Patronul Hexi Pharma a fost asasinat pentru că știa prea multe!

Distribuie!

L. Fletcher Prouty, fost colonel în forţele aeriene ale Statele Unite ale Americii, care a cooperat strâns cu serviciile de securitate, a declarat odată:

„Un asasinat nu trebuie neapărat controlat direct. El pare să se petreacă de la sine. Rolul activ este ţinut secret, iar accidentul se petrece ‚întâmplător’, deşi ar fi putut fi împiedicat. Acesta este marele secret.”


Patronul Hexi Pharma, cel care a fost personajul principal al scandalului cu privire la dezinfectantii diluati din spitale, a murit. Moartea sa a fost una violenta, el aflandu-se in masina si aceasta izbindu-se cu putere de un copac, dupa cum au fost prezentate informatiile in presa.

Masina a suferit distrugeri serioase, iar trupul sau ar fi fost recunoscut de sotia sa. De asemenea, a fost gasit asupra sa actul de identitate. Acestea sunt informatiile care vor fi dezbatute pe toate partile in mass-media si nu numai.


Moartea sa survine tocmai cand firma sa, Hexi Pharma, se afla intr-un scandal national urias. Dezinfectantii diluati vanduti de aceasta firma au pus in pericol viata unui numar urias de persoane din spitale, iar alte persoane au murit din cauza infectiilor din spitale.

Tot ceea ce vedem aici nu este altceva decat un genocid bine ticluit, care s-a desfasurat si inca se mai desfasoara in fata noastra. In cazul acestei firme vorbim de sume de ordinul zecilor de milioane de euro. Intrebarea legitima care se pune in acest caz este urmatoarea: Cine are de castigat din moartea sa ?

El nu a putut comite toate aceste infractiuni de unul singur, ci a avut de partea sa Institutiile asa-zisului „Stat de Drept”, un stat corupt si mafiot. Ajuns in fata procurorilor, care-l cercetau pentru „zadarnicirea combaterii bolilor si falsificare de produse”, fapte deosebit de grave, avand in vedere ca vorbim de viata oamenilor.

Nu trebuie exclusa, sub nici o forma, ideea de asasinat, intrucat acest om cunoastea foarte multe, a facut parte din acest sistem capitalist si criminal, iar pentru a-si mai reduce din pedeapsa, colaborand cu anchetatorii, le-ar fi putut prezenta toate cardasiile mafiote in care a fost implicat si totul ar fi ajuns pana la cel mai inalt nivel al statului.

In toata aceasta perioada a scandalului s-a vorbit intens despre Serviciul Roman de Informatii, care ar fi stiut despre toate aceste infractiuni deosebit de grave si ca n-ar fi trimis informari. Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a transmis ca, „SRI a informat factorii de decizie”.

Lucrurile devin si mai stranii atunci cand ne gandim la faptul ca SRI, daca constata ca factorii de decizie nu iau in seama informarile cu importanta deosebita, poate face conferinta de presa, informand astfel direct cetatenii. Ei bine, asta nu s-a intamplat. Se mai afirma ca insusi spitalul SRI-ului a achizitionat produse de la Hexi Pharma in perioada 2011-2016.

Ei bine, daca luam si analizam cu mare atentie un astfel de caz in care avem cuvinte cuvinte precum „bani”, „SRI”, „mafie”, atunci lucrurile incep sa devina mult mai clare. Moartea sa, ca in orice asasinat, nu face decat sa duca in derizoriu aflarea adevarului, iar cei din spatele sau sa ramana protejati, nemaiavand cine sa-i denunte la o eventuala interogare.

patronul_hexi_pharma_a_murit_4

Foto: Click.ro

accident_patron_hei_pharma_2_23377200

Foto: Romania TV

Asasinatele s-au intamplat si se intampla. Istoria este plina de astfel de asasinate. Intotdeauna informatiile alternative denumite satiric drept „Teoria Conspiratiei” sunt confirmate dupa ani si ani de investigatii, dar cel mai important este ca dintr-un astfel de asasinat, conspiratorii au de castigat, astfel incat victima sa nu mai poata fi o amenintare pentru ei si activitatea lor.

A fost asasinat, Dan Condrea, patronul Hexi Pharma, de Serviciile Secrete ? I-a umblat cineva la pedala de frana, la frana de mana, blocandu-le, dar si la pedala de acceleratie, astfel incat motorul sa fie accelerat la maximum ? Ramane de vazut, desi aceasta este varianta pe care noi o consideram reala, avand in vedere studiul asupra multor asasinate de-a lungul istoriei, atat in Romania, cat si in lume. In Romania sunt alte doua cazuri care nu au fost cercetate:

  1. Cazul fostului Director al SRI, Radu Timofte, care a acuzat francmasoneria public considerand-o o mafie.
  2. Cazul senatorului Antonie Iorgovan, care, la fel ca si Radu Timofte, a acuzat francmasoneria ca se implica in conducerea Romaniei.

Din informatiile care apar, se pare ca el era filat, avand in vedere informatiile pe care le detinea. Asadar, asasinarea sa nu mai pare o simpla „Teorie a Conspiratiei”.

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Naționalismul - ultima speranță a neamului românesc
Dan Tăpălagă și Cristian Pantazi - propagandiștii globaliști
În România, de frica unei viroze s-a instaurat o dictatură a absurdului, care ne-a furat toate drepturile și libertățile și ne-a afectat grav economia
Monica Macovei fotografiată împreună George Soros
Dacă #rezistenții vor ajunge la putere în România, vor vinde România rapid străinilor și vor globaliza România într-un mod accelerat, față de vechile partide, care au fost la guvernare
Despre neoliberalism și originile sale. Neoliberalismul, controlul oligarhiei bancar-corporatiste asupra oamenilor. Neoliberalismul înseamnă privatizări, liberalizări, descentralizare, regionalizare, diminuarea rolului statului în economie, facilităţi fiscale pentru corporaţii şi bănci, reducerea asistenţei şi ajutoarelor sociale, acorduri cu FMI, "investitori străini", scumpirea prețurilor și sărăcirea oamenilor
Companiile de distribuție cer Guvernului scoaterea din orașe a hipermarketurilor: Crește gradul de dependență a producătorilor români față de marile rețele străine de retail dar și costul alimentelor
Venirea în România a Președintelui Grupului Bilderberg, Etienne Davignon, în 2013, la invitația Guvernatorului BNR, Mugur Isărescu
Alimentele prelucrate industrial cu aditivi alimentari sunt de două ori mai cancerigene decât tutunul
Mai sunt gripe de venit?
Academicianul Dinu C. Giurescu: "Nu mai suntem stăpâni pe resursele noastre și pe țară"
Bogdan Diaconu: "Comisarii europeni au luat locul comisarilor sovietici!"

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație neguvernamentală de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...