Pentagonul finanțează o operațiune secretă pentru vânarea extratereștrilor

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

“PENTAGONUL FINANȚEAZĂ O OPERAȚIUNE SECRETĂ PENTRU VÂNAREA EXTRATEREȘTRILOR

Oficialii Pentagonului finanțează un program secret prin care se încearcă reperarea și vânarea OZN-urilor. Sediul central al acțiunii se află la Londra și programul poartă marca top secret.


Chiar dacă pare greu de crezut, un nou program special este dezvoltat în secret la Londra. Acesta are scopul de a vâna OZN-uri și implict extratereștrii.

Pentru a duce la bun sfârșit această misiune a fost angajată gruparea Delta Force NRO. Această unitate este recunoscută pentru recuperarea OZN-uri prăbușite și strângerea tuturor dovezilor, care ar putea să stârnească curiozitatea opiniei publice.


Guvernul Marii Britanii a închis în 2009 divizia de cercetare a OZN-urilor, pentru a dezvolta acest program special. Finanțarea se face atât cu fonduri americane, cât și cele puse la dispoziție de Marea Britanie.

Surse neoficiale susțin că în acest proiect se dorește implicarea Rusiei și Chinei. Astfel, cele mai mari puteri ale lumii vor să se alieze pentru un eventual pericol. Se vehiculează ideea că o invazie extraterestră, care ar putea să pună în pericol viața de pe Terra.

Această teorie este susținută și promovată în diverse medii de celebrul fizician de renume mondial Stephen Hawking. Acesta susține că omenirea este în pericol pentru că există numeroase specii extraterestre ostile care ar putea să distrugă omenirea.

Este posibil că într-o zi să dăm peste o serie de extratereștrii ale căror intenții să nu fie unele pacifiste. Aceștia ar putea să vină pe Terra și să extermine întreaga planetă fără nici măcar să nu ne anunțe.

Ca să înțelegem această teorie trebuie să privim la modelul de existență al fostei civilizații de pe Marte. Specialiștii au descoperit că în trecutul îndepărtat, pe Marte s-au produs numeroase explozii nucleare.

Acestea au avut scopul direct de distrugere al întregii planete și în final Marte s-a transformat în ceea ce este astăzi.”[1]

SURSE

  1. https://www.efemeride.ro/pentagonul-finanteaza-o-operatiune-secreta-pentru-vanarea-extraterestrilor
  2. Foto: Internet

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013. Departamentul de Informații România (DIR) deține o arhivă uriașă.

You may also like...

Citește mai multe:
Unul dintre cele mai mari mistere din lume descoperit pe un munte din Nepal

CNA a stabilit că Pro TV, Realitatea TV, Europa FM și RFI nu au prezentat în mod imparțial modificărie aduse Codului Penal

SUA au devenit o inchisoare uriasa: legi Big Brother, cetateni considerati "potentiali teroristi", propaganda pentru microcipuri RFID, abuzuri ale politiei ! Activistii anti-avort, anti-imigratie, anti-Noua Ordine Mondiala, anti-ONU si anti-NATO sunt considerati "potentiali teroristi" ! 30 de dovezi care arata ca SUA nu a fost, nu este si nici nu va fi "Pamantul celor Liberi" !
Inima, un altfel de creier

Mumia unei creaturi ciudate i-a uimit pe oamenii de ştiinţă

Închide