Pentagonul recunoaște că a avut un program de cercetare a OZN-urilor

Distribuie!by “Pentagonul recunoaste ca a avut un program de cercetare a OZN-urilor Pentagonul a recunoscut ca a desfasurat, in secret, timp de cinci ani, un program de studiere a OZN-urilor, program care a fost oprit in 2012, noteaza Guardian. Programul de tip “Dosarele X” din departamentul american al apararii, intitulat “Advanced […]
Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

“Pentagonul recunoaste ca a avut un program de cercetare a OZN-urilor

Pentagonul a recunoscut ca a desfasurat, in secret, timp de cinci ani, un program de studiere a OZN-urilor, program care a fost oprit in 2012, noteaza Guardian. Programul de tip “Dosarele X” din departamentul american al apararii, intitulat “Advanced Aviation Threat Identification Program” a fost incheiat dupa o schimbare a prioritatilor bugetare, potrivit Pentagonului.

Potrivit New York Times, proiectul, care ramamane partial clasificat, a primit 22 milioane de dolari pe an.


Surprinzatoarea dezvaluire genereaza mai multe intrebari decat raspunsuri, inclusiv daca programul a fost inchis total sau transformat intr-unul si mai secret decat pana acum.

Desi Pentagonul sustine ca l-a oprit acum cinci ani, precizeaza si ca va lua in serios in continuare “toate amenintarile si amenintarile potentiale la adresa poporului nostru.”


Louis Elizondo, din cadrul serviciilor de informatii militare, cel care a condus programul din cladirea Pentagonului, a declarat pentru New York times, publicatia care a scris prima despre subiect, ca doar finantarea s-a oprit.

El a spus ca activitatile au continuat sub conducerea succesorului sau, al carui nume nu a vrut sa il faca public.”[1]

SURSE

  1. https://www.hotnews.ro/stiri-international-22182556-pentagonul-recunoaste-avut-program-cercetare-ozn-urilor.htm
  2. Foto: Internet

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică, care deține o arhivă uriașă de informații. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013. Departamentul de Informații România (DIR): Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dir.org.ro