Pentagonul recunoaște că folosește drone pentru a spiona cetățenii americani

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul Apararii a recunoscut ca a folosit drone militare „Predator” si Reaper”, inca din 2006, potrivit unei reexaminari interne. Inspectorii din cadrul Pentagonului au concluzionat ca misiunile erau putine la numar si ca nu au incalcat nici o lege, dupa cum scrie RT[1].

Inspectoratul General al Pentagonului a emis un raport inca din martie 2015, din care rezulta preocuparea Departamentului Apararii de a utiliza drone de tip militar sub diverse pretexte, cum ar fi „lupta impotriva terorismului”, „securitatea nationala”.


Anthony C. Thomas, adjunct al Inspectoratului General al Pentagonului a afirmat:

„Nu am gasit nici o dovada ca prin folosirea dronelor s-ar fi incalcat prevederile legale.”[1]

Intre 2006 si 2015 au existat mai putin de 20 de misiuni, care implica drone de spionaj folosite pe teritoriul Statelor Unite. Acestia se scuza, avand in vedere scandalul spionajului in masa din SUA si al abuzurilor privind intruziunea in viata intima a cetatenilor sustinand ca, au folosit dronele pentru a ajuta la stingerea incendiilor forestiere si la prevenirea inundatiilor.


drone spionaj americani Pentagon drone spionaj americani

Avand in vedere abuzurile pe care autoritatile din SUA le comit fata de cetatenii americani si mai ales dezvaluirile fostului agent NSA, Edward Snowden, cu privire la spionajul in masa practicat de SUA la nivel global, oamenii inteligenti nu se vor lasa manipulati de acesti indivizi, fara scrupule, care si prinsi in fapt incearca sa manipuleze.

Robert Mueller, fost sef al FBI, intre 4 septembrie 2001 si 4 septembrie 2013, a recunoscut in fata Congresului SUA ca se folosesc drone de spionaj, doar ca rar. Desigur si pe acest personaj ar trebui, nu-i asa, sa-l credem pe cuvant, dar este bine sa n-o facem.

SURSE

  1. https://www.rt.com/usa/335068-pentagon-drones-spy-americans/

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013. Departamentul de Informații România (DIR) deține o arhivă uriașă.

You may also like...