Partidele extremiste anti-UE (nationaliste) castiga teren in toata Europa dand o lovitura teribila Noii Ordini Mondiale ! Clasicele partide de politruci se arata iritate de avantul acestora !

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

In urma alegerilor europarlamentare, de pe data de 25 mai 2014, Parlamentul European se zguduie din temeli, deoarece majoritatea cetatenilor din Europa, care au iesit la vot, au ales sa voteze partidele nationaliste, considerate de acesti politruci oligofreni drept „partide de extrema dreapta”. Dar ce inseamna un partid de „extrema dreapta” ? Un partid de „extrema dreapta” se defineste ca un partid cu o agenda radicala, mai exact, NATIONALISTA, caci acest termen provoaca frisoane, pe spatele liderilor UE.

Acesti ticalosi notorii, au mai inventat si un alt termen „euroscepticii”, plasandu-l totodata sub o forma obscura, dandu-i un sens de „inamici ai UE”. Problema avantului acestor partide „extremiste”, se datoreaza faptului ca oamenii s-au saturat, efectiv, de absolut toate minciunilor tuturor politrucilor, care le-au distrus suveranitatea statelor, prin integrarea in UE, le-au distrus traditiile, le-au distrus tot sistemul de valori pe care il aveau. Asta se intampla si in Romania, prin tenebroasa propaganda, agresiva, pro homosexualitate, pro lesbiene, pro travestiti, pro bisexuali, cand aceste personaje ar trebui tratate de aceasta boala.


Cei de la yahoo.com, care scriu stiri in limba romana prezinta informatiile asa:

„După o lungă perioada de criză, europenii s-au arătat mult mai receptivi la politicile naţionaliste promovate de partidele de extremă dreapta. În Franţa, Grecia, Austria, Marea Britanie, precum şi în Danemarca, formaţiunile politice care au avut un discurs populist, anti-imigraţionist sau populist au reuşit să atragă cele mai multe voturi pentru scrutinul europarlamentar.

Cea mai vizibilă ascensiune din cadrul scrutinului de duminică a avut fără îndoială formaţiunea de extremă dreapta, Frontul Naţional, condusă de Marine Le Pen. Partidul acesteia a obţinut 25% dintre voturile francezilor, potrivit exit-poll-urilor. Pe locul al doilea s-a clasat Uniunea pentru o Mişcare Populară (UMP), formaţiune de opoziţie, cu 20,3 %, iar pe locul trei – Partidul Socialist (PS), cu scorul de 15%.

Pe baza rezultatelor parţiale, partidul lui Marine Le Pen ar putea să câştige 25 de locuri în noul Parlament European, o creştere spectaculoasă de la cele trei locuri de care dispunea în 2009.

Analiştii politici consideră că scorul istoric înregistrat de Frontul Naţional s-a bazat pe o lipsă majoră de popularitate a puterii socialiste, precum şi de o divizare a opoziţiei de dreapta.

Pentru a ne da seama de ascensiunea puternică a partidului condus de Marine Le Pen ne putem uita la scrutinul din 2009, atunci când Frontul Naţional reuşea să obţină doar 6,3 %, într-un scrutin condus de conservatorul Sarkozy, cu al său partid UMP.

Victoria recentă a lui Marine Le Pen îi ofera acesteia o poziţie extrem de puternică pentru viitoarele alegeri prezidenţiale din Franţa, programate pentru 2017. Despre o asemenea posibilitate, şefa Frontului Naţional a arătat că este pe deplin conştientă. Duminică seară, imediat dupa anunţarea rezultatelor parţiale, Marine Le Pen s-a grăbit deja să-i ceară preşedintelui francez dizolvarea Adunării Naţionale.

„Ce poate face preşedintele altceva decât să revină la popor, să aplice sistemul proporţional pentru ca fiecare cetăţen francez să fie reprezentat şi să organizeze noi alegeri”, spunea, duminică, Marine Le Pen.

Nu merită uitat nici faptul că în urmă cu doi ani, în 2012, Frontul Naţional a reuşit să obţină în cadrul alegerilor prezidenţiale un scor de 17,90%, ceea ce demonstrează încă o dată ascensiunea extremei drepte franceze.

Grecia: Partidul neonazist, al treilea din ţară

Europarlamentarii ar trebui să fie îngrijoraţi şi de noile rezultate extrem de bune obţinute de stânga radicală, Syriza, cea care a reuşit să câştige 28 la sută dintre voturile scrutinului european, potrivit unor sondaje de duminică.

Conform acestora, Syriza, condusă de Alexis Tsipras, a obţinut între 26% şi 30% din voturi, iar Noua Democraţie, între 23% şi 27%.

Însă pe lângă acest lucru, cea mai mare ameninţare ar putea veni în viitorul apropiat din partea neonaziştilor eleni de la „Zorii Aurii”, cei care au reuşit duminică să ajungă al treilea partid din Grecia, cu 9 la sută din sufragii. Un parcurs care ne aminteşte de formaţiunea lui Marine Le Pen.

Marea Britanie: Pentru prima dată un partid rebel are şansa reală să câştige în faţa conservatorilor şi laburiştilor

Un moment spectaculos s-ar putea produce şi în Marea Britanie, acolo unde partidul anti-imigraţionist UKIP, condus de Nigel Farage, ar urma să îşi adjudece victoria în cadrul alegerilor europarlamentare.

Partidul eurofob UKIP al lui Nigel Farage devansa, în alegerile europene, în Regatul Unit, cele trei partide tradiţionale, duminică seară, după aflarea rezultatelor în opt din cele 12 regiuni electorale, cu un scor istoric de 29%.

Liderul formatiunii UKIP, Nigel Farage, oferea recent asigurări că partidul sau se va impune. „UKIP va câştiga aceste alegeri şi, da, va fi un cutremur, pentru că, niciodată anterior în istoria politică britanică, un partid rebel nu a ieşit învingător dintr-un scrutin naţional. Nu vreau doar ca Marea Britanie să părăsească Uniunea Europeană, vreau ca Europa să abandoneze Uniunea Europeană” a declarat duminica seară, Nigel Farage, potrivit Mediafax.

Un asemenea moment ar fi unul istoric, deoarece din 1906, doar conservatorii sau laburistii s-au aflat în fruntea alegerilor.

De asemenea, mai merită remarcat că şi în Danemarca, Partidul Popular Danez, cunoscut pentru politicile anti-imigraţie, a reuşit să obţină cele mai multe voturi (24,9%) devansând astfel Partidul Social-Democrat.

La ascensiune acestor partide a contribuit în mod esenţial neîncrederea în reformele Uniunii Europene, în special după criza economică din 2008.

Analiştii politici mai consideră că în prezent există un risc destul de mare ca în Parlamentul European să apară două facţiuni, una pro-UE, iar cealaltă împotriva politicilor de la Bruxelles. În acest context, Preşedintele Comisiei Europene, José Manuel Barroso, a cerut, duminică, forţelor europene să se reunească în faţa ascensiunii partidelor extremiste şi eurofobe, pentru a forma o majoritate solidă.

Europarlamentare 2014: Partidul xenofob Frontul Naţional, pe primul loc în Franţa

Alegerile europarlamentare au loc sub spectrul incertitudinii şi al neîncrederii în proiectul european. Europenii ies la vot după patru ani de criză economică. Partidele din mainstreamul politic sunt temătoare de furtuna ce o vor isca euroscepticii şi partidele de extremă dreapta.

Europarlamentare 2014. Cum şi unde poţi să votezi dacă locuieşti în străinătate. Lista secţiilor de votare

La alegerile europarlamentare 2014 pot vota şi cetăţenii români care sunt în afara ţării. În toată lumea au fost organizate secţii speciale la ambasadele României, consulate şi Institutele Culturale. Adevărul vă aduce lista secţiilor de vot unde puteţi vota dacă sunteţi în afara ţării.”[1]

Presedintele Comisiei Europene, Josse Manuel Barroso disperat de ascensiunea partidelor anti-UE !


Unul dintre principalii pioni ai Iluminatilor, Barroso, un important membru Bilderberg, ales sa conduca UE, a ajuns sa fie printre cel mai hulit personaj, iar oamenii au si motive s-o faca. Imediat dupa alegerile europarlamentare, socat fiind de rezultatul imprevizibil, acesta cerea clasicelor partide populiste sa se uneasca impotriva partidelor nationaliste (asa-zis „extremiste”), pentru ca nimic nu e mai dureros pentru acesti promotori ai Noii Ordini Mondiale decat NATIONALISMUL. A spune „NATIONALISM” e totuna cu „separatism” (un fel de terorism) sau extremism. Vedem si reactia sa:

„Preşedintele Comisiei Europene, José Manuel Barroso, a cerut, duminică, forţelor europene să se reunească în faţa ascensiunii partidelor extremiste şi eurofobe din cadrul alegerilor legislative europene, relatează AFP. Ştiri pe aceeaşi temă Parlamentul European, zguduit de „cutremurul” politic al partidelor ex… Înaltul oficial a declarat că este extrem de important ca formaţiunile politice reprezentate în Comisie, mai exact conservatorii, socialiştii şi liberalii, să creeze cât mai curând o majoritate solidă. O posibilă coaliţie în noul Parlament European ar putea fi realizată între conservatori, socialişti şi liberali, ţinând cont că mai multe mandate vor fi adjudecate anul acesta de partidele eurofobe sau extremiste. „Chiar dacă nu sunt de acord asupra fiecărui detaliu, cele trei forţe politice împărtăşesc un consens fundamental pentru o Europă care ar trebui reconsolidată”, a declarat José Manuel Barroso.

Potrivit unor estimări, Partidul Popular European (PPE) ar urma să câştige alegerile europene de duminică. Astfel, conservatorii conduc cu 28,10%, ceea ce ar însemna că vor primi 211 de mandate, urmaţi de socialişti (193 de mandate). Liberalii europeni sunt pe locul trei cu 74 de eurodeputaţi, urmaţi de Verzi (58 de mandate) şi Stânga radicală (47 de mandate). De asemenea, preşedintele Comisiei Europene s-a arătat încrezător că noul legislativ de la Bruxelles va trece peste tensiunea actuală, reprezentata de ascensiunea partidelor eurofobe. „A venit momentul să ne reunim şi să definim viitorul Uniunii.

Ma declar încrezător în faptul că majoritatea covârşitoare a membrilor Parlamentului European va trece peste această provocare şi va profita de oportunitatea de a aduce beneficii concrete pentru cetăţenii europeni”, a mai spus José Manuel Barroso. În Franţa, partidul de extremă dreapta al lui Marine Le Pen, Frontul Naţional, a obţinut 25% dintre sufragii, în cadrul alegerilor europene, potrivit exit-poll-urilor. Pe baza acestor rezultate, partidul lui Marine Le Pen ar putea să câştige 25 de locuri în noul Parlament European, o creştere spectaculoasă de la cele trei locuri de care dispunea în 2009.”[2]

Partidele acestea „extremiste” sint cu atat mai periculoase pentru interesele globalistilor cu cat acestea cer in mod express „renuntarea la UE si iesirea din UE”, asta fiind sustinuta de foarte multi oameni, care au vazut mizeriile expuse de UE.

Ce ne-a dat noua UE pana acum ?

Se poate dezbate mult pe tema asta, dar eu doresc sa fiu cat se poate de succint, pentru ca destui sa inteleaga aceste lucruri. La intrarea in mizeria numita UE, nimeni nu i-a intrebat pe romani daca vor, ci au facut-o discret, fara ca oamenii sa cunoasca multe adevaruri despre UE.

Prin 2010, UE, vroia sa ne interzica sa mai folosim in alimentatie ceapa si ustoroiul, incercand sa le eticheteze drept „droguri de categoria a III-a”. Ei bine, aceasta incercare a picat, dar asta din cauza opozitiei masive exercitata de multi oameni scarbiti de o asemenea ineptie.

Ticalosiilor din „Casa lui Rothschild”, asa cum e denumit Parlamentul European, nu s-au oprit aici, ele continuand astfel cu incercari de a privatiza apa, asa cum s-a facut in Germania, starnind astfel revolta oamenilor.

Documentarul „Adevarata fata a Uniunii Fasciste Europene” = un superstat federalizat parte a Noii Ordini Mondiale!

De exemplu, Norvegia a refuzat sa intre in UE si… surpriza, tara e plina de bogatasi, iar oamenii traiesc foarte bine, fata de cei pacaliti de iluzia „traiului mai bine” numit UE.

Eu vreau sa va prezint 10 motive care demonstreaza ca Uniunea Europeana este o organizatie fascista ce lupta impotriva nationalismului, distruge granitele, doreste o populatie implantata cu microcipuri si doreste ca statele membre sa nu mai aiba suveranitate nationala!

UE face parte din planul Iluminatilor pentru Globalizare si pentru instaurarea Noii Ordini Mondiale!

Ce urmeaza sa public acum, nu este visat de mine intr-o noapte si cu siguranta nu mi-a fost revelat de vreo entitate ci totul este analizat, filtrat de mult timp si vreau ca si voi sa vedeti un top 10 dovezi incontestabile, care arata in modul cel mai limpede ca UE este o organizatie de tip totalitar (fascist) care lupta impotriva nationalismului, doreste sa distruga granitele, doreste o populatie cu microcip-uri, doreste sa nu mai dea voie nimanui sa mai cultive seminte naturale ci doar modificate genetic.

Acestea sint doar cateva exemple pe care ticalosii de la Brexelles vor sa le impuna. Culmea e ca toata presa asta jidanica din Romania doreste sa ne prezinte totul zugravit in roz, dar chiar si asa mai comit si ei greseli prin care expun adevarata agenda si planul criminal al acestei organizatii numite UE.

Cu cât centralizarea este mai mare, cu atât mai mare este puterea asupra oamenilor. Iată de ce a crescut ritmul planurilor, mai ales în ultimii 150 de ani, iar tendinţa de creştere continuă şi în prezent. Strângerea laolaltă a triburilor a durat cel mai mult, dar de îndată ce s-a realizat şi aceasta, totul a devenit mai uşor. Preluarea băştinaşilor americani de către europeni a fost un exemplu elocvent al modului în care cultura vastă a diverselor triburi şi luarea deciziilor au fost amalgamate într-o naţiune controlată la nivel central, şi anume Statele Unite.

Aceasta s-a realizat într-un timp relativ scurt, deoarece până atunci Iluminaţii construiseră o bază puternică în interiorul naţiunilor Europei, mai ales în cazul Marii Britanii şi al Franţei. In sistemul tribal era imposibil ca Iluminaţii sa controleze centralizat băştinaşii americani. Dar sub guvernul federal american, este o joacă de copii să se dicteze unui popor de 260 de milioane de oameni.

Nu sugerez că trebuie să ne întoarcem la stilul de viaţă primitv. Doresc doar să subliniez nivelul decizional. O societate modernă înseamnă şi o diversitate a procesului decizional, iar Iluminaţii sunt disperaţi să ne facă să credem că este imposibil, iar tehnologizarea din ce în ce mai avansată înseamnă centralizare din ce în ce mai mare. Nu este adevărat; ei vor doar să credem asta, pentru a-şi justifica planurile.”

Dictatura fascistă europeană

Reţeaua globală a Iluminaţilor este acum un labirint de grupări secrete şi semisecrete interconectate, care manipulează în acelaşi scop: centralizarea puterii în toate aspectele vieţii. Aceste grupări au fost şi sunt responsabile pentru apariţia statului fascist centralizat, numit Uniunea Europeană. Structura sa este o oglindă a simbolului fascia, de unde provine cuvântul fascism. Fascia este un simbol al Imperiului Roman, un mănunchi de nuiele cu un cap de topor care simbolizează distrugerea diversităţii şi impunerea dictaturii centralizate.

Acesta este simbolul multor societăţi secrete, cum ar fi Cavalerii lui Columb din Statele Unite, şi se regăseşte pe Clădirea Congresului American şi pe sigiliul statului Colorado. Nuielele din această reprezentare simbolizează ţările europene, iar toporul – dictatura centralizată care le controlează. Uniunea Europeană înseamnă fascism, de fapt ţelul Iluminaţilor privitor la această lume.

UE este o creaţie 100% a Iluminaţilor, manipulată prin agenţi ascunşi şi reţele de organizaţii coordonate de o societate secretă numită Masa Rotundă. Această societate a fost condusă Ia început de infamul agent al Iluminaţilor Cecil Rhodes, care a finanţat aşa-numitele Burse Rhodes şi care continuă să finanţeze educaţia studenţilor din întreaga lume, selectaţi de Iluminaţi, care studiază la Universitatea Oxford.

Aici ei sunt şcoliţi să devină agenţi ai Iluminaţilor, iar în cazul în care decid să-şi slujească stăpânii, ei se întorc în ţările lor şi ocupă apoi poziţii importante de putere. Bill Clinton este un excelent exemplu de bursier Rhodes, ca şi fostul prim-ministru australian Bob Havvke. Reţeaua Burselor Rhodes are contacte cu Masa Rotundă şi restul lumii, iar Universitatea Oxford este centrul mondial de manipulare a „educaţiei” de către Iluminaţi. Nu este întâmplător că zona din apropierea actualei Universităţi Oxford a fost unul din primele locuri ale şcolilor de iniţiere druidică din Marea Britanic.

1. Spatiul Schengen – ultimul lucru ramas pe Agenda Reptiliana in vederea instaurarii Noii Ordini Mondiale. Nu vor mai exista state, ci doar un stat fascist global!

2. UE doreste ca nimeni sa nu mai cultive seminte naturale ci doar modificate genetic!

3. Uniunea Fascista Europeana pregateste 3000 de super-soldati care sa bata pe protestatarii anti-Guvern!

4. Uniunea Fascista Europeana da o lovitura crunta Romaniei aducand straini sa ne cumpere pamantul agricol din tara!
Romania nu are voie de la UE sa se opuna!

5. Liderii Iluminati ai Uniunii Fasciste Europene spuneau doresc sa implementeze un sistem de supraveghere in fiecare tara membra UE, pentru a se monitoriza cetatenii suspecti de “intoleranta” sau nesupunere fata de politica sionista! Sionistii evrei khazari se tem de criticii lor!
UE atenteaza la libertatea fundamentala a oamenilor!

6. Politia greaca ameninta pe oficialii UE ca-i vor ancheta si vor sa-i aresteze pentru ca au produs in mod intentionat criza financiara in Grecia pentru a o supune lor.

7. UE a rasturnat guvernul din Ucraina dupa ce Ianukovici a refuzat asocierea cu UE, respectiv SUA.

8. UE obliga statele membre ca din luna Mai 2014 sa imaplanteze fiecarui copil nou-nascut un microcip sub piele!

9. UE da o lovitura crunta ecologistilor dupa ce obliga statele membre sa exploateze gazele de sist!

10. 10. UE lupta impotriva nationalismului si doreste cedarea suveranitatii statelor!

La data de 18 septembrie 2012, presedintele Basescu ceda suveranitatea Romaniei catre Uniunea Europeana, asta pentru “a ne fi mai bine”.

„Acesta este viitorul”

Fostul ministru de Externe Adrian Cioroianu crede că propunerea lui Barroso este singura măsură prin care se poate salva UE. „Acesta este viitorul, în condiţile în care naţionalismele sunt în creştere. Trebuie să se facă paşi decisivi în vederea creşterii coeziunii, pentru că, altfel, se poate ajunge la ruperea UE”, a spus Cioroianu. „Cedarea suveranităţii naţionale nu o poţi face decât atunci când trăieşti prost, iar prin destrămarea proiectului european nu s-ar întări suveranitatea naţională, ci ar scădea radical nivelul de trai”, a completat Cioroianu. Un alt fost ministru de Externe, Teodor Baconschi, priveşte acest proiect ca o concluzie a crizei din interiorul UE. „Liderii europeni au stabilit diagnosticul, iar acum se caută un remediu pe termen lung. Trebuie continuată construcţia politică pentru a putea rămâne în competiţia globală cu SUA şi China”, a spus Baconschi.

Europarlamentarul PDL Cristian Preda spune că Barroso a propus „o soluţie la mijloc de drum, între o Europă dominată de firma statului-naţiune şi o Europă federalistă, în care naţiunile să dispară cu totul”. Însă, liderul PDL se întreabă „dacă nu avem naţiune, ce avem ca referinţă?” şi care vor fi noile frontiere ale Federaţiei Europene.

Poziţia lui Traian Băsescu

Ideea unei reorganizări a Uniunii a fost vehiculată încă de anul trecut în cadrul întâlnirilor informale dintre reprezentanţii statelor europene. Preşedintele Traian Băsescu vorbea despre o nouă reconfigurare europeană la începutul acestui an. Şeful statului opina atunci că singura soluţie pentru ca statele din zona euro să reziste în faţa crizelor economice este realizarea Statelor Unite ale Europei, prin cedarea de suveranitate.

„Nu mă feresc să spun că va trebui să avem curajul să spunem naţiunilor noastre că soluţia corectă este realizarea Statelor Unite ale Europei. Va trebui, mai devreme sau mai târziu, să ne punem cu toţii la un loc suveranitatea, pentru a crea suveranitatea UE”, spunea, în primăvară, Băsescu.

La data de 9 noiembrie 2013, Herman Van Rampuy, supranumit de jurnalişti „preşedintele Bilderberg“ pentru faptul că singura sa recomandare pentru acest post este cea de membru al grupului elitist secret a inceput sa faca o serie de declaratii socante, pentru orice om cu mintea limpede impotriva nationalismului si a statului de drept pe care ni-l tot flutura ei peste nas.

Potrivit site-ului de stiri dw.de[2] Herman Van Rampuy a declarat ca:

“Populismul si nationalismul nu poate oferi raspuns timpului nostru.”

Ca un bilderberg ticalos ce e, acesta ca si Barosso a militat pentru o “libera” circulatie si sa nu mai existe granite, exact ce am subliniat la punctul 1.

Bukovski: Comisarii UE, mai tari ca cei ai URSS

Numirea baronesei Ashton ca ministru de Externe al UE a fost făcută în spatele uşilor închise, în cele mai bune tradiţii ale Biroului Politic sovietic. Parlamentele naţionale, presa şi publicul nu au avut nicio şansă să discute meritele candidaturii ei în avans – ne-au fost prezentate ca un fapt împlinit. Şi, bineînţeles, viitoarea aprobare a Sovietului Suprem European este văzută ca o concluzie anticipată – după cum nu au întârziat nici felicitările în cor de la liderii mondiali. În orice caz, după mine, şi nu numai, există mari probleme care se ridică faţă de ea în Marea Britanie.

Între 1980-1983, Cathy Ashton a fost trezorier şi apoi vicepreşedinte al Campaniei pentru Dezarmarea Nucleară (CND). La vremea aceea, CND a fost un pivot al „campaniei de pace“ sponsorizate de sovietici în Regatul Unit al Marii Britanii şi al Irlandei de Nord. Cu bună ştiinţă sau nu, activiştii CND au fost coloana a cincea sovietică. Mai mult, la acel moment CND a acceptat donaţii uriaşe din partea unor binefăcători neindentificaţi, pe care a refuzat ferm să-i numească, aceştia rămânând anonimi până în ziua de azi.

Am demonstrat cu sute de documente strict secrete din arhivele sovietice (a se vedea „Judecata în Moscova“) că acea campanie de dezarmare nucleară de la începutul anilor ‘80 a fost orchestrată pe ascuns de la Moscova. Într-o măsură substanţială, a fost, de asemenea, finanţată de către Blocul Sovietic. Banii au fost direcţionaţi prin intermediul partidelor comuniste şi a altor organizaţii pro-sovietice sau individuale, cu scopul de a le creşte influenţa în „mişcarea de pace“.

Mai multe cititi pe larg aici -> http://www.fara-secrete.ro/10-motive-care-demonstreaza-ca-uniunea-europeana-este-o-organizatie-fascista-ce-lupta-impotriva-nationalismului-distruge-granitele-doreste-o-populatie-implantata-cu-microcipuri-si-doreste-ca-statele.

SURSE

1. https://ro.stiri.yahoo.com/parlamentul-european-zguduit-cutremurul-politic-al-partidelor-na%C5%A3ionaliste-002323794.html

2. http://adevarul.ro/international/europa/jose-manuel-barroso-cere-fortelor-proeuropene-reuneasca-fata-ascensiunii-partidelor-extremiste-eurofobe-1_538299e00d133766a8feb94e/index.html

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...