Pentru că a apărat dreptul la viață al copiilor nenăscuți, activista canadiană Mary Wagner a fost arestată și condamnată la închisoare în repetate rânduri

by “Pentru că a apărat DREPTUL LA VIAȚĂ al copiilor nenăscuți, activista canadiană MARY WAGNER a fost arestată și condamnată la ÎNCHISOARE în repetate rânduri Maru Wagner (născută pe 12 februarie 1974) este o activistă pro-life canadiană. A fost arestată și condamnată la închisoare în repetate rânduri pentru apărarea copiilor […]
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

“Pentru că a apărat DREPTUL LA VIAȚĂ al copiilor nenăscuți, activista canadiană MARY WAGNER a fost arestată și condamnată la ÎNCHISOARE în repetate rânduri

Maru Wagner (născută pe 12 februarie 1974) este o activistă pro-life canadiană. A fost arestată și condamnată la închisoare în repetate rânduri pentru apărarea copiilor nenăscuți. În acest moment este inițiată o petiție pentru susținerea ei în fața judecătorului, pe care vă rugăm să o semnați.

Biografie

S-a născut în 1974 în Nanaimo din Insula Vancouver. Provine dintr-o familie catolică numeroasă. A studiat engleză și limbile romantice la Universitatea din British Columbia.
A lucrat ca activistă împotriva avortului pentru mulți ani, considerându-l uciderea unui copil nenăscut. A desfășurat demonstrații pașnice la clinici private de avort din Toronto. În astfel de împrejurări […] înmâna trandafiri albi și fluturași expunând valoarea vieții umane către clinicieni și femeile ce-și doreau un avort. Aceste acțiuni se terminau de obicei cu agresiune din partea personalului, chemarea poliției și arestul.
A fost arestată petru prima data în 2012. După un proces de aproape doi ani, judecătorul Fergus O’Donnell a găsit-o vinovată de acuzațiille aduse și a condamnat-o la nouă luni de închisoare, o perioadă condiționată de doi ani și interzicerea apropierii de clinici de avort. La momentul pronunțării sentinței, judecătorul a constatat că fusese deținută pentru aproape doi ani. A fost eliberată din închisoare pe 12 iunie 2014.
În 23 decembrie 2014, a fost arestată din nou și plasată într-o închisoare pentru femei în Milton, în apropiere de Toronto, după ce a intrat într-o clinică de avort din Bloor West Village, Toronto unde a distribuit trandafiri albi și roșii mamelor în așteptare. A fost acuzată de disruperea activității. La audierea din 16 aprilie 2015, Mary Wagner a fost din nou condamnată. În iulie a fost eliberată din detenție.
Pe 12 decembrie 2015, a fost arestată din nou, fiind acuzată de încalcarea unei facilități de avort. Intrase pentru a răspândi trandafiri albi femeilor, sugerându-le cu blândețe că ar trbui să se gândeasca mai bine. Poliția a fost chemată și au încătușat-o.Pe 26 aprilie 2016, a fost condamnată la sentința maximă de șase luni de închisoare.Din moment ce a petrecut patru luni în detenție, sentința a fost suspendată după finalizarea procesului și Mary a fost eliberată.
Pe 12 decembrie 2016, a fost arestată din nou la o clinică de avort din Bloor West Village, după ce a descurajat cu succes una dintre femei. În acest moment este încarcerată la Milton.

Mary Wagner în Polonia

Mary Wagner este o personă cunoscută în Polonia. Cazurile arestărilor și proceselor sale au avut un ecou aici. În 2014, regizorul Grzegorz Braun a finalizat un documentar bazat pe biografia sa, Not about Mary Wagner.
Mary Wagner a vizitat Polonia de două ori, prima dată între 3-17 octombrie 2014 și din nou între 22 iulie-12 august 2016. A venit la invitația Fundației Pro-life și a vizitat mai multe orașe întâlnindu-se cu persoane interesate. A participat la premieraNot about Mary Wagner.

Referințe

SURSE


  1. http://ortodoxinfo.ro/2017/09/06/pentru-ca-aparat-dreptul-la-viata-al-copiilor-nenascuti-activista-canadiana-mary-wagner-fost-arestata-si-condamnata-la-inchisoare-repetate-randuri/
  2. Foto: lifesitenews.com

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Citiți și...

Ciocniri între migranţi şi poliţia antirevoltă la Roma, într-o operaţiune de evacuare a unei pieţe
Revoluția Neomarxiștilor și Noua Ordine Mondială
Paris: La inițiativa extremei stângi, cuvintele „mamă” și „tată” eliminate din actele de stare civilă pentru a nu „discrimina” homosexualii
Conspirația suedeză. Cea mai liberală dintre națiunile Europei a pus botniță propriilor cetățeni. Nimeni nu are voie să sufle o vorbă despre nenorocirile comise de migranți în Suedia! Cine îndrăznește să vorbească împotriva imigranților, fie ajunge la închisoare, fie este amendat!
Doi soți aparținând comunității LGBT vor fi tații unui copil biologic, în vara acestui an. Cum a fost posibil
Orban: Rețeaua "Soros" din Bruxelles creează o "Europă a populației mixte"
Franţa elimină crucea de pe statuia Papei Ioan Paul al II-lea din Bretania
Cum au pierdut marxiștii culturali când au câștigat
Viktor Orban: „Bruxelles-ul se aliază cu teroriștii“
Președintele Comisiei Europene, acuzat că sfidează milioanele de victime ale comunismului. Juncker va dezveli statuia lui Karl Marx. Uniunea Europeană - Noua Uniune Sovietică!
CEDO a condamnat legea rusă împotriva promovării homosexualității. Reacția Rusiei a venit imediat: "E o decizie antinațională. Cei care au stabilit această decizie sunt dușmani ai Europei"
Tendința care se propagă în întreaga Europă. Cea mai mare companie de produse alimentare și băuturi din lume elimină crucile ortodoxe de pe produse: "Imaginile editate sunt „demonice"". Reacția reprezentanților bisericilor creștine
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR): Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dir.org.ro