Pe urmele comorii lui Muammar Gaddafi

by “Libia este țara africană cu cele mai mari rezerve de petrol, iar modul în care fostul lider Muammar Gaddafi a ales să folosească sumele uriașe de petrodolari i-au adus, în cele din urmă, sfârșitul. Gaddafi a făcut investiții „strategice“ de 80 de miliarde de dolari în țările europene: 2,6% […]
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

“Libia este țara africană cu cele mai mari rezerve de petrol, iar modul în care fostul lider Muammar Gaddafi a ales să folosească sumele uriașe de petrodolari i-au adus, în cele din urmă, sfârșitul. Gaddafi a făcut investiții „strategice“ de 80 de miliarde de dolari în țările europene: 2,6% din acțiunile Unicredit, 2% din compania italiană de armament Leonardo (fosta Finmeccanica), 3% din acțiunile companiei ce deține publicația Financial Times.

Însă mult mai important a fost proiectul lui Gaddafi de a finanța crearea unei Bănci Centrale Africane și a unei monede unice care să excludă francul vest-african, folosit de 14 state africane și influențat puternic de Paris. Iniţiativele lui Gaddafi şi apropierea sa în relaţiile cu China, marele competitor al Occidentului în goana după resursele africane, i-au grăbit sfârşitul.


Consiliul de Securitate ONU a pornit pe urmele averii pe care dictatorul Muammar Gaddafi ar fi reușit să o scoată din Libia înainte de a fi asasinat, în 2011. Este vorba despre sute de miliarde de dolari sub formă de numerar și aur, care au dispărut misterios după moartea dictatorului.

Anchetatorii ONU nu au reușit să descopere unde se află aceste sume uriașe, însă au întocmit o listă cu câteva state africane unde s-ar putea ascunde. O parte din comoara lui Gaddafi ar fi fost reperată în Burkina Fasso și în Ghana, ascunsă în cutii cu emblema Crucii Roșii.


O altă poarte din avere s-ar afla în Africa de Sud, unde miliarde din petrodolarii lui Gaddafi au fost folosiți pentru achiziționarea de arme printr-un contract cu Ministerul Apărării de la Pretoria, iar alte fonduri au fost transferate din Africa de Sud în Kenya. Raportul ONU concluzionează că, „aceste fonduri libiene ascunse în Africa de Sud sunt accesibile în continuare foștilor membri ai regimului Gaddafi.“”[1]

Muammar Gaddafi a fost inlaturat de la conducerea Libiei in 2011, in timpul operatiunii “Primavara Araba” de catre globalistii SUA-UE-NATO.

SURSE

  1. http://m.cotidianul.ro/pe-urmele-comorii-lui-muammar-gaddafi-302779/
  2. Foto: Internet

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Citiți și...

Comunismul American - Neomarxism - Poliția Gândirii - Corectitudinea Politică - Școala de la Frankfurt
William Cooper, ofiter al Marinei Militare a SUA, a fost asasinat de guvernul SUA, dupa dezvaluirile facute despre Iluminati, Guvernul Mondial si Noua Ordine Mondiala, OZN-uri, terorism si crima organizata, legi Big Brother si Statul Politienesc ! Bill Clinton: "William Cooper este cel mai periculos om in viata!"
Fidel Castro - revoluționar comunist și francmason
Legea “Patriot Act” – cea care permite autoritatilor americane sa-si trateze cetatenii drept “teroristi”! Acestia putand sa le perchezitioneze locuintele fara mandat, sa-i aresteze, sa-i priveze de dreptul la avocat, sa-i intercepteze, totul in baza suspiciunii ca pot fi “teroristi”! Prosteala cu terorismul are un singur scop: restrangerea libertatilor cetatenesti! Legea a si fost declarata neconstitutionala si periculoasa!
Grupul Masonic Bilderberg se va intalni in Danemarca la sfarsitul lunii Mai 2014! Aceleasi discutii cu privire la distrugerea suveranitatii statelor pentru a se instaura Noua Ordine Mondiala!
Mișcarea Hippie, CIA, LSD și MK-Ultra
Naționalista Marine Le Pen este harțuită de către globaliști pentru a o impiedica să câștige alegerile prezidențiale din Franța! Marine Le Pen este împotriva Noii Ordini Mondiale!
Dosarele Paradis: Regina Angliei are milioane investite în paradisuri fiscale
"Odă Imigrantului": Ghidul ziaristului corect politic sponsorizat de UE
Rusia, mesaj pentru Serbia: Vă susținem
Cavalerii Templieri - simbolistică, putere, dominație și control
Patru argumentări raţionale împotriva recunoaşterii legale a uniunilor homosexuale
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR): Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dir.org.ro