă a ajuns să o creadă pentru că cine controlează limbajul controlează gândirea; mai departe, cine controlează gândirea, controlează societatea.

Se poate obiecta că aspectul concentraționar și deschis represiv al regimului din „1984” lipsește. Așa este. Cel puțin deocamdată. Totuși, atunci când o categorie gramaticală cum este masculinul generic (un dușman de moarte al promotorilor ideologiei gender din Occident) sau o noțiune absolut crucială pentru fluența relațiilor sociale cum este cea de „mamă” sunt, din punctul de vedere ideologic, un afront și trebuie eliminate prin legi, nu mai putem vorbi despre libertate autentică, ci despre o stare în care pușcăriașii au impresia că sunt liberi – și pe deasupra le mai și place.

Iată esența revoluției ateiste din Occident: legea firii este înlocuită cu legea secularistă, iar locul lui Hristos este luat de Guvern.

Rețineți: inițiativa politică a schimbării menționate a aparținut unui partid de extrema stângă, de orientare troțkistă. Chiar și în confuzia ideologică din România, a continua să consideri că dacă promovezi „căsătoria între persoane de același sex” ești „de dreapta” sau „pro-occidental” denotă o lipsă crasă de cultură generală, nu doar de cultură politică. Faptul că Occidentul pare azi căzut fără speranță în plasa acestei forme de ciumă ideologică nu înseamnă că aceasta este adevărata sa natură. Occidentul nu a fost clădit pe egalitatea fabricată din pix, ci pe diferență și competiție; în primul rând pe valorificarea diferenței dintre bărbat și femeie în interiorul familiei. Bărbatul și femeia nu sunt și nu vor fi niciodată același lucru, indiferent cât vor încerca cenzorii noului stalinism să afirme altceva.

Cei care își imaginează în România că satisfacerea unor pretenții aparent „rezonabile” ale lobby-ului homosexual va duce la un acord în societate și va opri seria de revendicări permanente și tot mai agresive este nu naiv, ci tâmpit de-a dreptul. Tâmpit, pentru că, iată, de-acum există nenumărate exemple dureroase ale modului în care în ultimele 2 decenii Occidentul este destructurat de aceste organizații care pretind că lucrează „pentru libertate” și „contra discriminării”, în timp ce fabrică, pas cu pas, un mediu social sufocant și discriminator.

Și în Franța, totul a început de la benignele „parteneriate civile”, a căror adoptare se pregătește azi la București. Priviți Franța de azi pentru a vedea chipul României de mâine.”[1]

„„Mama” şi „Tata” sunt ELIMINAŢI şi înlocuiţi cu PĂRINTE 1 şi PĂRINTE 2. Se pregăteşte NUMEROTAREA copiilor!

Municipalitatea Parisului a votat în unanimitate înlocuirea tuturor formularelor de stare civilă, pentru a nu discrimina cuplurile de homosexuali.

Un editorial incendiar scris de trei psihanalişti francezi – Monette Vacquin, Jean-Pierre Winter, Michel Gad Wolkowicz – pentru Le Figaro.

O femeie transformată în bărbat, dar care şi-a păstrat organele reproducătoare feminine, naşte un copil căruia nu vrea să-i declare sexul („şi-l va alege singur când va fi mare”), dar îi cere să-i spună „tată”.

Documentele administrative vor avea o rubrică deosebită pentru cei care sunt în acelaşi timp, ca persoana de mai sus (el sau ea, nu ştim cum să-i spunem) Părinte 1 şi Părinte 2?

Este util să punem această întrebare membrilor consiliului municipal al Parisului care, în unanimitate, au votat pentru înlocuirea, pentru toată lumea, a termenilor Mamă şi Tată cu Părinte 1 şi Părinte 2.

O asemenea unanimitate are toate motivele să ne uimească, de vreme ce reuniunile aleşilor Parisului sunt de obicei scena unor certuri sistematice, cu insulte, în legătură cu subiecte mult mai puţin importante.

Acest vot, care nu a întîmpinat nici o obiecţie, a fost propus de o militantă a „Franţei Nesupuse” (formaţiune de extremă stânga – n.r.) pentru a proteja de inegalitate cuplurile cu parteneri de acelaşi sex, care ar fi victimele unei „fracturi de egalitate în faţa administraţiei”.

Municipalitatea Parisului vrea aşadar să schimbe „cât mai rapid posibil” – aşa cum s-a exprimat primul adjunct al primăriţei (socialiste – n.r.) Anne Hidalgo – formularele de solicitare a actelor de Stare Civilă. Termenii Mamă şi Tată vor dispărea, pentru a fi înlocuiţi cu Părinte 1 şi Părinte 2.

Acest vot a fost apreciat ca fiind indispensabil pentru a pune capăt discriminării faţă de cuplurile homosexuale, care reprezintă ceva mai mult de 3% dintre uniunile din Franţa, potrivit Institutului Naţional de Statistică.

Apropo, care este codificarea şi căsuţa rezervată în cazul părinţilor singuri? Părinte O?

„Este anormal ca platforma administraţiei să nu permită părinţilor care trăiesc în cupluri de acelaşi sex să facă demersurile administrative la fel ca ceilalţi”, „aceasta reprezintă o fractură în faţa administraţiei”, se poate citi în textul alesei pariziene.

Să ne minunăm de performanţa ambivalenţei infantile care reuşeşte dintr-un singur gest să şteargă mamele şi taţii, să-i neutralizeze, şi să facă să apară în schimb părinţii numerotaţi, lucru care s-ar potrivi mai bine cu societatea noastră digitalizată.

Să sesizăm lejerul parfum de patricid şi de matricid care emană din acest pasaj al actului administrativ.

Să luăm act de faptul că Novlimba bioetică, care până acum cădea în dulcegărie („talent”, „generozitate”, „altruism” etc.), se solidifică într-o uscăciune cifrată, pe care o asumă fără suflet. În unanimitate. În marş: 1-2, 1-2, 1-2, 1-2…

Să admirăm voinţa cutezătoare şi riscantă de a institui destituind.

Să ne mirăm în fine de caracterul anti-democratic al fanaticilor egalităţii, egalitate nediferenţiatoare, egalitate confundată cu masificarea, care impune ca Starea Civilă a tuturor copiilor să poată fi modificată pentru a satisface revendicările unei minorităţi activiste.

Curioasă negare a democraţiei în numele drepturilor pentru toţi, conjugată cu un avânt totalizant şi totalitar!

Şi să nu uităm să ne deschidem umbrelele pentru a ne apăra de ploaia de acuzaţii de homofobie, paseism şi conservatorism!

Last but not least, sugerăm ca, pentru a duce la bun sfârşit aplicarea acestei măsuri, presupuse a ne dezrobi de trecutul opresiv, să numerotăm şi copiii, alegerea numelor şi a sexelor urmând să rămână la latitudinea lor, la majorat.

Copiii 1, 2, 3… vor dispune astfel de o libertate mai mare, care îi va elibera de odiosul jug parental.

Dar asta nu e tot: nu vom înceta a ne minuna de geniul izvorât din adâncurile inconştientului de a dezvălui ceea ce ar trebui să rămână ascuns. Cei care au votat această dispoziţie cred cu adevărat că vor elimina diferenţierile care îi înconjoară? De fapt, ei nu fac decât să instituie o nouă ierarhie, cifrată, discriminatorie în alt mod, şi care va fi un nou motiv de conflict. Toate tentativele de a şterge diferenţele semnificative duc la noi diferenţe, este un fapt dovedit clinic şi politic.

Celor care cred că toate acestea nu îi privesc pe ei ci numai cuplurile de homosexuali, le vom obiecta că toată lumea va trebui să se supună acestei Novlimbi matematizate.

Poate că această tevatură ar fi amuzantă dacă, prin aceste decrete amancipatoare, nu ar fi afectat psihismul tuturor.

Generaţii întregi se vor naşte sub tutela acestor cuvinte, care învaţă că în actul însuşi al instituţiei naşterii şi identităţii realitatea poate fi pliată după fantasmele noastre, în numele Legii. Ce se va alege din aceste generaţii?

La fel, dacă legea autorizează ca copiii să poată fi concepuţi legal fără tată (legalizarea Procreării Medicale Asistate pentru homosexuali a primit aviz pozitiv în Parlament – n.r.), atunci toţi copiii, indiferent de modalitatea de concepere sau configuraţia familiei lor, vor putea considera că un tată este inutil.

Dintotdeauna, copiii au inventat teorii despre procreere, numite teorii sexuale infantile, în care totul este posibil, minţile micuţilor deschizând dimensiunile lumii fantasticului.

Iată că acum aceste fantasme devin posibile şi sunt autentificate de legi care abolesc conflictul dintre coşmar şi realitate.”[2][3]

SURSE

  1. http://www.culturavietii.ro/2018/04/27/paris-la-initiativa-extremei-stangi-cuvintele-mama-si-tata-eliminate-din-actele-de-stare-civila-pentru-a-nu-discrimina-homosexualii/
  2. http://evz.ro/mama-si-tata-eliminati-se-pregateste-numerotarea-copiilor.html
  3. http://evz.ro/mama-si-tata-eliminati-se-pregateste-numerotarea-copiilor.html?v=347635&page=2
  4. Foto: Internet

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație neguvernamentală de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...