Persoanele vaccinate împotriva Covid-19 devin mai “magnetice” în timp. Vaccinul pare să asambleze nanoparticule magnetice în sânge, arată un studiu

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

“DE CĂTĂLIN VUȘCAN

Un cercetător din Europa a realizat recent un sondaj care a analizat starea de “magnetism” din corpul oamenilor după ce au fost vaccinați împotriva coronavirusului, iar rezultatele sunt de-a dreptul îngrijorătoare, prezintă NaturalNews.
Amar Goudjil și-a propus să evalueze 200 de persoane care locuiesc sau lucrează în Luxemburg. Jumătate dintre aceștia urmau să se vaccineze cu serul chinezesc, conform recomandărilor guvernamentale, în timp ce cealaltă jumătate a decis să își protejeze ADN-ul de o alterare chimică permanentă.
Fiecare dintre cele două grupuri urma să fie apoi împărțit în jumătate femei și jumătate bărbați, iar toți aceștia urmau să fie considerați “activi” spre deosebire de “inactivi” în ceea ce privește stilul lor de viață.
Locul de desfășurare al studiului a avut loc la centrul comercial Belle-Étoile și pe route d’Arlon din Strassen. Din motive practice, toți cei intervievați trebuiau să poarte cămăși cu mâneci scurte sau fără mâneci pentru a testa pe deplin magnetismul.
Goudjil a făcut o introducere, a explicat scopul studiului și a efectuat un sondaj statistic anonim al persoanelor vaccinate față de cele nevaccinate care locuiesc în zonă.
De acolo, el a prezentat fiecărui participant un magnet pe care să îl apese pe piele. De asemenea, participanților li s-a cerut să li se pună pe umeri un tester de câmp electric și magnetic pentru a testa câmpurile electrice.
În cele din urmă, din diverse motive, doar 30 de persoane vaccinate și 30 de persoane nevaccinate au fost intervievate și testate de Goudjil, cu 15 femei și 15 bărbați în fiecare dintre grupuri. Cu toate acestea, rezultatele au fost incontestabil de clare: a fi vaccinat provoacă un magnetism sever.
“În grupul celor nevaccinați, din cele 30 de persoane intervievate, numărul persoanelor care au manifestat atracție față de magnet a fost 0 (zero)”, explică rezultatele studiului.
“În grupul vaccinat, pe de altă parte, 29 dintre cele 30 de persoane intervievate au arătat atracție față de magnet. Adică, magnetul a aderat la pielea lor fără dificultate”.
Dintre aceleași 29 de persoane, mai arată studiul, 22 au avut magnetul lipit de un singur umăr, acela în care au fost injectați. Restul de șapte persoane din același grup au avut magnetul lipit pe ambii umeri.
Studiul integral poate fi consultat AICI 
Video

Sursa: https://www.activenews.ro/stiri/Persoanele-vaccinate-impotriva-Covid-19-devin-mai-magnetice-in-timp.-Vaccinul-pare-sa-asambleze-nanoparticule-magnetice-in-sange-arata-un-studiu-168000


Foto: activenews.ro

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Citiți și...

Adevărata miză a războaielor din Orientul Mijlociu
Bilderberg 2018 - Întâlnirea va avea loc în Torino, Italia, între 7-10 iunie! Naționalismul și mass-media independentă vor fi principalele teme de discuție! Grupul Bilderberg lucrează la o strategie de luptă împotriva naționalismului și a mass-mediei independente! Iluminații se tem că naționalismul poate opri Noua Ordine Mondială!
Conferinţa lui Phil Schneider: O mărturie unică despre bazele subterane ultrasecrete pe care le-au construit Iluminaţii (1995)
Colectarea apei de ploaie devine ilegala in multe state americane ! Un american a stat 30 de zile la puscarie pentru ca a lasat apa de ploaie sa-i umple trei piscine !
Condoleezza Rice, consilierul american pentru securitate națională sub președintele George W. Bush, despre Razboiul din Irak din 2003: "Nu am mers în Irak pentru a instaura democrația, ci am fost în Irak pentru a-l răsturna pe Saddam Hussein... A fost o problemă de securitate"
Adevărul despre Covid-19, testele RT-PCR și "morții de Covid" fără autopsie. Covid-19, Marea Resetare și Noua Ordine Mondială
Baza militară aflată sub aeroportul din Denver (SUA)
Arme sonore misterioase ar fi cauzat răni cerebrale diplomaților americani din Cuba. Ce sunt acestea și cine le-a folosit?
Italia: Protocoalele Organizației Mondiale a Sănătății au fost fatale pentru mulți bolnavi de Covid-19
Hitler și Antarctica
Lista revendicărilor mișcării „vestele galbene” din Franța
Asasinarea lui John Kennedy are legătură cu planul său de a face publice informațiile despre OZN-uri și extratereștri
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013. Departamentul de Informații România (DIR) deține o arhivă uriașă.

You may also like...

Citește mai multe:
7 etape ale dezvoltării spirituale. Tu unde te situezi?

Dacii erau tot geți

“America este inamicul numărul unu” al Iranului, afirmă ayatollahul Ali Khamenei. “Cooperarea noastră poate izola America (…). Eşecul teroriştilor susţinuţi de Statele Unite în Siria nu poate fi negat, însă americanii îşi continuă comploturile”

Se naște o nouă coaliție proPutin: Țările în care prietenii președintelui rus se apropie de putere! Dominația Globală a Iluminaților scade pe zi ce trece!

SRI – stat în stat pe banii statului!

Închide