Partidul Miscarea Populara sustine cedarea masiva a suveranitatii Romaniei catre UE! Basescu a cedat catre UE o parte din suveranitatea Romaniei, motiv pentru care a si ramas presedinte! Si uite asa se incalca articolul 1 din Constitutie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Cititorii mei sa nu creada ca am vreo simpatie politica fata de vreun partid din Romania, am spus si repet pentru cei care nu stiu, ca eu sint APOLITIC si impotriva tuturor politicienilor pe care ii denumesc politruci mincinos, urmasi ai FSN-ului. Faptul ca virusul politic e la un pas sa distruga neamul romanes, trebuie sa actionam ca atare pentru a-i alunga pe acesti paraziti ai societatii.

pmp

Eu sint o persoana total impotriva Uniunii Europene, fiind un nationalist. Nu sint impotriva oamenilor, din UE, ci impotriva politicii lor globaliste al caror tel este, fara indoiala, Noua Ordine Mondiala. Cateva planuri ale UE in privinta Noii Ordini Mondiale sint:


– spatiul Schengen

– moneda unica euro


– cedarea de suveranitate

Astea sint trei ticalosii pe care UE le promoveaza la TV in mod obsesiv. Desi in vara anului 2012, multa lume a votat pentru a-l dat jos pe Basescu, nu ca le-ar fi placut USL, multora, ci pentru ca nu-l suporta pe vanzatorul flotei romane. In mod incredibil, el a ramas in functie gratie americanilor. Motivul pentru care el a ramas in functie, este din cauza ca a avut o politica, pe care a promovat-o, prin posturile TV ale sale, ce includea cedarea de suveranitate catre UE. In articolul 1 din Constitutie se precizeaza ca “Romania este stat unitar si indivizibil”, iar cand un politruc vine sa distruga o suveranitate a statului roman, incalca insasi fundamentul existentei acelui stat.

Eu am scris despre aceasta ticalosie aici -> http://www.fara-secrete.ro/germania-forteaza-tarile-europene-sa-renunte-la-suveranitate-pentru-a-crea-mai-usor-o-noua-ordine-mondiala-romania-a-cedat-o-deja-prin-presedintele-basescu.

Dupa ce lumea si-a dat seama de partidul ticalosit PD-L, a taiat pensii si salarii, multi membri ai partidului lui Basescu si-au creat un alt partid numit “Miscarea Populara” (PMP), unde fost membri ai PD-L, s-au reciclat imbracand o alta culoare, dar in interiorul acelasi caracter abject a ramas, asta pentru a incerca sa prosteasca lumea.

Cand am scris articolul de mai sus, in aprilie 2013, multe lume spunea “nu e chiar asa”, iar acum, prin ceea ce o sa va arat, o sa vedeti ca, chiar asa este. Citez din platforma PMP, de pe site-ul politrucului europarlamentar, Cezar Preda, o puslama de prima mana, anchetata in fel si fel de dosare de coruptie:

“Soluția pentru problemele actuale nu poate fi în niciun caz mai puțină Europă. Dimpotrivă, o mai mare cedare de suveranitate de către statele membre reprezintă singura mod prin care UE să rămână competitivă la nivel global. Numai prin cedări masive de suveranitate, Uniunea va putea să rămână o putere politică, economică și în termeni de securitate.”[1]

Ce avem in urma unei astfel de cedari ? Exploatari de gaze de sist. La data de 5 mai 2014, Chevron, incalcand legea, ignorant protestele oamenilor, dupa ce a obtinut avize false, fiindu-i concesionat in mod fraudulos un teren al oamenilor de catre primaria Vaslui, a inceput exploatarea la Pungesti. Chevron, a fost alungata din SUA, din zona Amazonului si din alte zone de pe Planeta, fiind tarata prin zeci de procese ecologice, dupa ce a distrus ecologic aceste zone pe unde au fost, fiind huliti de 90% dintre oameni. Pe unde au fost, oamenii au ramas cu apa toxica, foc la robinet si un pamant sterp.

Atat Basescu si Ponta sint de acord cu exploatarea, asta dupa ce s-au intalnit discret cu seful Chevron si l-au asigurat ca nu vor opri proiectul, iar UE a dat unda verde proiectului fiind de acord. Presa din Romania, este complice, ca si in cazul cand au fost cumparati de Gold Corpration pentru a nu vorbi. Mai multe cititi aici -> http://www.fara-secrete.ro/nemernicii-basescu-si-ponta-de-acord-cu-exploatarea-gazelor-de-sist.

Gold Corporation demonstreaza inca o data ticalosia acestor politruci, cand Rosia Montana Gold Corporation prin firma evreiasca Gabriel Resources, au cumparat presa din Romania cum va spuneam mai sus, iar acestia nu au criticat sub nicio forma acest proiect, doar l-au sustinut, incalcad astfel toate codurile deontologiei de jurnalism. O incalcare cu nesimtire !

tacerea.e.de.aur1

Ce v-am expus aici, sint cateva din problemele care le provoaca cedarea de suveranitate. Sa nu uitam nici smecheria lor de a modifica Constitutia – creatia anti-masonului Antonie Iorgovan, asta pentru a putea sa faca dezmembrarea Romaniei, pe care ei o numesc, mincinos, regionalizare, pentru a le da astfel ungurilor fantasmagoricul “Tinut Secuiesc”. Partidele extremiste din Ungaria si nu numai sustin prin evreul-ungur, Laszlo Tokes, in parlamentul European dorinta de a avea tinut secuiesc, iar UE, prin martie 2014, spunea ca s-ar putea sa le dea, intrucat “asta ar ajuta minoritatile sa nu se simta discrimite”, poftim ?! Articolul 1 din Constitutie sustine ca “Romania e stat unitar si indivizibil”.

Uniunea Fascista Europeana – un plan catre o Noua Ordine Mondiala – distrugerea suveranitatii statelor !

Perceptele iluminatilor expuse in Protocoalele Inteleptilor Sionului, dar si de Iluminatii de Bavaria, presupun necesitatea unei guvernari mondiale si distrugerea tarilor pentru a face un singur stat, considerand ca acestea sint “lucruri invechite”. Drept dovada al acestui plan reprezinta acest concept masonico-socialist, numit “cedare de suveranitate”, iar scepticii ar putea sa se uite si pe Pietrele Guidestones, din Georgia unde sint prezentate “cele 10 porunci ale Noii Ordini Mondiale”. Deci lucrurile incep sa se expuna direct.

Ce ne-a dat noua UE ? Criza mondiala ! Sa nu uitam ca politia greaca, in 2013, incepuse un proiect de anchetare a comisarilor europeni, pentru ca acestia au impus Greciei masuri de austeritate draconice. UE sustine dupa cum v-am precizat mai sus, exploatarea gazelor de sist, desi multi dintre voi care le-ati studiat, stiti ca sint periculoase. UE sustine implanturile cu microcipuri pentru bebelusi, UE sustine homosexualitate si lesbianismul, UE sustine corporatia Monsanto, care face parte din Codex Alimentarius, ca si plan de reducere al populatiei globului, asa cum l-a schitat evreul-khazar, Henry Kissinger, inca din anul 1974. Mai nou, vedem ca UE sustine si privatizarea apei, cred ca i-a influentat acel nemernic, Peter Brabeck, care conduce corporatia toxica, Nestle, cel care a spus in aprilie 2013 ca “apa nu este un drept al omului”, sugerand astfel nevoia de a fi privatizata.

Mai multe pe larg, despre ticalosiile sustinute de UE cititi pe larg aici -> http://www.fara-secrete.ro/10-motive-care-demonstreaza-ca-uniunea-europeana-este-o-organizatie-fascista-ce-lupta-impotriva-nationalismului-distruge-granitele-doreste-o-populatie-implantata-cu-microcipuri-si-doreste-ca-statele.

SURSE

1. http://www.cristianpreda.ro/wp-content/uploads/2014/03/program-PMP-pentru-PE.pdf – articolul 23

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR): Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dir.org.ro