Parlamentul Belgiei la un pas de a aproba eutanasia copiilor ! Aflati siretlicurile din spatele unei astfel de legi !

by Dupa ce Ministrul Sanatatii din Lituania, a venit cu planul de a eutanasia cetatenii saraci “pentru ca sint consumatori inutili”, acum parlamentul belgian se afla aproape de a aproba o astfel de lege, dar cu “dedicatie” pentru copii asa-zis bolnavi, de “boli incurabile”, care tot “inutili” sint. Henry Kissinger, […]
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

Dupa ce Ministrul Sanatatii din Lituania, a venit cu planul de a eutanasia cetatenii saraci “pentru ca sint consumatori inutili”, acum parlamentul belgian se afla aproape de a aproba o astfel de lege, dar cu “dedicatie” pentru copii asa-zis bolnavi, de “boli incurabile”, care tot “inutili” sint.

10592735_503667099765100_292611417788368581_n

Henry Kissinger, cu privire la planul de reducere al populatiei Planetei, declara la Conferința Bilderberg, Evians, Franța, 1991:
“Ilegal o putem face imediat. Constituțional va dura puțin mai mult…”

„Depopularea ar trebui să fie cea mai mare prioritate a politicii externe față de lumea a treia, pentru că economia SUA va necesita cantități tot mai mari de minerale din străinătate, în special din țările mai puțin dezvoltate”. „Puterea este cel mai puternic afrodisiac”. „Persoanele în vârstă sunt consumatori inutili”. „Populația lumii trebuie să fie redusă cu 50%”

Citez articolul principal de pe site-ul dantanasa.ro:

“Un proiect de lege pe punctul de a fi aprobat de către Parlamentul belgian ar permite copiilor să decidă pentru ei înşişi dacă vor fi eutanasiaţi (“ucişi”) de către personalul medical. În prezent, legea belgiană limitează eutanasia la persoanele de peste 18 ani, dar odată cu creşterea numărului de copii cu autism cauzat de biopesticide, OMG-uri şi vaccinuri, naţiunile încearcă tot mai mult să stabilească ce e de făcut cu toţi aceşti copii care au fost afectaţi ireversibil de către industriile medicale şi biotehnologice.

Răspunsul, desigur, este de a-i omorî pur şi simplu. Este dificil să ucizi copii în conformitate cu legislaţia actuală, fără a fi acuzat de crimă, totuşi. Deci, acest nou proiect de lege ar permite medicilor să decidă dacă copiii de orice vârstă (da, chiar şi de cinci ani) pot, ei înşişi, să-şi dea “acordul”, pentru a fi eutanasiaţi, fără consimţământul părinţilor.

Deloc surprinzător, proiectul de lege a fost introdus de Partidul Socialist, deoarece socialiştii au tendinţa de a urî umanitatea indiferent de ţara în care trăiesc. Legislaţia propusă solicită ca, “legea să fie extinsă pentru minori în cazul în care aceştia sunt capabili de discernământ, ori afectaţi de o boală incurabilă sau suferinţă pe care nu o putem atenua”, relateaza AFP.

Povestea merge mai departe relatând că, “senatorul socialist Philippe Mahoux, care a contribuit la proiectul modificărilor propuse, a declarat că au fost cazuri de adolescenţi care ‘au avut capacitatea de a-şi decide’ viitorul.”

Deoarece, desigur, un copil de şase ani nu este destul de mare pentru a conduce o maşină sau să cumpere o bere, dar el poate fi de acord cu siguranţă să fie ucis de stat… mai ales dacă este deja o povară pentru costurile de îngrijire a sănătăţii.

Aşa cum susţinătorii legii pretind, ea “marchează un punct de cotitură în abordarea naţională a drepturilor tinerilor, dintre care unii s-ar putea să aleagă să moară dacă legea ar trece, chiar dacă încă li se interzice în mod legal să conducă, să se căsătorească, să voteze sau să bea alcool până la vârsta de 18 ani”, relatează IBtimes.com

Sursa: NaturalNews”[1]

Mai multe cititi pe larg aici -> http://dantanasescu.ro/2013/06/14/eutanasia-pentru-copii-pe-punctul-de-a-fi-aprobata-de-catre-parlamentul-belgian.htm.


SURSE

1. http://dantanasescu.ro/2013/06/14/eutanasia-pentru-copii-pe-punctul-de-a-fi-aprobata-de-catre-parlamentul-belgian.html

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Citiți și...

William Cooper, ofiter al Marinei Militare a SUA, a fost asasinat de guvernul SUA, dupa dezvaluirile facute despre Iluminati, Guvernul Mondial si Noua Ordine Mondiala, OZN-uri, terorism si crima organizata, legi Big Brother si Statul Politienesc ! Bill Clinton: "William Cooper este cel mai periculos om in viata!"
Iluminații și Aristocrația Neagră a Planetei: 13 familii, cele mai bogate din lume, controlează Planeta
Capitalismul va consuma democrația, dacă păstrăm tăcerea!
Putin acuză SUA că "se foloseşte de grupări teroriste" pentru a destabiliza guvernele altor țări
Atacurile informatice la nivel mondial - o operațiune "steag fals" a serviciilor secrete din SUA și UE
Raport al Pentagonului: Rusia se teme că SUA urmăresc răsturnarea regimului de la Moscova
Ambasadorul Chinei la Washington: SUA să înceteze cu ameninţările referitoare la criza nord-coreeană
Bilderbergul Macron propune o Europă Federală care să distrugă Suveranitatea Statelor Naționale. O Europă tot mai integrată cu taxe, impozite, drept de azil şi armată la nivel federal, esența propunerilor lui Macron privind reforma Uniunii Europene
Donald Trump ameninţă că ar putea întrerupe ajutorul financiar acordat Autorităţii Palestiniene! Donald Trump este omul sioniștilor!
Lupta politică a viitorului se dă între globaliști și naționaliști. Alternanța la putere între stânga și dreapta este istorie
Naționalismul este în ascensiune în Franța. Globaliștii pierd puterea
Procesele verbale ale întâlnirii Bilderberg din 1999. Un ziarist britanic a publicat documente secrete ale grupului Bilderberg, care dovedesc că acesta a hotârât războiul din Kosovo şi introducerea monedei europene
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR): Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dir.org.ro