Parlamentul Romaniei de acord cu monitorizarea utilizatorilor de internet wireless si cartele preplatite ! "Directiva Big Brother" propusa de UE a fost invalidata de Curtea de Justatie a UE ! Incalcarea dreptului la intimitate trebuie combatut !

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Este indubitabil faptul ca UE, in avansarea Agendei 21, recurge la tot felul de masuri care nu vor face decat sa confirme ce se spunea acum multi ani despre Big Brother si nu numai. Toate aceste legi impotriva invidului sint precizate si in celebrele Protocoale ale Inteleptilor Sionului, asta ca tot se plang anumiti evrei khazari, ce se cred “semiti”, cum ca noi am fi rasisti daca luam in considerare acele lucrari. Oricine din anul 2014, care citeste toate Protocoalele Inteleptilor Sionului, observa clar ca totul este prezentat exact ca acolo si societatea functioneaza in baza.

Ni se vorbeste despre Globalizare, despre Noua Ordine Mondiala, despre o moneda unica, despre o armata unica, despre o singura curte de justitie, iar daca ne uitam la comunismul din China, unde dezumanizarea este o stare generale, prin care se manifesta lupta cu indarjire a sistemului de supunere a oamenilor. Nu uitati ca evreul David Rockefeller, este unul dintre cei mai laudarosi indivizi ai comunismului din China.


In continuare vreau sa va prezint o stire, care este o dovada concreta a ceea ce se pregateste intr-o Romania, pusa pe butuci de UE:

“Proiectul de lege inițiat de Guvern în luna aprilie 2014, care instituia obligativitatea înregistrării și stocării datelor de identificare ale utilizatorilor de cartele preplătite, a fost aprobat rapid de Senatul României (în 2 iunie), și se pregătește să treacă la fel de rapid și discret de Camera Deputaților . Proiectul a fost înregistrat la Cameră pe 3 iunie iar termenul stabilit pentru amendamente a fost de doar o zi. Asta în ciuda protestelor venite din partea societății civile, și chiar a furnizorilor de servicii de comunicații electronice, care cereau dezbatere publică pe această temă și mai ales renunțarea la o astfel de măsură.

Inițiativa Guvernului – contestată de societatea civilă – venea la numai o zi după ce, prin decizia din 8 aprilie 2014 a Curții de Justiție a Uniunii Europene (CJUE), fusese invalidată Directiva 2006/24/CE a Parlamentului European, privind păstrarea datelor utilizatorilor de telefonie și internet – cunoscută și ca „Directiva Big Brother” – pe motiv că aceasta reprezintă o imixtiune deosebit de gravă și disproporționată în drepturile fundamentale la respectarea vieții private și la protecția datelor cu caracter personal.

Organizațiile semnatare consideră că proiectul de lege inițiat de Guvern și îmbrățișat acum de Parlament urmează același caracter disproporționat al directivei recent invalidate de instanța europeană, întrucât, sub pretextul protejării securității naționale, toți cetățenii sunt considerați suspecți și sunt supravegheați într-un stil orwellian, specific unei societăți totalitare.

Semnatarii sunt indignați că Guvernul și Parlamentul României continuă să ia decizii peste capul cetățenilor și într-un total dispreț față de obligativitatea consultării acestora în procesul legislativ. Proiectul NU a fost transmis societății civile și industriei înainte de adoptarea de guvern și niciuna dintre comisiile Senatului NU a fost interesată de alte opinii. În acest stil tradițional de ne-dezbatere publică riscăm să fie adoptate în Parlament legi lacunare și care nu au niciun efect practic serios, în afară de limitarea drepturilor fundamentale ale cetățenilor.

Această atitudine ne arată adevarata față a României digitale dorită de guvernanți: un spațiu virtual în care cetățenii să dea cu subsemnatul pentru orice utilizare a tehnicilor de comunicație și în care datele să fie accesibile direct și fără mandat tuturor serviciilor secrete și nesecrete.

Proiectul de lege aflat acum la un pas de adoptare în Parlament este a patra tentativă de a impune o astfel de reglementare în România în ultimii trei ani , toate fiind respinse până acum în diverse stadii în Parlament. Proiectul este neclar și are influențe asupra mai multor domenii decât cartelele telefonice preplătite. De exemplu:
• toți cetățenii care se conectează le sisteme WiFI gratuite vor trebui identificați;
• toți cei 10 milioane de utilizatori de cartele pre-pay trebuie să se înregistreze în termen de 6 luni de la data adoptării legii, în caz contrar serviciul le este dezactivat;
• înregistrarea utilizatorilor se face în condiții incerte, nu se știe cine are acces la baza de date, de ce este necesar CNP-ul utilizatorilor etc.
Organizațiile semnatare solicită Parlamentului să nu se ralieze perseverenței demne de o cauză mai bună a Guvernului și să nu adopte acest proiect de lege, care afectează grav dreptul la respectarea vieții private.

Semnatari:
Maria-Nicoleta Andreescu, Asociația pentru Apărarea Drepturilor Omului în România – Comitetul Helsinki (APADOR-CH)
Bogdan Manolea, Asociaţia pentru Tehnologie şi Internet (ApTI)
Mircea Toma, ActiveWatch
Ioana Avădani, Centrul pentru Jurnalism Independent (CJI)
Ștefan Cândea, Centrul Român pentru Jurnalism de Investigație (CRJI)
Vasile Crăciunescu, Geo-spatial.org
Tiberiu Turbureanu, Fundația Ceata”[1]

Avem, dupa cum ati vazut o agenda radicala, impusa multor state, de aceste superstate, cum ar fi UE. Oamenilor se incearca sa le impuna: acceptarea homosexualitatii si a altor forme aberante de acest fel, exploatarea gazelor de sist, sisteme de supraveghere, reducerea libertatilor cetatenesti in baza unui “dusman” invizibil numit terorism, privatizarea companiilor nationale, dar mai ales se promoveaza o lupta anti-nationalism. De pilda, in Europa globalista, a spune “eu sint nationalist”, este ca si cum as spune “eu sint criminal”, caci asta e viziunea lor. Nationalismul considerat adesea si separatism, reprezinta o forma de protectie a identitatilor si valorilor morale pe care o stat le are. Ei bine, intr-o lume globalizata a Iluminatilor, aceste lucruri ar trebui sa fie scoase in afara legii, deoarece Grupul Masonic Bilderberg, are alte planuri.


Protocoalele Sionului se afla la Londra, la British Museum. Deputatul evreu
Malone din Camera Deputatilor englezi a cerut în 1906 ca Parlamentul sa
ordone distrugerea acestei carti. Guvernul englez nu a putut satisface
aceasta cerere, motivând în scris: “ne temem ca legea nu ne da nici o
posibilitate de a suprima aceasta publicatie”. Pentru a va întari
convingerea ca limbajul Iluminatilor, al sionistilor este acelasi în
Protocoalele Sionului si în Testamentul satanic, avem nenumarate exemple.
Unul dintre ele îl reprezinta cartea sionistului Jules du Mesnil-Marigny
“Istoria economiei politice a popoarelor vechi”, aparuta în 1878, la
Paris, volumul 2, pagina 275. Scriitorul evreu Mesnil-Marigny prezicea în
1878 atotputernicia statului Israel.

Elscria:

“În aceasta perioada de
început, aurul are putere nemarginita. Nu este aurul acela care decide ci noi.”

In 1773, pe o strada evreiasca din Frankfurt (Germania), acasa la evreul Mayer Amschel Rothschild au participat 12 evrei bogati, ce acordau credite. La aceasta intalnire s-a elaborat un plan de dominare a planetei de catre liniile genealogice ale Anunnaki-lor, plan numit “Protocoalele Inteleptilor Sionului”.
Planurile acestea au fost secrete pana in anul 1901, cand printr-o intamplare, acestea au cazut in mana profesorului rus, S. Nilus, care le-a publicat. Victor Marsden, le-a tradus in engleza in anul 1921, un exemplar aflandu-se la British Museum din Londra.

Mai multe despre cronologia istorica a Noii Ordini Mondiale cititi aici -> http://www.fara-secrete.ro/cronologie-istorica-a-noii-ordini-mondiale-pentru-toti-scepticii.

Protocoalele Inteleptilor Sionului le puteti citi pe larg aici -> http://www.fara-secrete.ro/protocoalele-inteleptilor-sionului-si-protocoalele-de-la-toronto-descriu-planul-iluminatilor-evrei-de-a-conduce-planeta.

SURSE

1. http://activewatch.ro/ro/freeex/reactie-rapida/parlamentul-aproba-pe-sest-dorinta-guvernului-de-a-i-monitoriza-pe-utilizatorii-de-cartele-preplatite-si-de-internet-wireless

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Citiți și...

România, pusă la zid alături de Polonia, Ungaria și Bulgaria. Polonia, Ungaria și Bulgaria se opun globaliștilor!
Lovitura de stat din decembrie 1989 - orchestrata de CIA, KGB si MOSSAD - Ceausescu a refuzat Grupul Bilderberg si i-a deranjat pe asasinii economici de la FMI si Banca Mondiala platindu-le datoria
Mulți români nu cred în minciunile globaliștilor SUA și UE cu privire la "armele chimice" ale lui Bashar al-Assad! Românii au mai fost mințiți, atunci când li se vorbeau de "armele chimice, biologice și de distrugere în masă" ale lui Saddam Hussein! Presa globalistă și politicienii din România susțin atacul asupra Siriei!
A fost publicat protocolul secret SRI - Parchetul General: Protocolul prevede constituirea de echipe operative comune
De ce l-au făcut “nebun” şi asasinat, cu ajutorul poliţiei secrete austriece, pe Mihai Eminescu
Globaliștii SUA-UE-Soros finanțează organizații de extremă stânga (#Rezist, Antifa și altele) pentru a răsturna guvernele legitime din Europa
DNA a avut acces direct, fără mandat, la toate datele personale și documentelor notariale ale românilor începând cu 2013
Misterul de la Balotești, un accident aviatic pus sub semnul întrebării
Decalog pentru cei de la #Rezist
Miting pentru autonomie la Miercurea Ciuc cu militanti ai Garzii Maghiare. S-a scandat: ”Vrem autonomie”, ”Epurare etnica”
George Soros, interviu CBS, 20 decembrie 1998: "Cred că am fost învinuit pentru orice... Dar eu, în principiu, sunt interesat să fac bani. Nu pot și nu imi pasă de consecintele sociale ale acțiunilor mele. Nu mă simt vinovat, pentru că sunt angajat într-o activitate imorală care nu are nici o legatură cu sentimentul de vină"
Globaliștii SUA și UE sunt cei care manipulat autoritățile române să provoace Rusia
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR): Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dir.org.ro