Pentagonul aduce armament greu in Romania, iar seful MI6 a venit in colonia Romania "sa ne apere de agresivitatea Rusiei" ! Au intrebat si pe romanii daca vor asta ?

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Rusia da mari batai de cap Iluminatilor, care vor cu orice pret sa preia puterea totala pe Planeta, in vederea edificarii Noii Ordini Mondiale si a Guvernarii Mondiale. Rusia, in ultima perioada si-a manifestat oprobriul fata de aceste toxine eliminate de Iluminati (a se citi „Valori Occidentale), care incearca prin tot felul de metode sa distruga societatea traditionala, prin sexualizarea si homosexualizarea oamenilor, in mod special a inocularii acestor idei perverse Tinerilor Frumosi si Liberi.

Soldatul American SUA = terorism Iluminatii te mint

Pentagonul trimite armament greu in Romania !


Antena 3 Romania, canal TV afiliat propagandei Occidentale a inceput sa laude aducerea de armament greu, aratand ca ipocrizia nu cunoaste limite:

„România, Bulgaria, Polonia şi ţările baltice au acceptat să găzduiască tancuri, artilerie şi alte echipamente militare americane, a anunţat marţi secretarul Apărării, Ash Carter, în timpul unei vizite la Tallinn, relatează Reuters.

Carter a anunţat că Statele Unite vor pre-poziţiona tancuri şi alte echipamente militare în estul şi centrul Europei, dându-le astfel asigurări aliaţilor din cadrul NATO neliniştiţi din cauza intervenţiei Rusiei în Ucraina.

O fişă de informare furnizată de armata americană arată că pre-poziţionarea SUA va include aproximativ 250 de tancuri, vehicule de luptă Bradley şi mortiere.

Echipamentul care va fi staţionat temporar în fiecare ţară va fi suficient pentru a deservi o companie, respectiv 150 de militari, sau un batalion, respectiv aproximativ 750 de soldaţi. Mare parte se află deja în Europa, au declarat oficialii.

După ce Rusia a anexat Crimeea anul trecut, liderii NATO au fost de acord să intensifice exerciţiile şi rotaţia trupelor în ţările membre NATO din estul Europei, precum şi stocarea de armament greu pentru a fi folosit în caz de urgenţă.

Statele Unite nu au dezvăluit oficial unde anume în Europa va fi amplasat echipamentul, însă informaţiile apărute în presă în legătură cu planificarea militară au generat un răspuns furios din partea Moscovei înaintea turneului lui Carter în Europa din această săptămână.

Un oficial rus a declarat că staţionarea de tancuri şi armament greu în statele NATO de la graniţa cu Rusia ar fi cel mai agresiv act al Statelor Unite de la sfârşitul Războiului Rece. Preşedintele Vladimir Putin a anunţat că Rusia îşi va suplimenta arsenalul nuclear cu 40 de rachete balistice intercontinentale în acest an. Carter a condamnat „retorica dezlănţuită” a Rusiei privind armamentul nuclear.”[1]

Seful Serviciului Secret al Marii Britanii de spionaj, MI6, a venit in Romania !


„Preşedintele Klaus Iohannis l-a primit, marţi, la Cotroceni, pe şeful Serviciului Secret de Informaţii al Marii Britanii, Alex Younger, discuţiile vizând componenta de securitate a parteneriatului strategic dintre cele două ţări şi situaţia de securitate regională, anunţă Administraţia Prezidenţială.

Şeful Serviciului Secret de Informaţii al Marii Britanii, Alex Younger, care se află în România şi a fost primit, marţi, la Cotroceni, de preşedintele Klaus Iohannis, a avut o întâlnire şi cu directorul SRI, Eduard Hellvig, cu care a discutat, printre altele, despre combaterea terorismului.

Purtătorul de cuvânt al Serviciului Român de Informaţii (SRI), Sorin Sava, a afirmat că întâlnirea ”s-a desfăşurat la cel mai înalt nivel şi a avut ca scop întărirea cooperării între cele două servicii”.

”Această întâlnire, care s-a desfăşurat la cel mai înalt nivel cu partenerul britanic, a avut ca scop întărirea cooperării între cele două servicii, iar la nivelul conducerii, al directorilor celor două servicii, s-a exprimat satisfacţia faţă de nivelul înalt al cooperării între cele două instituţii în domenii de interes reciproc. După cum se ştie, în acest moment agenda serviciilor este ocupată cu combaterea terorismului, cu securitatea cibernetică, contraproliferarea armelor, contracararea acţiunilor de spionaj, dar şi instruirea personalului celor două instituţii”, a declarat purtătorul de cuvânt al SRI.

El a mai spus că cei doi directori ai serviciilor de informaţii au evaluat perspectivele evoluţiilor viitoare ale acestui parteneriat bilateral, convenind să acorde un loc aparte combaterii terorismului.

Potrivit unui comunicat de presă al Administraţiei Prezidenţiale, şeful statului român l-a primit la Palatul Cotroceni pe şeful Serviciului Secret de Informaţii al Marii Britanii, Alex Younger, iar discuţiile au vizat componenta de securitate a parteneriatului strategic dintre cele două ţări, ”fiind exprimată aprecierea deosebită pentru substanţa relaţiei de cooperare dintre comunitatea de informaţii din România şi cea din Regatul Unit al Marii Britanii şi Irlandei de Nord”.

De asemenea, preşedintele Iohannis şi şeful Serviciului Secret de Informaţii al Marii Britanii au discutat despre situaţia de securitate regională, ”fiind subliniat interesul deosebit pe care ambele ţări îl acordă stabilităţii regiunii Mării Negre, precum şi buna cooperare dintre serviciile de informaţii române şi britanice în combaterea terorismului, ameninţărilor transfrontaliere şi provocărilor specifice războiului hibrid”.

Alex Younger, fost militar, a fost instalat la conducerea Serviciului de Informaţii Externe al Regatului Unit al Marii Britanii şi Irlandei de Nord – MI6 în noiembrie 2014. Younger, în vârstă de 51 de ani, a intrat în serviciul de informaţii externe al Majestăţii Sale în 1991.

Alex Younger a preluat conducerea MI6 de la John Sawers, fost diplomat.

În 30 ianuarie 2014, John Sawers a fost primit la Palatul Cotroceni de preşedintele de atunci Traian Băsescu. Administraţia Prezidenţială transmitea, într-un comunicat de presă, că Traian Băsescu şi John Sawers au discutat despre cooperarea dintre instituţiile de securitate româneşti şi britanice în combaterea terorismului, a terorismului informatic şi a altor forme de activităţi ilegale îndreptate împotriva cetăţenilor şi a statelor membre ale Organizaţiei Tratatului Atlanticului de Nord (NATO).”[2]

Totul a inceput din toamna lui 2013, cand fostul presedinte al Ucrainei, Viktor Ianukovici, a refuzat sa adere la UE sugerand ca, „UE va aduce homosexuali si lesbiene”. Imediat dupa, Occidentul (SUA-UE) au pus la punct o teribila lovitura de stat pentru inlaturarea lui Ianukovici numita „Euromaidan”. Euromaidan-ul este tras la indigo precum Lovitura de Stat din Decembrie 1989, din Romania.

Rusia a fost supusa unei serii de sanctiuni din partea Occidentului, dar nu s-a lasat intimidata. In prezent, presa mincinoasa a Occidentului, plina de diversi acoperiti ai Serviciilor Secrete, se ocupa de dezinformarea oamenilor, aratand Rusia ca „un pericol de care trebuie sa ne aparam”, facandu-i pe oameni sa uite ca ei, „democratii”, au fost cei ce au aruncat cu o arma atomica asupra unei tari ne-atomice, asupra Japoniei.

Ei, „democratii” au fost cei ce au contribuit la distrugerea turnurilor WTC, urmand in avalansa „lupta impotriva terorismului”, coroborata cu invazia Irakului, Afganistanului, Siriei, Libiei s.a.m.d.

Atat de mare este ipocrizia acestor indivizi fara scrupule, incat in diverse tari din Europa si SUA, au loc tot felul de proteste fata de Agenda 21 a Globalizarii (G7), caci oamenii, multumita puterii uriase a internetului, au de acum acces foarte rapid, la tot felul de informatii.

SUA, aceşti promotori mondiali ai păcii şi democraţiei! In 2013 s-au cheltuit pe inarmare 1750 de miliarde de dolari

Conform unui raport publicat cheltuielile militare totale din lume au fost de 1750 miliarde USD. Acelaşi raport a relevat faptul că, de câteva decenii, cel mai mare „cheltuitor” militar din lume este guvernul SUA, ale cărui cheltuieli pentru război şi pregătiri de război au însumat 682 miliarde USD, adică 39 % din totalul planetar.

SUA cheltuie în domeniul militar de 4 ori mai mult decât China (care este pe locul 2) şi mai mult de 7 ori decât Rusia (care este pe locul 3). Deşi aceste cheltuieli militare americane au scăzut puţin în anul 2012, datorită retragerilor de trupe din Irak şi Afganistan, au rămas totuşi mai mari cu 69 % decât cele din 2001.

Supremaţia militară a SUA este însă şi mai evidentă dacă se ia în calcul sistemul alianţei militare americane, pentru că SUA şi aliaţii săi deţin monopolul cheltuielilor militare. Ţările membre NATO, inclusiv SUA, au cheltuit 1000 miliarde USD în domeniul militar.

Astfel, deşi studiile oficiale arată că Compania Lockheed Martin produce avionul de lupta F-35, care este un bun exemplu pentru priorităţile fulgerătoare ale guvernului american. Se estimează că acest sistem militar de luptă costa guvernul 1500 miliarde USD. Oare acest avion tipic din era „războiului rece”, care este proiectat să lupte cu inamici pe care SUA nu îi mai are, reprezintă o investiţie bună pentru poporul american?

Oare chiar există vreo justificare pentru naţiunile lumii care cheltuiesc sume exorbitante din ce în ce mai mari în domeniul militar, în timp ce milioane de oameni trăiesc în cea mai cruntă sărăcie?

O statistică realizată chiar de americani arată că Statele Unite s-au aflat în război 93% din timp, de la crearea lor, în 1776 și până în 2015. Mai exact, SUA au purtat războaie 222 de ani, din cei 239 ai existenței ca stat. Anii de pace au fost doar 21, conform statisticii expuse de site-ul InfoWars.

Site-ul american prezintă o cronologie, an cu an, a războaielor în care s-au aflat SUA. Și care relevă un lucru interesant: peste 90% din timpul existenței Americii ca stat, aceasta a fost într-un continuu război.

De asemenea, statistica, extrem de lungă, arată că niciun președinte din istoria Statelor Unite nu a fost un președinte al păcii. Toți liderii de la Casa Albă care s-au succedat la putere au fost implicați, intr-un fel sau altul, în cel puțin un război.

În SUA nu a trecut nici măcar un deceniu întreg fără un război.

Singura dată când Statele Unite au stat timp de cinci ani fără război (1935-1940) a fost pe timpul perioadei isolaționiste a Marii Depresii.

Video cu dezvaluirile lui Putin despre Iluminati !

SURSE

1. http://www.antena3.ro/romania/romania-a-acceptat-sa-gazduiasca-armament-greu-american-297789.html

2. http://www.mediafax.ro/politic/iohannis-l-a-primit-la-cotroceni-pe-seful-mi6-alex-younger-s-a-intalnit-si-cu-directorul-sri-14492044

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Citiți și...

Preluarea Președinției Consiliului UE de către România și prăbușirea UE
Prinși cu “Black Card”-uri de la Soros!
Ministerul Mediului dă ordin pentru împușcarea a 1.691 de animale protejate. Pe listă se află animale care nu fac nicio pagubă
Conferinta Mondiala a Marilor Loji Masonice Regulare la Bucuresti (12-18 mai 2014) - strategia acestora de a incerca oamenii sa convinga ca "nu sint" asa cum ii arata istoria reala! Nu veti reusi, istoria voastra va ramane neagra, demonstrata fiind de atatia anti-masoni! Iata argumentele care ii incrimineaza !
În România, de frica unei viroze s-a instaurat o dictatură a absurdului, care ne-a furat toate drepturile și libertățile și ne-a afectat grav economia
România a fost vândută la hectar! Oficial: 40% din terenurile agricole sunt în posesia străinilor!
Lovitura de stat din decembrie 1989 - orchestrata de CIA, KGB si MOSSAD - Ceausescu a refuzat Grupul Bilderberg si i-a deranjat pe asasinii economici de la FMI si Banca Mondiala platindu-le datoria
Ilie Şerbănescu: Preluarea resurselor de petrol și gaze ale României au fost condiționalitate pentru admiterea în UE
Mugur Isarescu, francmason, membru Bilderberg, al Comisiei Trilaterale si al Clubului de la Roma, este cel care conduce Romania
Sorosiștii #Rezist au ieșit în stradă să protesteze împotriva legii răspunderii magistraților (26 noiembrie 2017)! ONG-iștii lui George Soros nu vor ca magistrații să răspundă pentru abuzuri si erori judiciare! Lipsa răspunderii magistraților îi transformă pe unii dintre aceștia în interlopi! Lipsa răspunderii magistraților crează un sentiment de nesiguranță în rândul oamenilor, deoarece orice om poate fi victima unui abuz!
Cum s-au infiltrat SRI, SIE, ARMATA și Internele în Presă. Operațiunea „Noi suntem Statul!” - Faza Ziariștilor cu Epoleți (XVII)
Hans Klemm și bombardamentul cu prostie
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013. Departamentul de Informații România (DIR) deține o arhivă uriașă.

You may also like...