Pentagonul recunoaște că testează materiale provenite de la OZN-uri, cu proprietăți neobișnuite

Distribuie!

„DE ADINA MUTĂR

Pentagonul a recunoscut că a deținut și testat resturi de la prăbușirea unor OZN-uri, în urma unei cereri în baza Libertății Informației, potrivit The Sun.


Cercetătorul Anthony Bragalia a scris Agenției de Informații pentru Apărare (DIA) solicitând detalii despre toate materialele OZN pe care le deține și rezultatele oricăror teste pe care le-a efectuat.

„Aceasta ar putea include resturi fizice recuperate de personalul Departamentului Apărării ca reziduuri, materiale metalice sau oricare material recoltat de la locul prăbușirii unor obiecte zburătoare neidentificate (UFO) sau în urma fenomenelor aeriene neidentificate (UAP)”.


Ca răspuns la această cerere, DIA a declasificat 154 de pagini de rezultate ale unor teste, ce includ rapoarte despre un misterios metal cu proprietăți de memorare numit Nitinol, ce revine la forma inițială după ce a fost pliat.

Bragalia apreciază că a fost o „recunoaștere uimitoare” din partea Pentagonului, iar documentele, publicate de The Sun, arată că unele resturi recuperate de la locul prăbușirilor posedă capacități extraordinare, inclusiv proprietăți de a induce invizibilitate, prin manipularea refracției, reflectivității și creșterea absorbției luminii și, cu adevărat uimitor, ce pot manipula viteza luminii.

O altă proprietate descoperită este aceea de a „comprima energia electromagnetică” – o astfel de condensare poate face ca informațiile și stocarea energiei să fie mai mici și transferul lor mai rapid prin reducerea volumului.

De asemenea, se face o referire extinsă la studiul și aplicarea a ceea ce testele numesc „metamaterial”, inclusiv faptul că unele materiale prezintă o anumită „rezonanță reglabilă ce a fost probabil determinată în timpul fabricării”.

„Rezonanța reglabilă” se referă la o vibrație de amplitudine mare dintr-un stimul mic. Cercetări foarte recente arată potențialul în domeniul tehnologiilor de „recoltare a energiei” sau extragerea energiei din mediu pentru dispozitivele electronice de mică putere.

„Pentagonul a recunoscut că deține și face teste asupra unor <resturi neobișnuite> provenite de la OZN-uri prăbușite. Au reușit să învețe câteva lucruri despre materialele de construcție care promit extraordinar în viitor și care ne vor schimba viața pentru totdeauna”, a declarat Bragalia.

Acesta a făcut prima cerere în 2017, dar a durat trei ani pentru ce DIA a declasificat o mică parte din ceea ce Pentagonul studiază în cadrul Programului de identificare a amenințărilor aerospațiale avansate (AATIP).

„Notele DIA menționau că <resturile neobișnuite> provenite de la UFO/UAP erau analizate de un contractor privat ce colaborează cu Departamentul Apărării. Dovezile materiale, cum ar fi resturi de obiecte zburătoare neidentificate prăbușite, au fost un punct central al cercetărilor mele. Solicitarea mea prin Legea privind libertatea de informare (FOIA) a fost foarte specifică: vrem rezultatele testelor asupra unor resturi UFO/UAP, nu materiale deja cunoscute științei”, a declarat Bragalia.

Ceea ce a dezvăluit DIA provine de la notoriul „incident Roswell” din 1947, în care un OZN s-a prăbușit în New Mexico. Fotografiile de la fața locului au mai fost publicate, dar este prima dată când sunt dezvăluite raportele tehnice în urma testelor efectuate asupra materialelor recuperate.

„Este inclus raportul despre Nitinol, un aliaj cu memorie care își amintește forma inițială atunci când este pliat sau crăpat și se fixează înapoi fără probleme și instantaneu. Această caracteristică a memoriei metalice a fost semnalată de mai mulți martori de la Roswell”, spune Bragalia, care precizează că în scrisoarea de răspuns a DIA s-a menționat faptul că părți din cinci documente – inclusiv informații despre posibila origine extraterestră a metrialelor – nu au fost declasificate.

„Omit informații despre compoziția chimică și elementară a materialelor, precum și despre originea acestora”, a precizat Bragalia.

„Au omis și numele oamenilor de știință implicați, dar am aflat câteva dintre numele lor și îi voi contacta”, a spus cercetătorul.

Raportul DIA, publicat pentru prima dată pe blogul lui Bragalia, arată că testarea a fost efectuată de Bigelow Aerospace, unul dintre contractorii privați ai Departamentului Apărării, din Las Vegas, Nevada.

Compania și-a disponibilizat tot personalul de la uzina din Vegas în martie anul trecut din cauza pandemiei – și nu se știe unde este depozitat acum materialul OZN.

„Bănuiesc că materialul a fost returnat Pentagonului”, este de părere Bragaia.”[1]

SURSE

  1. https://newsweek.ro/international/pentagonul-recunoaste-ca-testeaza-materiale-provenite-de-la-ozn-uri-cu-proprietati-neobisnuite
  2. Foto: Internet

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Citiți și...

Un fost ministru brazilian al aviației vorbește despre OZN-uri
Studiu: "Sufletul călătorește spre un alt univers după moartea fizică"
Cum ne influenţează ADN-ul gândurile şi emoţiile. Cea mai puternică stare care vindecă şi bolile fizice
Olandezul Wim Hof, supranumit „The Iceman”, uimeşte de ani de zile medici şi oameni de ştiinţă deopotrivă prin capacitatea sa extraordinară de a rezista în condiţii extreme, atât în frig cât şi în căldură, pornind de la nişte simple exerciţii de respiraţie pe care el susţine că oricine le poate face, cu aceleaşi rezultate
Hacker-ul care a intrat în bazele de date NASA: „Am găsit dovezi că America are nave spaţiale de război”
Radiaţiile electromagnetice şi organismul uman
„Clopotul” nazist, unul dintre cele mai enigmatice ansambluri constructive
Pentru a realiza o veritabilă deplasare în timp la nivelul conştiinţei este necesară o rafinare deosebită a percepţiei şi a nivelului de cunoaştere. O dată ce „ţinta” temporală a fost ferm fixată la nivel mental, focalizarea energiei mentale spre acea zonă va determina amorsarea unui proces de rezonanţă, prin care ajungi să „trăieşti” efectiv în respectiva perioadă de timp şi să te identifici perfect cu stările, emoţiile şi caracteristicile acelor vremuri
Proiectul „Aquarius”: Cum a capturat armata SUA o navă extraterestră
Vatican: "Extratereştrii există şi au fost creaţi de Dumnezeu"
Extratereştrii au dezactivat rachetele nucleare ale Marii Britanii şi SUA
Vehicule de zbor avansate bazate pe energia libera

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație neguvernamentală de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...