Persoanele care au calităţi de clarvăzători „văd” cu ochii minţii, trăiesc impresii aparent senzoriale, dar sunt conştiente că totul se află în afara organelor de simţ

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

„Văd cu ochii minţii

Persoanele care au calităţi de clarvăzători „văd” cu ochii minţii, trăiesc impresii aparent senzoriale, dar sunt conştiente că totul se află în afara organelor de simţ. Dacă impresiile sunt de tip auditiv, fără a fi implicată urechea, fenomenul paranormal este cunoscut sub numele de claraudiţie.


O formă particulară a clarviziunii este psihometria, care se defineşte ca fiind capacitatea de a primi informaţii cu ajutorul unui obiect despre persoane, precum şi împrejurări care au fost sau continuă să fie asociate cu acel obiect.

Fenomenul acesta a fost evidenţiat de medicul american J. Rodes Buchanan, care a descoperit că unele persoane puteau identifica exact diverse medicamente prezentate în plicuri închise. El dădea subiecţilor săi manuscrise de la persoane necunoscute lor, pentru ca aceştia să le descrie. Rezultatele erau uimitoare.


Buchanan a numit acest fenomen psihometrie. Alţii îl numesc „taken object reading”, adică să citeşti un obiect pe care îl atingi, sau „object association”, tradus ca asocieri făcute pe baza unui obiect. În psihologie, psihometria reprezintă cu totul altceva, şi anume ansamblul metodelor de măsurare din psihologie.

Obiectul-ţintă

Într-o şedinţă de psihometrie, din punct de vedere parapsihologic, subiectul primeşte un obiect denumit obiect-ţintă, pe care îl foloseşte ca ghid către sursa de informaţii. Persoanele care au avut legătură cu acel obiect au lăsat acestuia informaţii amprentate despre ele sau despre acţiuni ale lor spaţio-temporale posibil legate şi de alte persoane.

Fenomenul de citire a informaţiilor cu ajutorul obiectului-ţintă are mai multe caracteristici. Acest obiect aduce subiectul psihometric în contact extrasenzorial cu proprietarul său, ca de fapt şi cu orice altă persoană care a avut contact cu obiectul sau a avut legătură indirectă cu obiectul, dar directă cu proprietarul acestuia.

De multe ori, subiectul poate da relaţii şi despre persoane fără legătură cu obiectul-ţintă. Dacă, ajutat de obiectul-ţintă, subiectul a intrat pe canalul de informaţii dorit, nu mai este necesară legătura cu acest obiect, evenimentele trecute, prezente sau viitoare din viaţa persoanelor legate de informaţiile primite până atunci se pot declanşa direct.

Fiecare obiect-ţintă păstrează informaţiile proprii care nu se amestecă cu ale celorlalte obiecte, iar numărul informaţiilor obţinute nu este proporţional cu durata contactului cu obiectul-ţintă. Dacă un subiect cu calităţi extrasenzoriale face erori privind persoana accesibilă prin obiectul-ţintă, aceste erori se transferă şi la alţi subiecţi care intră în contact ulterior cu acest obiect şi care nu cunosc erorile iniţiale.

APLICAŢIE PRACTICĂ. Clarviziunea este un fenomen folosit mai des pentru aplicaţia sa practică, directă în depistarea unor crime, răpiri, persoane dispărute etc.”

Sursa: https://m.jurnalul.ro/paranormal/clarviziunea-318813.html

Foto: Internet

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Citiți și...

Un băiat de doar 13 ani a inventat un dispozitiv de producere a energiei libere, inspirat din opera lui Tesla
Automobilul pe Thoriu merge timp 100 de ani cu doar 8 grame de Thoriu
Conştiinţa de grup care acționează la unison, foarte mare și puternică, ar putea avea un control benefic asupra energiilor planetei Pământ
Controlul minții: Transmiterea datelor auditive direct la receptorii din creierul țintei cu ajutorul microundelor este acum o practică obișnuită
"Gura de Rai" din Munții Bucegi – un loc de un kilometru pătrat în care organismul nu obosește și funcțiile fizico-chimice se revigorează brusc
Al Treilea Reich și programul farfuriilor zburătoare
Fizica Cuantica sustine ca sufletul calatoreste spre un alt univers dupa moartea fizica ! Karma si reincarnarea sunt doua doctrine filosofice ce demonstreaza asta !
Misterul fulgerelor globulare
Tehnologiile prezentate in filmele "SF" au devenit realitate! Filmele "SF" contin adevarul pe care il prezinta oamenilor ca ceva "fantezist"! O clasica strategie de dezinformare!
Armele electromagnetice și controlul minții: Un sistem electronic sofisticat, care „vorbește” direct minţii ascultătorului, alterează şi interferează cu undele sale cerebrale, manipulează structura electroencefalogramei sale şi implantează în mod artificial stări emoţionale negative – frică, anxietate, disperare şi lipsa speranţei
Un alt om de ştiinţă care a lucrat în Zona 51 şi care a dorit să facă totul public a fost fizicianul Michael Wolf. Declaraţiile sale au fost mult mai detaliate, ceea ce a determinat din partea agenţiilor americane însărcinate cu păstrarea secretului despre extratereştri, atacuri violente la persoana lui. El a dezvăluit faptul că LED-urile (diode emiţătoare de lumină), superconductivitatea şi tehnologia fibrelor optice se numără printre tehnologiile descoperite prin cercetările realizate asupra resturilor navelor extraterestre prăbuşite
Inovație în lumea medicinei care poate face ca amintirile unei persoane să poată fi recuperate
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...