„Păzitorul Cheii” – misteriosul călugăr tibetan din elita celui de-al Treilea Reich, care știa unde se află intrarea în Agartha, ținutul din Centrul Pământului

Distribuie!

„Cu cinci zile înainte de sinuciderea lui Hitler în buncăr (n.ed. în realitate Hitler a reușit să fugă), ruşii avansau
prin Berlin. În pivniţa unei clădiri, ei au găsit şase tibetani morţi, aranjaţi întrun cerc ritual.

În centru se afla un călugăr care purta mănuşi verzi.
În săptămâna care a urmat au fost găsite nu mai puţin de o mie de
trupuri ale unor asiatici morţi. Toţi erau tibetani care luptaseră alături de nemţi şi care purtau uniforme naziste. Nu s-au găsit documente de identificare asupra morţilor.


Auzind aceste informaţii pentru prima oară, foarte mulţi oameni
rămân şocaţi. În realitate, asocierea dintre Tibet şi Germania merge până în Antichitate, deşi mulţi autori ocultişti i-o atribuie lui Karl Haushofer, omul care a servit în Japonia şi a studiat în Tibet. Cu siguranţă, Haushofer a jucat un rol important în diplomaţia politică şi ocultă a vremii, dar alianţele pe care le-a cultivat erau în realitate vechi de secole.

Călugărul cu mănuşi verzi a fost un om foarte misterios. Nu se cunosc prea multe despre el, dar s-a scris că se afla într-un contact permanent cu Hitler. Dacă această informaţie este adevărată, înclin să cred că legătura dintre ei era mai degrabă una de natură psihică decât fizică.


Călugărul era cunoscut sub numele de „Păzitorul Cheii” şi se spune că ştia unde se află intrarea în Agartha, ţinutul din centrul pământului din care a provenit rasa ariană, cunoscut şi sub alte denumiri, precum Aryana, Akkadia sau Arcadia. Existenţa călugărului nu este pusă la îndoială de istorici, întrucât era cunoscut în presa vremii sub numele de „omul cu mănuşi verzi”, cel care a prezis cu exactitate numărul de deputaţi ai lui Hitler aleşi în Reichstag.

Lhasa, Expedition beim Empfang tibetischer Würdenträger

Lhasa, Expedition beim Empfang tibetischer Würdenträger

La ora actuală se crede că moartea celor şase călugări, inclusiv a „omului cu mănuşi verzi” s-a produs ca urmare a unui ritual de sinucidere. Pentru a înţelege natura misterioasei legături între Tibet şi Germania, este important să înţelegem că informaţiile generale referitoare la Tibet şi la adevărata lui semnificaţie au fost mistificate.”[1]

SURSE

  1. Peter Moon – „Soarele Negru – conexiunea nazist-tibetana”, pag. 132, Editura Daksha.
  2. Foto: Internet

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație neguvernamentală de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...