Pentagonul invită hackerii să îi atace site-urile

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Pentagonul a lansat un program fără precedent pentru o organizaţie guvernamentală din SUA, invitând hackerii să atace site-urile şi reţelele sale pentru a descoperi vulnerabilităţi. Cei care găsesc breşe de securitate sunt răsplătiţi cu bani şi beneficii de imagine, informează Go4it.

Programul „Hack the Pentagon” este unul pilot şi, dacă se dovedeşte a fi un succes, ar putea fi continuat pe termen lung. „Îi provoc mereu pe oamenii noştri să gândească în afara cutiei cu cinci laturi care este Pentagonul”, a declarat Ashton Carter, secretarul de stat american pentru Apărare, la anunţarea programului.


Pot participa la atacurile asupra „Uncle Sam” doar hackeri din SUA. „Hack the Pentagon” este gândit după modelul programelor similare oferite de mari companii din tehnologie. Programul a fost anunţat de Carter după ce acesta a vizitat Silicon Valley pe 2 februarie, potrivit Go4it.

SURSE


  1. http://www.mediafax.ro/life-inedit/program-fara-precedent-pentagonul-invita-hackerii-sa-ii-atace-site-urile-15097136

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Citiți și...

Dovezi ale existenţei tehnologiei pentru control mental
Au Donald Trump şi economiile mondiale şansa supraviețuirii? Există o singură soluţie: Eliminarea Rezervei Federale şi a băncilor naţionale! Guvernele naţionale pot şi chiar trebuie să-şi tipărească bani în funcţie de echilibrul economic al societăţii!
11 septembrie 2001: CIA şi NORAD, implicate în atentate
Franţa colonială: ce taxe adună Parisul de la 14 ţări africane
Adevărul despre Covid-19, testele RT-PCR și "morții de Covid" fără autopsie. Covid-19, Marea Resetare și Noua Ordine Mondială
Nigel Farage: "Dacă si Marine Le Pen câştigă în Franța, Uniunea Europeană este terminată" Este terminată în forma de astăzi, federalistă, progresistă, ateistă, anti-națională, neomarxistă. Federaliştii neomarxişti de la Bruxelles foarte aproape să plece acasă!
Jacob Rothschild: Noua Ordine Economică Mondială în pericol!
Războiul rece: experimentele "MK-Ultra" cercetau realizarea "asasinului programat"
Beny Steinmetz, unul dintre miliardarii evrei din spatele afacerii Roșia Montană, a fost arestat
Cât de toleranți sunt cei care se pretind astfel: Paris, 2016. Susținătorii „căsătoriei” homosexuale bat în stradă un susținător al familiei naturale, în fața soției și copiilor lui
Protest al bulgarilor impotriva infiintarii unei baze NATO in tara lor ! Bulgarii au luat atitudine anti-NATO si anti-UE, tocmai cei care doresc sa ne atraga intr-un razboi cu Rusia !
Polonia: ”Șefii serviciilor erau o amenințare mai mare decât cele care vin din afară”
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...