Patronul Hexi Pharma a fost asasinat pentru că știa prea multe!

Distribuie!

L. Fletcher Prouty, fost colonel în forţele aeriene ale Statele Unite ale Americii, care a cooperat strâns cu serviciile de securitate, a declarat odată:

„Un asasinat nu trebuie neapărat controlat direct. El pare să se petreacă de la sine. Rolul activ este ţinut secret, iar accidentul se petrece ‚întâmplător’, deşi ar fi putut fi împiedicat. Acesta este marele secret.”


Patronul Hexi Pharma, cel care a fost personajul principal al scandalului cu privire la dezinfectantii diluati din spitale, a murit. Moartea sa a fost una violenta, el aflandu-se in masina si aceasta izbindu-se cu putere de un copac, dupa cum au fost prezentate informatiile in presa.

Masina a suferit distrugeri serioase, iar trupul sau ar fi fost recunoscut de sotia sa. De asemenea, a fost gasit asupra sa actul de identitate. Acestea sunt informatiile care vor fi dezbatute pe toate partile in mass-media si nu numai.


Moartea sa survine tocmai cand firma sa, Hexi Pharma, se afla intr-un scandal national urias. Dezinfectantii diluati vanduti de aceasta firma au pus in pericol viata unui numar urias de persoane din spitale, iar alte persoane au murit din cauza infectiilor din spitale.

Tot ceea ce vedem aici nu este altceva decat un genocid bine ticluit, care s-a desfasurat si inca se mai desfasoara in fata noastra. In cazul acestei firme vorbim de sume de ordinul zecilor de milioane de euro. Intrebarea legitima care se pune in acest caz este urmatoarea: Cine are de castigat din moartea sa ?

El nu a putut comite toate aceste infractiuni de unul singur, ci a avut de partea sa Institutiile asa-zisului „Stat de Drept”, un stat corupt si mafiot. Ajuns in fata procurorilor, care-l cercetau pentru „zadarnicirea combaterii bolilor si falsificare de produse”, fapte deosebit de grave, avand in vedere ca vorbim de viata oamenilor.

Nu trebuie exclusa, sub nici o forma, ideea de asasinat, intrucat acest om cunoastea foarte multe, a facut parte din acest sistem capitalist si criminal, iar pentru a-si mai reduce din pedeapsa, colaborand cu anchetatorii, le-ar fi putut prezenta toate cardasiile mafiote in care a fost implicat si totul ar fi ajuns pana la cel mai inalt nivel al statului.

In toata aceasta perioada a scandalului s-a vorbit intens despre Serviciul Roman de Informatii, care ar fi stiut despre toate aceste infractiuni deosebit de grave si ca n-ar fi trimis informari. Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a transmis ca, „SRI a informat factorii de decizie”.

Lucrurile devin si mai stranii atunci cand ne gandim la faptul ca SRI, daca constata ca factorii de decizie nu iau in seama informarile cu importanta deosebita, poate face conferinta de presa, informand astfel direct cetatenii. Ei bine, asta nu s-a intamplat. Se mai afirma ca insusi spitalul SRI-ului a achizitionat produse de la Hexi Pharma in perioada 2011-2016.

Ei bine, daca luam si analizam cu mare atentie un astfel de caz in care avem cuvinte cuvinte precum „bani”, „SRI”, „mafie”, atunci lucrurile incep sa devina mult mai clare. Moartea sa, ca in orice asasinat, nu face decat sa duca in derizoriu aflarea adevarului, iar cei din spatele sau sa ramana protejati, nemaiavand cine sa-i denunte la o eventuala interogare.

patronul_hexi_pharma_a_murit_4

Foto: Click.ro

accident_patron_hei_pharma_2_23377200

Foto: Romania TV

Asasinatele s-au intamplat si se intampla. Istoria este plina de astfel de asasinate. Intotdeauna informatiile alternative denumite satiric drept „Teoria Conspiratiei” sunt confirmate dupa ani si ani de investigatii, dar cel mai important este ca dintr-un astfel de asasinat, conspiratorii au de castigat, astfel incat victima sa nu mai poata fi o amenintare pentru ei si activitatea lor.

A fost asasinat, Dan Condrea, patronul Hexi Pharma, de Serviciile Secrete ? I-a umblat cineva la pedala de frana, la frana de mana, blocandu-le, dar si la pedala de acceleratie, astfel incat motorul sa fie accelerat la maximum ? Ramane de vazut, desi aceasta este varianta pe care noi o consideram reala, avand in vedere studiul asupra multor asasinate de-a lungul istoriei, atat in Romania, cat si in lume. In Romania sunt alte doua cazuri care nu au fost cercetate:

  1. Cazul fostului Director al SRI, Radu Timofte, care a acuzat francmasoneria public considerand-o o mafie.
  2. Cazul senatorului Antonie Iorgovan, care, la fel ca si Radu Timofte, a acuzat francmasoneria ca se implica in conducerea Romaniei.

Din informatiile care apar, se pare ca el era filat, avand in vedere informatiile pe care le detinea. Asadar, asasinarea sa nu mai pare o simpla „Teorie a Conspiratiei”.

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Vor muta SUA armele nucleare din Turcia în România?
Alexandru Florian de la Institutul „Elie Wiesel” a făcut apologia PCR şi a comunismului
Președintele Consiliului Național pentru Combaterea Discriminării (CNCD), Csaba Ferenc Asztalos, face propagandă pentru "Ținutul Secuiesc"
Ce a spus premierul Ungariei, Viktor Orban, la Cluj, în discursul care nu a fost tradus în română: „Viitorul o să fie în limba maghiară“! Viktor Orban, "Ținutul Secuiesc" va fi pentru totdeauna Pământ Românesc!
Dezbaterea publică pe tema noilor acte de identitate. Scrisoarea către ministrul de interne a doamnei judecător Carmen-Elena Chirilă
Înregistrări din interiorul Mișcării #Rezist: Globaliștii finanțează protestele pentru a da jos Guvernul României cu scopul de a prelua conducerea României. “Suntem presați din exterior să punem osul la treabă”
De ce a vrut Administrația Democrată Obama și Soros pe Laura Kovesi șefă la DNA!
Marxism Cultural, Neomarxism, Corectitudine Politică, Multiculturalism împotriva naționalismului românesc: Ministerul Educației vrea ca Istoria predată copiilor să formeze „mecanisme intelectuale care să prevină orice forme de naționalism”. Ȋn plus, profesorii nu mai sunt obligați să predea și operele scriitorilor clasici ai literaturii române
Răspunsul românilor pentru Departamentul de Stat al SUA, care a a criticat înscrierea copiilor la ora de religie: "Ocupați-vă puțin și de școlile voastre, că acolo se împușcă elevii și profesorii!"
Falimentul regimului euro-atlantic în România (II)
Neisprăvirea Gauleiterului Klemm contra „Doctrinei iubirii de patrie”
Ilie Șerbănescu: "Occidentul a preluat România în NATO şi UE şi, în numai zece ani, cu o viteză inimaginabilă la scară istorică, a terminat-o!"

Citiți și...

Cercetați organizatorii și instigările la violență!
Generalul Iulian Vlad, fost șef al Departamentului Securității Statului: "Sergiu Nicolaescu a regizat momentele de panică și explozii din 1989, în București"
Ilie Șerbănescu: „Justiția din România nu descoperă decât corupți și hoți români, dar niciun străin!”
Comisia Europeană lansează infringement împotriva României pe legea 51% produse românești în supermarket! Globaliștii vor ca România să fie doar o piață de desfacere pentru produsele din străinătate!
O judecătoare acuză 7 ambasadori: "Propagandă, manipulare, dezinformare"
Profesorul Florian Colceag despre societatea românescă: "Suntem menținuți la un nivel infantil pentru a fi mai bine controlați!"
Cum s-a oprit dosarul Kronospan, pagubele sunt estimate la 500 de milioane de euro anual
De la minciuna “gripei aviare” din 2005 la minciuna “pestei porcine” din 2018: Uciderea animalelor pentru ca românii să cumpere de la străini
Direcția Națională Antidemocrație: Super imunitatea procurorilor DNA acordată de SUA
Afacerile mincinoase ale IKEA și jefuirea pădurilor din România – investigație France 2
O studentă româncă din străinătate dorește interzicerea conferinței lui Dan Puric de la Institutul Național de Limbi și Civilizații Orientale din Paris. Motivul? Naționalismul actorului care vorbește despre „planuri oculte de distrugere a României”
Războiul Steinmetz-Soros: Pentru cine lucrează acum partenerul din România al lui Tal Silberstein, arestat în Israel

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație neguvernamentală de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...