Pentagonul invită hackerii să îi atace site-urile

by Pentagonul a lansat un program fără precedent pentru o organizaţie guvernamentală din SUA, invitând hackerii să atace site-urile şi reţelele sale pentru a descoperi vulnerabilităţi. Cei care găsesc breşe de securitate sunt răsplătiţi cu bani şi beneficii de imagine, informează Go4it. Programul “Hack the Pentagon” este unul pilot şi, […]
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

Pentagonul a lansat un program fără precedent pentru o organizaţie guvernamentală din SUA, invitând hackerii să atace site-urile şi reţelele sale pentru a descoperi vulnerabilităţi. Cei care găsesc breşe de securitate sunt răsplătiţi cu bani şi beneficii de imagine, informează Go4it.

Programul “Hack the Pentagon” este unul pilot şi, dacă se dovedeşte a fi un succes, ar putea fi continuat pe termen lung. “Îi provoc mereu pe oamenii noştri să gândească în afara cutiei cu cinci laturi care este Pentagonul”, a declarat Ashton Carter, secretarul de stat american pentru Apărare, la anunţarea programului.


Pot participa la atacurile asupra “Uncle Sam” doar hackeri din SUA. “Hack the Pentagon” este gândit după modelul programelor similare oferite de mari companii din tehnologie. Programul a fost anunţat de Carter după ce acesta a vizitat Silicon Valley pe 2 februarie, potrivit Go4it.

SURSE


  1. http://www.mediafax.ro/life-inedit/program-fara-precedent-pentagonul-invita-hackerii-sa-ii-atace-site-urile-15097136
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul de Investigații România (DIR)

Departamentul de Investigații România (DIR): Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dir.org.ro