Parlamentul Greciei recunoaște statul Palestina

by Parlamentul Greciei a votat marți o rezoluție care face apel la guvernul grec să recunoască statul Palestina. Votul a avut loc în prezența președintelui palestinian Mahmoud Abbas, aflat în vizită oficială la Atena, care a avut o intrevedere cu premierul Alexis Tsipras. Toate partidele au votat în forul legislativ […]
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Parlamentul Greciei a votat marți o rezoluție care face apel la guvernul grec să recunoască statul Palestina. Votul a avut loc în prezența președintelui palestinian Mahmoud Abbas, aflat în vizită oficială la Atena, care a avut o intrevedere cu premierul Alexis Tsipras.
phpThumb_generated_thumbnailjpeg
Toate partidele au votat în forul legislativ în favoarea textului, prin care guvernul grec este solicitat ”să promoveze procedurile adecvate pentru recunoașterea unui stat palestinian și orice efort diplomatic pentru reluarea discuțiilor de pace” în regiune, a indicat președintele parlamentului elen, Nikos Voutsis.
În opinia lui Tassos Kourakis, vicepreședintele parlamentului grec, votul este ”un pas important spre recunoașterea unui stat palestinian”.
136 de țări au recunoscut în total statul palestinian, dintre care opt în Europa. Republica Cehă, Ungaria, Polonia, Bulgaria, România, Malta și Ciprul l-au recunoscut înainte de intrarea lor în UE. Suedia le-a urmat în octombrie 2014.
SURSE

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR): Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dir.org.ro

Răspunde

Trebuie să fii logat pentru a publica comentarii.
Close
Citește mai multe:
Juri Lina – “Arhitecții Înselăciunii”

Tunelurile și grotele din Brașov

Triunghiul din Alaska, un loc misterios

Atacurile informatice la nivel mondial – o operațiune “steag fals” a serviciilor secrete din SUA și UE

Misterele Lemuriei – continentul pierdut al unei civilizații avansate

Închide