Partidele de vanatoare umana organizate de catre familiile regale, ministri, politicieni, bancheri ai Elitei Mondiale ! Acestia sint membri ai Clubului satanist Bohemian Grove !

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Unii dintre voi, ati auzit si studiat despre Clubul Bohemian Grove, format din Elita Mondiala. Cand spun Elita Mondiala, ma refer la familiile regale, politicieni de rang inalt, cardinali, bancheri, generali, adica toti acesti indivizi care sint in fruntea celor mai puternice institutii din lume: ONU, NATO, FMI, Banca Mondiala, Parlamentul European, Congress-ul American s.a.m.d.

Padurea Bohemian (nordul Californiei), locul unde politicienii elitei mondiale (Illuminati) participa anual la sacrificii umane pe data de 21-22 Iulie !


Într-un articol anterior am prezentat Bohemian Club şi modul în care cei puternici şi bogaţi îşi fac de cap în tabăra anuală de la Bohemian Grove, California. Ritualuri păgâne, beţii, homosexualitate, astfel de lucruri şocante se petrec la această întâlnire discretă de mare anvergură a mai-marilor lumii. Regizorul de filme documentare Alex Jones s-a infiltrat în Bohemian Grove în luna iulie 2000, devenind astfel prima persoană care a înregistrat pe bandă video activităţile bizare şi oculte ale acestui club elitist, exclusiv masculin.

Această înregistrare a fost transmisă în Anglia, Irlanda şi Scoţia pe canalul UK Channel Four ca fiind partea a treia a unui program special din patru părţi intitulat „Dominaţia secretă a lumii”. În mod surprinzător, filmul său nu a avut deloc ecou mediatic, ceea ce dovedeşte încă o dată cât de puternic este controlul pe care membrii Bohemian Club îl au asupra difuzării informaţiilor în mass-media.


Alex Jones a reuşit să intre pe teritoriul de 2700 de acri aflat în proprietatea clubului californian şi a ieşit după cinci ore, după ce a filmat ritualul „Cremation of Care”. El a declarat apoi:

„Slavă Domnului că am reuşit să filmez tot, pentru că altfel nimeni nu m-ar fi crezut! Aproape că nici nu-mi venea nici mie să cred că e posibil să se petreacă ceea ce am văzut cu ochii mei. Atât de bizar a fost totul!”

O ştire bombă, ocultată de ani de zile

De mai bine de 130 de ani, liderii Americii se întâlnesc în ţinutul Sonoma din California, în luna iulie. De-a lungul timpului au apărut o mulţime de zvonuri bizare, inclusiv în presa locală, cum că acolo se petrec lucruri oculte şi stranii. Zvonurile se refereau la ritualuri bizare cu oameni îmbrăcaţi în robe negre şi roşii şi o statuie gigantică în formă de bufniţă, de aproximativ 13 m înălţime, având la picioare un altar pe care ceva sau cineva era sacrificat în fiecare an.

Alex Jones, fiind gazda unui talk-show de radio, a auzit de mai multe ori aceste zvonuri. Astfel, s-a hotărât să facă nişte cercetări asupra subiectului. Spre surprinderea sa, articole din ziare şi reviste cunoscute (Parade Magazine, Associated Press, Reuters, Sacramento Bee, Washington Times) confirmă incredibilul. Liderii lumii mergeau anual pe colinele acoperite de păduri de conifere din nordul Californiei şi chiar au existat poze cu acea statuie-bufniţă gigantică şi oameni îmbrăcaţi în robe negre şi roşii.

„Am fost uluit să constat,” a spus Jones, „că în mai bine de 50 de ani au existat doar câteva ştiri despre Bohemian Grove, iar modul în care au fost prezentate m-a convins că aici este vorba de o poveste extrem de dubioasă, ascunsă cu dibăcie.”

Informându-se despre toate constrângerile legilor şi Serviciile Secrete care protejază misterele de la Bohemian Grove an de an în luna iulie, Jones a acceptat provocarea lui Jon Ronson de la World of Wonder Productions, de „a-i expune opiniei publice pe cei din Bohemian Grove, filmându-i cu ajutorul camerelor ascunse şi dezvăluind public activităţile lor. ”

Mai multe cititi pe larg aici -> http://www.fara-secrete.ro/padurea-bohemian-locul-unde-politicienii-elitei-mondiale-participa-la-sacrificii-umane.

Iata o stire importanta publicata pe site-ul truthcdm.com[1] si tradusa de lovendal.ro[2] aflam din care aflam despre faptul ca, Curtea Internationala de Justitie din Bruxelles (The International Common Law Court of Justice – ICLCJ) si Tribunalul International pentru Crimele Bisericii si Statului (International Tribunal into Crimes of Church and state – ITCCS), care nu au valoare juridica si nu sint luate in seama, mai de nimeni, formata fiind din cateva ONG-uri, doreste sa aduca la cunoasterea opiniei publice, tot felul de crime si fapte ce au legatura cu satanismul:

„Cinci judecători internaționali din cadrul ICLCJ examinează dovezile de viol, tortură, crimă și răpire care ar fi fost efectuate de către membrii de elită de la nivel global, aflaţi într-un cult satanic de sacrificiu al copiilor, denumit “Al Nouălea Cerc Regulat” (“Regular Ninth Circle”). Sacrificiile de copii ale acestei reţele sataniste mondiale au loc în catacombele catedralelor catolice, în Vatican, pe moșii și plantații private, precum și în baze militare din Belgia, Olanda, Spania, Australia, Irlanda, Franța, Marea Britanie și Statele Unite. Cel puțin 34 de morminte de copii au fost identificate în Irlanda, Spania și Canada, iar cercetarea minuţioasă a acestora a fost refuzată de guvernele statelor respective.

Din Cel de-al Nouălea Cerc fac parte papa Francisc, fostul papă Benedict al XVI-lea (cardinalul Ratzinger), conducătorii Bisericii Anglicane, Bisericii Unite a Canadei, oficiali ai Bisericii Catolice (inclusiv cardinali), membri ai familiilor regale europene, inclusiv Regina Elisabeta și prințul Phillip; oficiali din guvernul canadian, australian, britanic, american, plus miniștri proeminenţi, judecători, politicieni și oameni de afaceri din SUA, Belgia, Olanda, Canada, Australia, Franța, Irlanda și Marea Britanie.

Copiii erau drogaţi, dezbrăcaţi, violaţi, vânați în pădure și ucişi de membri ai familiilor regale europene, conform ultimului martor ocular care a depus mărturie în fața Curţii Internaţionale de Justiţie din Bruxelless. Femeia a fost al patrulea martor care a oferit relatări cu privire la aceste “partide de vânătoare umană” ale elitei globale din Cel de-al Nouălea Cerc. Un fost membru al Mafiei olandeze al drogurilor, cunoscută sub numele de “Caracatiţa”, a depus mărturie în faţa Curţii, mărturisind că victimele pentru partidele de vânătoare umană erau obţinute din centrele de detenție pentru minori din Belgia și Olanda.

“În 2004, am fost martora involuntară la tortura, violul și omorul mai multor copii drogați, de către un grup de persoane cu rang înalt din Olanda”, a declarat o femeie. “M-am dus la o petrecere de vânătoare din Belgia, aproape de Bruxelles, unde am văzut doi băieţi şi o fată în vârstă de 14 – 16 ani, care erau vânaţi și apoi au fost ucişi de către elitele globale. Partida de vânătoare umană a fost bine păzită de către Gărzile regale olandeze. Mi s-a spus că Regele Albert al Belgiei a fost prezent.”

Patru martori oculari au confirmat că tinerii şi copiii au fost forțați să participe la partidele de vânătoare umane, unde alți copii au fost violaţi, unii au fost ucişi, iar peni*urile băieţilor au fost tăiate. Se spune că ar exista un palat rural olandez unde mai multe peni*uri de băieți au fost expuse ca trofee pe un perete. Unele partide de vânătoare umane au fost găzduite pe terenurile deţinute de regina Beatrix.

O terapeută olandeză, pe nume Toos Nijenhuis, susține că, fiind copil de patru ani, a fost forţată să asiste la mai multe crime de copii, în care au fost implicaţi fostul papă Benedict al XVI-lea (Ratzinger), un cardinal catolic olandez şi tatăl reginei Beatrix (fondatorul grupului francmasonic Bilderberg) prinţul Bernhard. “Am văzut cum fostul papă Joseph Ratzinger a omorât o fetiță. Totul a avut loc la un castel francez în toamna anului 1987. A fost urât, oribil și nu s-a întâmplat doar o dată. Ratzinger și Bernhard au fost unii dintre cei mai cunoscuţi care au luat parte.”

Precum spuneam la începutul articolului, cel puțin 34 de morminte de copii au fost identificate în Irlanda, Spania și Canada… iar toate aceste victime reprezintă consecinţa sacrificiilor sângeroase efectuate de Cercul al Nouălea. Cea mai mare groapă comună a fost identificată în provincia canadiană Ontario… dar, Biserica Catolică şi guvernul canadian au oprit săpăturile arheologilor profesioniști. Le era frică să nu afle prea mult opinia catolică!

Într-o sentinţă din 2013, Curtea Internaţională de Justiţie din Bruxelles i-a găsit vinovaţi pe regina Elisabeta și pe prințul Phillip pentru dispariţia pe 10 octombrie 1964 a zece copii de la Şcoala catolică Kamloops din provincia canadiană British Columbia. De asemenea, în violarea și uciderea acelor copii au fost implicaţi prinţul Bernhard și regele Hendrick, consoarta reginei Wilhelmina a Olandei.

Se presupune că la partidele de vânătoare umane au fost prezenţi şi prinţul Johan Friso și soția sa, Mabel Wisse Smit, precum şi foști miniștri, miniştri, secretari de stat, precum și alți lideri de afaceri și politicieni de la nivel mondial, inclusiv din Statele Unite. Prinţul Johan Friso a avut un accident de ski în februarie 2012, murind datorită complicaţiilor în august 2013. Asta conform informaţiilor oficiale… se pare că Friso a fost la o partidă de vânătoare umană, unde a fost împuşcat din greşeală, intrând apoi în comă.

Într-un alt document al Curţii, denumit “Magisterial Privilege“, se vorbeşte de un sacrificiu al unui copil, eveniment care, de altfel, are loc în mod regulat la Vatican. La frageda vârstă de 12 ani, un copil din California susţine că a fost adus la catacombele de sub Vatican pentru a asista la sacrificiul unui băiat drogat în vârstă de trei ani.

Dacă aceste dezvăluiri sunt autentice, atunci cu adevărat avem parte de o elită globală criminală, satanică, implicată nu doar în acapararea puterii mondiale, ci şi în sacrificii sângeroase luciferice. Atenţie! Aceste informaţii provin de Curtea Internaţională de Justiţie din Bruxelles. Dacă au existat dezinformări, este vina celor care ar fi inventat aşa ceva.”[2]

Phillip Eugene de Rothschild afirmă despre el însuşi că este unul dintre sutele de mii de progenituri ilegitime ale Rothschild-zilor. El subliniază că deseori cei mai importanţi agenţi ai Iluminaţilor se ascund în spatele unor vieţi aparent „obişnuite”, în timp ce dictează planuri macabre şi participă la ritualuri sacrificiale umane.

Aceste lucruri sunt confirmate şi de mulţi oameni din interiorul organizaţiei Iluminaţilor. Dar el spune că există multe personaje publice care se află foarte sus în piramida satanică a Iluminaţilor, subliniind că prinţul Philip este jucător principal în ritualurile la care a fost prezent:

„îmi amintesc de participarea familiilor Rockefeller şi Bush, dar nu ei le-au condus. încă îi mai consider ca lachei şi nu ca adevăraţi deţinători ai puterii oculte. Cu excepţia lui Alan Greenspan (preşedintele US Federal Reserve Bank), cei mai mulţi dintre ei erau pioni şi începători în ocultism, mai mult pentru prestigiu şi puterea economică. Greenspan era o persoană cu putere ocultă mare, reuşind să-i intimideze chiar şi pe cei din familia Bush şi Rockefeller doar dintr-o singură privire.

Fostul Director CIA Casey (ca şi cei mai mulţi directori CIA din ultimii 40 de ani), Kissinger şi Warren Christopher (fost Secretar de Stat) au asistat la unele ritualuri oculte, dar se aflau cu mult în spatele protagoniştilor. în timpul ritualurilor, în primele rânduri se aflau întotdeauna familiile regale ale Europei, iar prinţul Philip era chiar în centru. HI reprezintă punctul de convergenţă a descendenţei merovin-giene a lui Charlemagne şi cea a lui Enea, precum mulţi reprezentanţi ai caselor regale moderne. însă el este conducătorul lor.

Sunt sigur că cromozomii săi materni provin din actualii „antichrişti” Nefilimi. Prinţul Philip este principalul descendent biologic al „reptilienilor”, după cum îi numeşti tu. Imediat după el sunt masculii din descendenţa familiei mele (Rothschild) ca şi miniştrii însărcinaţi cu logistica. Actualii monarhi ai Olandei, Spaniei şi unii nobili austrieci (Habsburg) sunt următorii ca putere ocultă şi participare în conspiraţie.”

In sprijinul celor mărturisite de Arizona in documentarul “Revelatiile unei mari preotese” vin relatările lui Phillip Eugene de Rothschild, un alt satanist supus controlului mental de către Iluminaţi, aflat în recuperare psihică.  Phillip, care foloseşte un alt nume în viaţa cotidiană, explică cum „altarul din faţă” sau personalitatea sa era aparent una de bun creştin şi povesteşte despre programarea sa mentală ca satanist şi fiu ilegitim al unui Rothschild francez.

Mama sa se numea Lula Vieta Pauline Russell Campbell, născută în 1917 în Farmersville, Texas, şi decedată în 1977. Despre tatăl său biologic el spune că nu era omul pe care îl ştia ca tată înainte de momentul vindecării şi cel al accesării amintirilor din mintea compartimentată. El afirmă că tatăl său genetic este baronul Philippe de Rothschild, unul dintre proprietarii de vii Mouton-Rothschild din Franţa, care a murit în 1988, la vârsta de 86 de ani. Phillip Eugene a spus:

„Tatăl meu era un diletant decadent, satanist şi duşman al lui Dumnezeu, dar îşi iubea domeniul şi vinurile. Obişnuia să spună că acestea sunt cele care au scos „primitivul” din el”.

Acum proprietăţile sunt conduse de fiica baronului Philippe, baronesa Philippine, care, după spusele lui Phillip Eugene, este sora sa vitregă. El scrie că a fost conceput prin „incest ocult” ca „unul din sutele de mii de progenituri legitime şi ilegitime ale acestei puternice familii oculte de finanţişti”. Multe din progeniturile lor sunt născute artificial, cu ajutorul băncilor de spermă ale Iluminaţilor. Spusele lui Phillip confirmă propriile cercetări menţionate în “Secretul Suprem” despre principalii descendenţi reptilieni care concep nenumăraţi copii pentru perpetuarea descendenţei reptiliene, din care numai câţiva primesc numele de copii „oficiali”. Ceilalţi sunt ascunşi în spatele unor alte nume şi crescuţi de alţi „părinţi”. Mai târziu ei ajung în poziţii importante, deseori fără să ştie care a fost „norocul” lor.

Dar sângele lor le permite să fie mai uşor posedaţi de entităţi din cea de-a patra dimensiune, iar prin acceptarea posturilor de conducere, ei se lasă de fapt conduşi de reptilieni şi celelalte entităţi din a patra dimensiune inferioară. Phillip Eugene afirmă că cea mai mare parte a adolescenţei sale a trăit împreună cu tatăl său Rothschild pe proprietatea sa din Franţa. Ei au avut chiar o relaţie fizică, spune el, „fiind ţinut captiv în puterea emoţională a incestului”, care în această cultură era „normală” şi „de admirat”. Ceea ce a observat însă la tatăl său, Rothschild, era „pofta acestuia pentru putere”, pe care a început să o simtă şi el. A mai confirmat că descendenţii „oculţi” sunt controlaţi de entităţi demoniace. „Ca descendent Rothschild, am fost demonizat la maxim.” El continuă:

„Am fost prezent la moartea tatălui meu în 1988, când am primit puterea sa şi sarcina de a-mi împlini destinul în marea conspiraţie a familiei mele. Ca şi ceilalţi copii ai Iluminaţilor, mi-am jucat rolul în revolta familiei mele împotriva lui Dumnezeu. Când mă uit la emisiunile de pe CNN, sunt uimit să văd atâtea chipuri cunoscute de pe scena politică mondială, artă, finanţe, modă şi afaceri. Am crescut în mijlocul întâlnirilor cu aceşti oameni la ritualuri de adorare şi în centre ale puterii. Oameni de afaceri, artişti, „capete încoronate”, chiar preşedinţi, toţi aceşti oameni aparent separaţi lucrează şi conspiră astăzi pentru a aduce o Nouă Ordine Mondială…

Aceşti oameni, ca şi mine, sunt SRA/DID (victime ale abuzurilor din timpul ritualurilor satanice, suferind de sindromul identităţii disociate – numiţi „multipli”.) Ultimul preşedinte nedisociat al Statelor Unite a fost Dwight Eisenhower; cu excepţia lui, toţi ceilalţi, începând cu Teddy Roosevelt, au suferit mai mult sau mai puţin de sindromul identităţii disociate şi au fost mai mult sau mai puţin implicaţi în ocultism. La preşedintele Clinton, acest sindrom al personalităţii multiple este foarte prezent şi este un personaj activ al satanismului. La fel şi Al Core; pe Clinton şi Gore îi ştiu din copilărie ca satanişti notorii.

Ca şi celelalte sute de mii de copii biologici din familia ocultă Rothschild, am avut propriul meu rol în această încercare a clonului de a controla lumea. Eforturile mele şi ale familiei vizau prezenţa unui membru al nobilimii europene din familia de Habsburg într-o poziţie importantă în lume, poziţie numită în creştinism ca Antichrist. In timp ce alţii erau implicaţi în guvern, educaţie sau artă, locul meu era în ,Trupul lui Christos. Trebuia să fiu centrul puterii spirituale şi controlorul unui cult în această Biserică, în sânul căreia au trăit oameni pe care i-am cunoscut de-o viaţă drept controlori şi relee ale puterii falsului profet şi Antichristului familiei Rothschild.

Mulţi creştini disociaţi din Biserică deţin poziţii similare spirituale şi oculte ca parte a Noii Ordini Mondiale Satanice. în Biserică, eu am întrupat steaua luciferică a dimineţii, i-am reprezentat pe toţi ceilalţi satanişti care mi se alăturau în adorarea stelei dimineţii, spiritele lor erau prezente prin mine în Biserică. Construit prin ritual, dar împuternicit de legiuni de spirite, eram şi centrul spiritual al energiei satanice în ,Trupul lui Christos.”

Phillip Eugene de Rothschild, ca şi Arizona Wilder, vorbeşte despre implicarea lui Josef Mengele, cea mai puternică amintire în această direcţie reprezentând-o ochii acestuia. Amândoi susţin că „nu pot uita ochii lui Mengele”. Privind în ochii lui Ted Heath, care nici măcar nu se apropie de rangul lui Mengele, ştiu exact ce ce vor să spună. Phillip de Rothschild spune că Mengele „a scos limba” Ia tatăl Iui, Rothschild, ceea ce confirmă că Mengele avea într-adevăr un rang înalt în ierarhia Iluminaţilor.

David Icke spune:

“Sunt sigur că mulţi vor fi foarte surprinşi de afirmaţia că Josef Mengele, „îngerul morţii” din Germania nazistă, a programat-o pe Arizona Wilder în Statele Unite. Cartea …Şi adevărul vă va elibera prezintă documentat faptul că toate „taberele” din cele două războaie mondiale au fost finanţate de aceleaşi surse ale Iluminaţilor. Războaiele sunt mijloace eficiente de avansare a planurilor reptiliene şi de aceea există atât de multe confruntări armate în lume. Ele provoacă teamă, omoară nenumăraţi oameni, forţează ţările să acumuleze datorii faţă de bancherii Iluminaţi şi schimbă pentru totdeauna o societate.

Dar există şi nevoia protejării personalului-cheie de consecinţele acţiunilor lor în aceste războaie, lucru care s-a petrecut cu Mengele şi ceilalţi geneticieni, controlori ai minţii umane, savanţi şi ingineri nazişti. Ei au fugit din Germania la sosirea Aliaţilor prin implementarea operaţiunii comune britanice-americane numită Papeixlip. Acest proiect a fost demascat în câteva rânduri chiat’şi în presa oficială. Un documentar german din anul 2000 a făcut cunoscută viaţa secretă a unui fost criminal de război nazist care a spionat pentru CIA după al Doilea Război Mondial, în schimbul unei false identităţi evreieşti.5 Locotenentul SS Giinter Reinemer a ordonat execuţia a sute de evrei în lagărul de concentrare de la Treblinka.

Documentarul spunea că CIA i-a dat identitatea de Hans-Georg Wagner. Mai târziu s-a căsătorit cu o evreică, a trăit în israel şi a fost înmormântat într-un cimitir evreiesc. Povestea sa ar fi fost îngropată odată cu el, dacă nu ar fi simţit nevoia să se confeseze în 1988, cu puţin timp ‘înainte de aparenta sa sinucidere.”

Declaraţiile sale au constituit baza documentarului “Wagner’s Confession” (n.tr. Confesiunile lui Wagner). El spune că, după înţelegerea sa cu CIA, a petrecut câteva luni într-o bază militară americană din Frankfurt-Hochst, unde a fost circumcis şi a învăţat câteva tehnici rudimentare de spionaj. I s-a dat o identitate evreiască şi a fost trimis ca supravieţuitor al Holocaustului în Calbe, Germania de Est, unde a spionat vechile tehnologii naziste şi noile tehnologii comuniste la centrala electrică locală. Reinemer a fost mic copil în comparaţie cu alţii ca Mengele, dar este un exemplu al Proiectului Paperclip şi a ramificaţiilor sale.

Mai multe cititi pe larg aici -> http://www.fara-secrete.ro/phillip-eugene-de-rothschild-membru-al-dinastiei-rothschild.

Cathy O’Brien – sclava controlului mental si peripetiile sale !

In cartea “Trance-Formation Of America”[3] (n.tr. Transformarea Americii), ce conţine amănunte despre viaţa remarcabilei femei numite Cathy O’Brien. Tatăl ei fusese satanist şi a abuzat în mod violent şi sexual de ea încă de când era copil, în anii ’50, şi se afla în Michigan.

A dat-o pe mâna lui Gerald Ford – care mai târziu avea să devină preşedintele Americii – ca instrument în operaţiunea de control mental al Iluminaţilor, informatii descrise pe larg în cartea “Secretul Suprem” a lui David Icke. Recomand această carte oricui doreşte să ştie ce se petrece de fapt cu milioane de copii din întreaga lume.

 

Căutând în carte referinţele despre reptilieni, am descoperit că, deşi Cathy a perceput experienţa respectivă ca o iluzie produsă de controlul mental, totuşi ceea ce ea descrie reprezintă aceeaşi experienţăpe care au mai relatat-o mulţi alţii. Mai devreme am prezentat unele aspecte despre Miguel de la Madrid, preşedintele mexican din perioada mandatului lui George Bush la Casa Albă, şi povestea sa despre schimbările de formă ale extraterestrilor pe care îi numea „rasa de iguane”, care, spunea el, este perfectă pentru „transformarea în lideri mondiali”. în această carte, Cathy explică cum, la un moment dat, 1-a văzut pe George Bush, unul dintre principalii săi controlori, schimbându-şi brusc forma.

Ea spune că fostul preşedinte stătea în faţa ei, în biroul său din Washington DC, când a deschis o carte care descria „extraterestri asemănători şopârlelor, veniţi dintr-un loc foarte îndepărtat din spaţiu”. Bush pretindea că este unul dintre acei extraterestri şi, spre stupoarea ei, s-a transformat el însuşi într-o reptilă. Apoi Cathy mai povesteşte cum Bill şi Bob Bennett, două binecunoscute personaje de pe scena politică americană, care susţineau că sunt de fapt „fiinţe de pe altă planetă” (mai precis, din planul inferior al celei de-a patra dimensiuni), i-au administrat droguri care îi modicau starea de conştiinţă, într-un laborator NASA de control al minţii de la Goddard Space Flight Center.

Cathy continuă:

„Lumina generată de aparatura sofisticată din jur m-a convins că translatam împreună cu ei di-mensiunile. O lumină laser a lovit peretele negru din faţa mea, care părea că explodează într-o vedere panoramică a unei petreceri de la Casa Albă. Fără a recunoaşte pe cineva, nu m-am putut abţine să nu întreb:

„Cine sunt aceşti oameni?”

„Nu sunt oameni şi nici nu e vorba de o navetă spaţială” mi-a răspuns (Bill) Bennett. In timp ce vorbea, scenele holografice se succedau atât de repede, încât oamenii păreau extraterestri asemănători şopârlelor. „Bine ai venit în al doilea nivel subteran. Acesta nu este decât o vagă reflexie a primului, o di-mensiune extraterestră. Venim dintr-un plan trans-dimensional, care cuprinde toate dimensiunile…” „…Te-am luat în dimensiunea mea, pentru că aceasta îmi permite un acces mai uşor la mintea ta, faţă de planul fizic, specific planetei Pământ”, a continuat Bill Bennett. „Ca extraterestru, transform gândurile mele în gândurile tale, proiectându-le în mintea ta. Gândurile tale sunt practic gândurile mele…”[3]

Acesta este un alt mod de control şi manipulare, prin transfer de gânduri. Mintea reptiliană devine mintea umană, fapt ilustrat de mintea „colectivă” reptiliană care devine mentalitatea umană „de turmă”.

Daca Cathy O’Brien declara asta inseamna ca asa si este, nu degeaba a fost printre putinele persoane care a scapat din mana celor care controleaza astfel de persoane. Ea declara:

“Ma aflam impreuna cu George Bush, cel care ma controla mental pe mine, si eram intr-un elicopter negru complet, nu avea niciun insemn official, cand l-am intrebat ce face acest elicopter, mi-a raspuns: “sunt pt a rapii diversi oameni, sau pt a provoca diverse atacuri armate impotriva celor care incearca sa spuna adevarul despre noi.”[3]

Aceştia au fost oamenii politici care au declanşat războiul din Golf pentru a demonstra că „violenţa nu aduce nimic bun”! Una din „distracţiile” favorite ale lui Cheney, Bush şi alţii ca ei este aşa-numitul „Cel mai Periculos Joc”. Acesta constă în ameninţarea cu moartea a unor sclavi ca şi Cathy, cu mintea controlată de agenţiile guvernamentale, care sunt lăsaţi să „fugă” apoi într-o pădure, de regulă în zone militare strict păzite, precum Lampe, în Missouri, sau Mount Shasta, în California, înconjurate de garduri înalte care nu permit nimănui să scape. George Bush, omul care a făcut apel la o „Americă mai bună şi mai blândă”, Dick Cheney şi Bill Clinton pornesc apoi în urmărirea lor. Când sunt prinşi, sclavii sunt violaţi cu brutalitate, iar uneori ucişi. Din câte spune Cathy, Mount Shasta reprezintă „Cel mai mare lagăr de concentrare pentru sclavi cu mintea controlată pe care îl cunosc”.

Cathy a fost forţată să se mărite cu un satanist care se ocupă cu controlul mental pe nume Wayne Cox, un membru al formaţiei de muzică country Jack Greene. Greene este el însuşi satanist şi agent CIA. Misiunea lui Cox era să continue să o traumatizeze, pentru a-i compartimenta şi mai puternic mintea.

Într-o noapte, Cox a dus-o la ruinele gării Union Railway Station din Nashville, unde a găsit la lumina lanternei un cerşetor adormit. El i-a spus să „îl sărute de adio pe vagabond”, după care l-a împuşcat în cap. Ca şi cum scena nu ar fi fost suficient de oribilă, a scos o macetă şi i-a tăiat mâinile, după care l-a aşezat într-un sac de plastic. Cathy a afirmat în nenumărate rânduri, în conferinţe publice, că Wayne Cox este un ucigaş în serie care taie invariabil mâinile victimelor sale, ca o semnătură satanică. Într-un interviu publicat în revista Contact, ea povesteşte: „Prin anul 1978, Wayne Cox, primul meu controlor desemnat, obişnuia să dezmembreze într-o manieră rituală tot felul de vagabonzi, copii ai străzii şi alte victime ‚care nu trebuiau ratate’, distribuind apoi părţile secţionate din reşedinţa sa de la Chatham, Louisiana, către diferite capitale ale satanismului, inclusiv pe ruta ‚Little Rock-Missouri’”.

Cathy susţină că agenţiile guvernamentale cunosc toate aceste lucruri, dar îi acordă imunitate, căci Cox lucrează pentru ele. Cu ocazia respectivă, el a dus-o pe Cathy într-un alt loc din ruinele gării, turnul vechiului depou, unde îi aşteptau Jack Greene, membrii bandei sale şi alte persoane îmbrăcate în robe negre. Stăteau cu toţii aşezaţi în jurul unui altar îmbrăcat în piele neagră. Camera era drapată cu catifea roşie şi decorată cu lumânări aprinse. Cathy a fost condusă pe altar, unde a fost violată şi torturată, în timp ce sataniştii practicau un ritual de magie neagră care implica acte sexuale, băut de sânge şi canibalism.

SURSE

1. http://truthcdm.com/european-royals-killing-naked-children-for-fun-at-human-hunting-parties/

2. http://www.lovendal.ro/wp52/papa-regii-lumii-ministri-cardinali-si-alti-membri-ai-elitei-globale-organizeaza-regulat-partide-de-vanatoare-umana-sunt-ucisi-si-torturati-copii-care-sunt-sacrificati-in-numele-unui-cult-sat/

3. Cathy O’Brien in cartea sa “Trance-Formation Of America” (n.tr. Transformarea Americii)

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Citiți și...

Miracolul polonez sfidează UE: „Este suficient să nu furi!”
Dezastru ecologic in Canada, dupa ce barajul unui iaz de decantare s-a rupt ! Asa s-ar fi intamplat si la Rosia Montana daca ar fi fost aprobat proiectul de exploatare ! Marile trusturi de presa din lume n-au prezentat aceasta stire !
7 obiceiuri, care, în opinia fitoterapeutului Ovidiu Bojor, îți scurtează viața
La 12 ani de la moarte, sârbii vor să-i ridice statuie lui Slobodan Miloșevici, la Belgrad: Nu a permis nimănui să umilească poporul sârb! În 2016, Slobodan Milosevic a fost achitat de către Tribunalul Penal Internațional pentru fosta Iugoslavie!
Fenomene paranormale: Podurile care au dispărut
Pestera Movile de langa Mangalia este unica pe Planeta: singurul ecosistem din lume, unde viata este independenta fata de Soare, prin Chemosinteza (viata fara oxigen) ! Oamenii de stiinta de la NASA au fost socati sa afle asta si au inceput s-o cerceteze !
Cele 33 de grade masonice si secretul Iluminatilor din spatele lor ! Acestea sint gradele Ritului Scotian Antic si Acceptat de catre liniile genealogice ale Iluminatilor !
Rusia este împotriva Noii Ordini Mondiale
Marea Britanie: Marinari drogați pe submarin nuclear cu rachete balistice
Beneficiile alimentelor de origine vegetala - asemanarea lor cu organele umane! Demolarea minciunii anti-vegetarianism promovata despre vitamina B12!
Servicii speciale oferite de Ministerul de Externe din Rusia, de 1 aprilie: "Oferim amestec in procesul electoral"
Nationalistii rusi sustin unirea Basarabiei cu Romania
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013. Departamentul de Informații România (DIR) deține o arhivă uriașă.

You may also like...