Pentagonul invită hackerii să îi atace site-urile

Distribuie!by Pentagonul a lansat un program fără precedent pentru o organizaţie guvernamentală din SUA, invitând hackerii să atace site-urile şi reţelele sale pentru a descoperi vulnerabilităţi. Cei care găsesc breşe de securitate sunt răsplătiţi cu bani şi beneficii de imagine, informează Go4it. Programul “Hack the Pentagon” este unul pilot şi, […]
Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Pentagonul a lansat un program fără precedent pentru o organizaţie guvernamentală din SUA, invitând hackerii să atace site-urile şi reţelele sale pentru a descoperi vulnerabilităţi. Cei care găsesc breşe de securitate sunt răsplătiţi cu bani şi beneficii de imagine, informează Go4it.

Programul “Hack the Pentagon” este unul pilot şi, dacă se dovedeşte a fi un succes, ar putea fi continuat pe termen lung. “Îi provoc mereu pe oamenii noştri să gândească în afara cutiei cu cinci laturi care este Pentagonul”, a declarat Ashton Carter, secretarul de stat american pentru Apărare, la anunţarea programului.


Pot participa la atacurile asupra “Uncle Sam” doar hackeri din SUA. “Hack the Pentagon” este gândit după modelul programelor similare oferite de mari companii din tehnologie. Programul a fost anunţat de Carter după ce acesta a vizitat Silicon Valley pe 2 februarie, potrivit Go4it.

SURSE


  1. http://www.mediafax.ro/life-inedit/program-fara-precedent-pentagonul-invita-hackerii-sa-ii-atace-site-urile-15097136

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Citiți și...

Marea Britanie a vrut să lanseze un atac chimic asupra Japoniei
Operațiuni criminale sub Steag Fals sunt recunoscute ulterior de către guverne
Proiectul Aurora - unul dintre cele mai secrete proiecte ale SUA
Anton Szandor LaVey, fondatorul Bisericii Sataniste, despre Halloween: "Sunt bucuros că părinții creștini iși lasă copiii să îl celebreze pe diavol cel puțin o dată pe an"
Bilderberg 2017 - reuniunea va avea loc în Virginia, SUA, între 1-4 iunie
UK. După cazul Charlie Gard, justiția progresistă face din nou ravagii: Un "refugiat" sirian care a atacat sexual șase femei după primirea azilului în Marea Britanie a primit amânarea executării pedepsei în așteptarea diagnosticului de "stres posttraumatic"
Îndobitocirea insidioasă a populației prin școală, mass-media și alimente împănate cu E-uri, toxice are, printre altele, rolul de a distruge capacitatea de reacție în fața exploatării pe care o exercită Noua Ordine Mondială
Un oraș din Bulgaria a interzis sărbătorirea Halloweenului în școli, grădinițe sau centre culturale: „Nu este nimic creștin în această sărbătoare”
Dictatura homosexuală, la putere în Spania. Toate organizațiile pro-viață și pro-familie își vor închide activitatea
UE dorește să taie fondurile țărilor care susțin naționalismul
Sfârșitul libertății oamenilor și nașterea statului polițienesc global
Rusia a tăiat accesul la internet pentru mai multe site-uri care promovează noi proteste anti-guvernamentale la Moscova
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013. Departamentul de Informații România (DIR) deține o arhivă uriașă.