Parlamentar islandez: “SUA vor ataca ţări ca să-şi menţină economia”

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Statele Unite ale Americii vor continua să menţină conflicte deschise peste tot în lume pentru a-şi menține economia și prestanţa militară, indiferent de cine va fi următorul președinte, susţine un membru nou ales al Parlamentului islandez.

Într-un interviu pentru Sputnik International, parlamentarul Sunna Aevarsdottir, membru al Partidului Piraţilor din Islanda, a declarat: „Cred că America este un imperiu și se comportă ca un imperiu. Contează foarte puțin cine ajunge preşedinte. Acesta va continua pe același curs până când ceva mult mai rău se întâmplă. Se pare că, indiferent de lider, Statele Unite ale Americii vor continua să atace țări pentru a-şi menține economia și modul de viață”.


Ea a subliniat faptul că linia politicii externe a SUA sub Hillary Clinton ar fi fost mai dură decât a fost cea a lui Barack Obama care a invadat 8 ţări, însă nici Donald Trump nu este foarte diferit.
Eu cred că Hillary ar fi fost mai agresivă decât Obama, care a invadat 8 țări de când a preluat mandatul. Eu nu văd nicio schimbare fundamentală. Nu cred că Trump va oferi o soluție mai bună”, a remarcat Aevarsdottir.

Ea a adăugat că, deși Partidul Piraților nu a oferit multe detalii despre alegerile prezidențiale din Statele Unite, oamenii au fost îngrijoraţi cu privire la comportamentul lui Trump și la referințele pe care le-a făcut despre armele nucleare.


war for oil usa

Potrivit lui Aevarsdottir, Partidul Piraţilor din Islanda l-a susţinut pe democratul Bernie Sanders în cursa electorală.

Partidul Piraților din Islanda, cunoscut pentru luările de poziție anti-sistem, a preluat misiunea de a forma noul Guvern islandez, conform anunțului făcut pe 2 decembrie de președintele Gudni Johannesson.”[1]

SURSE

  1. http://yogaesoteric.net/content.aspx?lang=RO&item=10706
  2. Foto: Internet

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Citiți și...

"Războiul împotriva terorismului" a crescut terorismul cu 6.500%
Celebrul Antonio Di Pietro, artizanul Mani Pulite, își cere iertare: "Mi-am bazat politica terorii pe cătușe, pe conceptul că toți ”ceilalți” erau niște infractori"
Zeci de agenţii guvernamentale din SUA utilizează în secret radare pentru supravegherea populaţiei
În SUA a fost descoperită o superbacterie rezistentă la toate antibioticele cunoscute
Trump vrea să declasifice documente despre asasinarea lui John F. Kennedy. Se vor declasifica unele informații, în nici un caz adevărul. Iluminații l-au asasinat pe Președintele John F. Kennedy!
Hacker-ul care a intrat în bazele de date NASA: „Am găsit dovezi că America are nave spaţiale de război”
Viktor Orban: „Niciodată nu ar trebui să subestimăm puterea forțelor întunecate. O parte din statele cheie ale UE sunt ținute ostatice”
William Cooper, fost ofiţer de informaţii, este unul dintre primii martori militari care au făcut publică existenţa unui program de subjugare a umanităţii
Președintele Turciei, Recep Tayyip Erdogan, susține că SUA finanțează ISIS
Conspiratia Melodiilor acordate pe frecventa 440 Hz - o deviere deliberata de la frecventa armonioasa din natura a celor 432 Hz! Un teribil mod de a produce mesaje subliminale pentru a afecta psiho-emotional oamenii!
Rabinul-șef al Israelului: "Non-evreii nu trebuie să locuiască aici! Să fie expulzați în Arabia Saudită!"
Pulsul electromagnetic anti-materie este explozia de radiație electromagnetică rezultată de la o detonare nucleară și/sau o fluctuație bruscă a câmpul magnetic
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013. Departamentul de Informații România (DIR) deține o arhivă uriașă.

You may also like...

Citește mai multe:
Sfântul Ierarh Nectarie din Eghina: “Cel ce voiește să fie iubit de Dumnezeu trebuie să îl iubească pe aproapele său”

Cum iți lucrezi mintea pentru a te vindeca

“Gura de Rai” din Munții Bucegi – un loc de un kilometru pătrat în care organismul nu obosește și funcțiile fizico-chimice se revigorează brusc

Așa se face politica! Lider de la Varșovia: “Nu noi am exploatat țările din care provin refugiații ajunși în Europa, nu ne-am folosit de forța lor de muncă și nu noi i-am invitat aici”

SUA au creat terorismul mondial

Închide