Peste 500 de medici germani acuză escrocii Covid. „Avem o mulțime de dovezi că este vorba de o poveste falsă în întreaga lume”

Distribuie!by “Peste 500 de medici și oameni de știință germani s-au înscris ca reprezentanți ai unei organizații numită „Comitetul de Investigație Extraparlamentară Corona” pentru a investiga ceea ce se petrece pe planeta noastră cu privire la covid-19. Este acest articol știre falsă? Nu, pentru că afirmația „avem o mulțime de […]
Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

“Peste 500 de medici și oameni de știință germani s-au înscris ca reprezentanți ai unei organizații numită „Comitetul de Investigație Extraparlamentară Corona” pentru a investiga ceea ce se petrece pe planeta noastră cu privire la covid-19.

Este acest articol știre falsă? Nu, pentru că afirmația „avem o mulțime de dovezi că este vorba de o poveste falsă în întreaga lume” aparţine unui reprezentant al grupului despre care se vorbește în articol. Dacă ceea ce spune citatul este adevărat sau nu, dvs. sunteți cei care decideți.


Este o afirmaţie înșelătoare sau inexactă? Nu, este un citat direct și reprezintă opinia mai multor profesioniști din domeniul sănătății. Acești profesioniști din domeniul sănătății insinuează că este vorba un virus fals? Nu, ei pur și simplu spun că virusul nu este atât de periculos cum se pretinde și prezintă informațiile care i-au determinat să ajungă la această concluzie.

Acești medici și oameni de știință sunt cenzurați puternic pe toate platformele de socializare, de YouTube etc, însă cei care scriu despre ei nu se confruntă cu aceeași cenzură. Multe dintre afirmațiile pe care le fac acești medici au fost „discreditate” de către principalele mijloace de comunicare, agențiile federale de reglementare a sănătății și „fact-checkers” – „verificatorii de fapte” care patrulează pe internet.


Orice informație care nu provine de la (OMS) nu este considerată fiabilă, veridică sau exactă. Oamenii sunt încurajați să viziteze site-ul web al OMS pentru informații reale și exacte despre covid-19 în loc să asculte medicii și oamenii de știință care se opun narațiunii acestor autorități sanitare.

Ce s-a petrecut în realitate: Peste 500 medici și oameni de știință germani au format organizația numită „Außerparlamentarischer Corona Untersuchungsausschuss” – „Comitetul de Investigație Extraparlamentară Corona”, cu scopul de a investiga tot ceea ce este legat de noul coronavirus, cum ar fi periculozitatea virusului și dacă acțiunile care au fost întreprinse de guvernele din întreaga lume și, în acest caz, guvernul german, sunt justificate sau dimpotrivă, cauzează mai mult rău decât bine.

„În calitate de Comisie de Anchetă Extraparlamentară Corona, vom investiga de ce s-au impus aceste măsuri restrictive în țara noastră ca parte a crizei covid-19, de ce suferă oamenii acum și dacă există proporționalitate în ceea ce priveşte măsurile impuse pentru combaterea acestei boli cauzată de virusul SARS-CoV-2.

Avem îndoieli serioase că aceste măsuri sunt proporționale. Acest aspect necesită să fie examinat și, deoarece nici parlamentele, nici partidele de opoziție, nici partidele de guvernământ nu au convocat o comisie și nici măcar nu au în plan să o facă, este timpul să ca noi să ne ocupăm de aceasta.

Vom invita și vom asculta diferiţi experți aici, în grupul de vorbitori Corona. Este vorba de experți din toate domeniile vieții: medicină, afaceri, drept, economie și multe altele. Puteți accesa transcrierile complete în limba engleză pe website-ul organizației, dacă vă interesează.”

Grupul a ținut mai multe conferințe în Germania. Într-una dintre acestea, dr. Heiko Schöning, unul dintre liderii organizației, a declarat că „Avem o mulțime de dovezi că acesta (noul coronavirus) este o poveste falsă peste tot, în toată lumea.”

Pentru a pune în context această afirmaţie, dr. Schöning nu se referea la faptul că virusul ar fi fals, ci doar că acesta nu este mai periculos decât gripa sezonieră (sau este la fel de periculos) și că nu sunt justificate măsurile care se iau pentru combaterea acestuia.

 

Reflectează asupra: De ce atât de mulți profesioniști și experți în domeniu sunt cenzurați, ridiculizați și opriți de organizații precum OMS? Nu ar fi cazul să avem dreptul să examinăm informațiile în mod deschis, liber și transparent?”[1]

SURSE

  1. http://yogaesoteric.net/peste-500-de-medici-germani-acuza-escrocii-covid-avem-o-multime-de-dovezi-ca-este-vorba-de-o-poveste-falsa-in-intreaga-lume/
  2. Foto: Internet

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Citiți și...

Guvernul Mondial și Marea Resetare: Dictura Globală, Fără Proprietate, Inteligența Artificială și Transumanism. Klaus Schwab, „părintele” Forumului Economic Mondial, vorbește de cipuri implantabile în creier: “Marea Resetare va duce la contopirea identității noastre fizice, digitale și biologice”. Tehnologia va permite autorităților să „pătrundă în spațiul minții”
În 2013, CIA a recunoscut oficial existența Zonei 51
VX - unul dintre cei mai mortali agenți chimici produși vreodată. VX este considerat de 10 ori mai puternic decât gazul sarin
Bloomberg nici nu se mai ascunde și clamează că națiunile din Est nu mai au niciun control politic asupra propriilor state: Capitalul occidental a colonizat Europa de Est. Țările din Est au proprietari străini
Rusia denunță decizia „tendențioasă și antisârbă" a Tribunalului Penal Internațional de condamnare a lui Ratko Mladici
Jurnalistul german Udo Ulfkotte dezvaluie cum presa SUA-UE manipuleaza si dezinformeaza oamenii ! "Am fost jurnalist timp de 25 de ani si am fost educat sa mint, sa trădez si sa nu spun adevarul publicului !"
Iran: Revoluția Islamică din 1979
Naționalismul este în ascensiune în Europa. Globaliștii pierd puterea
Criminalul din biserica din Sutherland Springs a lucrat în forţele armate americane: 27 de morţi într-un atac într-o biserică baptistă din Texas
Putin dezvăluie cea mai mare greșeală de care au profitat americanii
Cancerul, bomba cu ceas din Balcani, "plantată" de NATO
SUA au rămas proprietatea Marii Britanii, iar Marea Britanie este proprietatea Vaticanului
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Etichete: ,

Despre Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013. Departamentul de Informații România (DIR) deține o arhivă uriașă.