Pentagonul recunoaște că folosește drone pentru a spiona cetățenii americani

by Departamentul Apararii a recunoscut ca a folosit drone militare “Predator” si Reaper”, inca din 2006, potrivit unei reexaminari interne. Inspectorii din cadrul Pentagonului au concluzionat ca misiunile erau putine la numar si ca nu au incalcat nici o lege, dupa cum scrie RT[1]. Inspectoratul General al Pentagonului a emis […]
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul Apararii a recunoscut ca a folosit drone militare “Predator” si Reaper”, inca din 2006, potrivit unei reexaminari interne. Inspectorii din cadrul Pentagonului au concluzionat ca misiunile erau putine la numar si ca nu au incalcat nici o lege, dupa cum scrie RT[1].

Inspectoratul General al Pentagonului a emis un raport inca din martie 2015, din care rezulta preocuparea Departamentului Apararii de a utiliza drone de tip militar sub diverse pretexte, cum ar fi “lupta impotriva terorismului”, “securitatea nationala”.


Anthony C. Thomas, adjunct al Inspectoratului General al Pentagonului a afirmat:

“Nu am gasit nici o dovada ca prin folosirea dronelor s-ar fi incalcat prevederile legale.”[1]

Intre 2006 si 2015 au existat mai putin de 20 de misiuni, care implica drone de spionaj folosite pe teritoriul Statelor Unite. Acestia se scuza, avand in vedere scandalul spionajului in masa din SUA si al abuzurilor privind intruziunea in viata intima a cetatenilor sustinand ca, au folosit dronele pentru a ajuta la stingerea incendiilor forestiere si la prevenirea inundatiilor.


drone spionaj americani Pentagon drone spionaj americani

Avand in vedere abuzurile pe care autoritatile din SUA le comit fata de cetatenii americani si mai ales dezvaluirile fostului agent NSA, Edward Snowden, cu privire la spionajul in masa practicat de SUA la nivel global, oamenii inteligenti nu se vor lasa manipulati de acesti indivizi, fara scrupule, care si prinsi in fapt incearca sa manipuleze.

Robert Mueller, fost sef al FBI, intre 4 septembrie 2001 si 4 septembrie 2013, a recunoscut in fata Congresului SUA ca se folosesc drone de spionaj, doar ca rar. Desigur si pe acest personaj ar trebui, nu-i asa, sa-l credem pe cuvant, dar este bine sa n-o facem.

SURSE

  1. https://www.rt.com/usa/335068-pentagon-drones-spy-americans/

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Citiți și...

Controlul minții: Experimente de manipulare cu unde electromagnetice
Revolta Robotilor - povestea unei Renasteri Spirituale
Zbigniew Brzezinski, membru al Comisiei Trilaterale, al grupului Bilderberg și al Comitetului celor 300, a afirmat în 1970: "Nu mă îndoiesc de faptul că Guvernul Mondial va fi instaurat în timpul vieții noastre! Cerința necesară pentru globalizarea finală și, totodată, cea adevărată este includerea tuturor teritoriilor planetei în supra-regiuni, pentru că în felul acesta putem să ne orientăm spre un mecanism stabil de conducere centralizată"
Chemtrails – acum „se şpreiază” moartea şi în România
Omul Nou - Marxismul Cultural - Noua Ordine Mondială
O lesbiană, preot creștin din Suedia, vrea să elimine crucea și alte simboluri din propria biserică pentru ca musulmanii să se simtă bine veniți!!!
Proiectul "Uniunea Europeană" a fost finanțat de către CIA
Judicial Watch: SUA subvenționează agenda radicală de stânga a lui Soros din toată lumea. „Statul profund” rămâne pe aceeași lungime de undă cu fundațiile lui Soros în misiunea reprezentanților Departamentului de Stat din țări ca România și Albania
Cât de toleranți sunt cei care se pretind astfel: Paris, 2016. Susținătorii „căsătoriei” homosexuale bat în stradă un susținător al familiei naturale, în fața soției și copiilor lui
Un grup de hackeri susține că NSA a spionat comunicarea bancară internațională infiltrându-se în SWIFT; compania neagă
Masoneria, sistemul de minciună planetară
Guvernul Poloniei a renuntat la steagul UE - un semn al nationalistilor care vor independenta fata de globalisti
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR): Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dir.org.ro