Patriarhul Kiril: „Cu poporul rus s-a făcut un experiment monstruos care a demonstrat întregii lumi că nu poţi construi o societate fără Dumnezeu”

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

“Vizita istorică a Patriarhului Kiril al Rusiei ş-a încheiat cu un discurs solemn în şedinţa Sfântului Sinod al Bisericii Ortodoxe Române.

Nu întâmplător, Patriarhul a ales ca temă „mărturisirea credinţei ortodoxe în sistemul de stat ateu”, ţinând cont că în acest an se împlinesc 100 de ani de la Revoluţia Bolşevică.


„Secolul XX a fost o epocă dificilă pentru Ortodoxia din întreaga lume. Mulţi fraţi ai noştri au fost nevoiţi să treacă prin coşmarul catastrofei din Asia Mică. Bisericile Ortodoxe din Europa de Est au fost suspuse unei altfel de încercări şi anume prigoanei din partea ateismului militant”, a spus Patriarhul Kiril.”[1]

Mai multe pe larg aici -> http://www.gandul.info/stiri/patriarhul-kiril-cu-poporul-rus-s-a-facut-un-experiment-monstruos-care-a-demonstrat-intregii-lumi-ca-nu-poti-construi-o-societate-fara-dumnezeu-16798525


Venirea Patriarhului Kiril in Romania i-a deranjat teribil pe euro-atlantistii/globalistii din mass-media romaneasca. Desi propaganda Globalistilor SUA-UE-Soros incearca sa ne arate imaginea falsa a unui “dictator Vladimir Putin” si a unei “Rusii agresive”, iata ca o parte dintre romani nu cred in aceste Fake News-uri.

Relatiile dintre Romania si Rusia sunt importante. Comunismul a fost o creatie a Iluminatilor. De fapt, a fost un experiment prin care Iluminatii au dorit sa vada cum se comporta oamenii daca le sunt luate drepturile si libertatile. Fondatorul comunismul a fost evreul Moses Hess, membru a lojii francmasonice Marele Orient, o loja francmasonica implicata in Revolutia Franceza, o revolutie a primilor comunisti.

Apoi, evreii Karl Marx si Friedrich Engels au preluat conceptiile lui Moses Hess si au creat celebrul “Manifest Comunist”. Globalizarea (Noua Ordine Mondiala) este Noul Comunism Global pe care Iluminatii vor sa-l instaureze. Nationalismul este singura forma de opozitie.

SURSE

  1. http://www.gandul.info/stiri/patriarhul-kiril-cu-poporul-rus-s-a-facut-un-experiment-monstruos-care-a-demonstrat-intregii-lumi-ca-nu-poti-construi-o-societate-fara-dumnezeu-16798525
  2. Foto: basilica.ro

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013. Departamentul de Informații România (DIR) deține o arhivă uriașă.

You may also like...

Citește mai multe:
Coroana regală e o piesă de muzeu! România este Republică!

Serialul Star Trek – tehnologia extraterestră și secretele guvernamentale

Guvernul Masonic al Romaniei obliga tinerii intre 20-35 de ani sa participe la apararea tarii in caz de razboi! Pai nu ziceau ei ca "ne apara NATO" ? Acum vedem ca NATO e decat o organizatie criminala fara vreun interes sa apare vreo tara membra!

Statul Paralel protestează împotriva legii răspunderii magistraților! Magistrații #Rezist protestează împotriva legii răspunderii magistraților și cere amânarea deciziilor CCR pe Legile Justiției până la primirea avizului Comisiei de la Veneția! Deciziile Curții Constituționale a României sunt obligatorii!

Hashim Thaci – ascensiunea unui terorist în Kosovo cu sprijinul globaliștilor SUA-UE-NATO

Închide