Patru migranți, arestați în Italia, după două violuri brutale la Rimini

by “Patru migranți, arestați în Italia după două violuri brutale la Rimini Patru migranți, între care trei minori și un al patrulea de 20 de ani, au fost arestați în Italia în legătură cu două violuri comise în stațiunea Rimini, informează duminică dpa. Cei patru sunt acuzați că în zorii […]
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

“Patru migranți, arestați în Italia după două violuri brutale la Rimini

Patru migranți, între care trei minori și un al patrulea de 20 de ani, au fost arestați în Italia în legătură cu două violuri comise în stațiunea Rimini, informează duminică dpa.


Cei patru sunt acuzați că în zorii zilei de 26 august au atacat un cuplu de polonezi, l-au bătut pe bărbat și au violat-o pe femeie, iar apoi au violat un prostituat transsexual din Peru.

Poliția italiană a postat duminică pe Twitter un mesaj în care anunța că l-a arestat “pe presupusul lider al bandei” în gara din Rimini. “Încerca să se facă nevăzut pe cale feroviară”, a adăugat poliția italiană.


Presa din peninsulă l-a identificat pe bărbat drept Guerlin Butungo, din Congo, în vârstă de 20 de ani.

Alți doi suspecți, doi frați din Maroc de 15 și 16 ani, s-au predat sâmbătă. Ei erau în evidența poliției, pentru delicte precum tâlhărie și trafic de droguri. Cei doi au ajutat poliția să-i aresteze pe ceilalți indivizi implicați, între care un nigerian de 17 ani prins sâmbătă, a relatat presa italiană.

Cei doi frați marocani “nu mai puteau purta povara (…) acțiunilor lor dramatice și violente”, a declarat presei șeful poliției din Rimini, Maurizio Improta.

După mărturiile victimelor, atacurile într-una dintre cele mai populare stațiuni din Italia de la Marea Adriatică au fost puse imediat pe seama străinilor, alimentând furia populară și sentimentele antiimigrație.

Statistici realizate de un institut de cercetare socială care relevau că aproximativ 40% din violurile din Italia sunt comise de străini — care reprezintă mai puțin de 10% din populația țării — au fost citate des de presă.

Liderul partidului de extremă dreapta Liga Nordului, Matteo Salvini, a sugerat pe Facebook ca, dacă vor fi găsiți vinovați, suspecții să fie castrați chimic și repatriați cu forța.

AGERPRES/(AS — editor: Gabriela Ionescu, editor online: Simona Aruștei)”[1]

SURSE

  1. https://www.agerpres.ro/externe/2017/09/03/patru-migranti-arestati-in-italia-dupa-doua-violuri-brutale-la-rimini-14-51-10
  2. Foto: Internet

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Citiți și...

Președintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker: "Nici o altă țară nu va mai părăsi Uniunea. Statele membre rămase se vor îndrăgosti din nou unele de altele și își vor reînnoi jurămintele față de UE"
Cenzură în Germania: Procurorii neomarxiști investighează Facebook în legătură cu postări care "incitau la ură"
Corectitudinea Politică a Neomarxiștilor: O uniune studentească britanică cere scoaterea unor filosofi precum Platon, Decartes și Kant din programa pe motiv ca sunt albi
The Western Journal: Noii algoritimi ai Facebook îi favorizează pe progresiști și îi penalizează pe conservatori
Puterile europene au convenit ca identificarea potenţialilor azilanţi să aibă loc în Ciad şi Niger
Viktor Orban: „Bruxelles-ul se aliază cu teroriștii“
"Corectitudinea Politică" - o ideologie neomarxistă, care promovează cenzura
Frankfurt este primul oraș german în care nativii au devenit minoritari: 51,2% din locuitori sunt imigranți
Soros vrea să aducă comunismul în Europa, dar nu pe cel al lui Ceaușescu, ci pe cel al lui Pauker și Lenin. Săptămânalul German Wirtschafts Woche îl acuză pe Soroș ca finantează și susține Syriza
Sorosiştii sunt foarte activi în Polonia ca şi în România. Polonia: Zeci de ONG-uri cer parlamentului să oprească discuțiile asupra schimbărilor la sistemul judiciar dorite de partidul de guvernământ
Tacticile mişcării homosexuale: O strategie detaliată pentru acceptarea publică a homosexualilor
Disney introduce un cuplu de lesbiene cu copii într-unul dintre cele mai urmărite desene animate din România
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR): Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dir.org.ro