Petiție: Americanii cer arestarea lui George Soros pentru protestele Anti-Donald Trump

Distribuie!

Chiar pe site-ul www.change.org a fost lansată o petiţie în care se cere ARESTAREA LUI GEORGE SOROS pentru organizarea protestelor Anti-Trump! Este vorba de acelaşi site unde un ONG al lui Soros a cerut anularea votului pentru Casa Albă!

În acest fel, se confirmă ceea ce scria cotidianul.ro, adică faptul că George Soros se află în spatele acelor ciudate mitinguri de protest din chiar a doua zi după alegerile din SUA, cîştigate detaşat de Donald Trump împotriva candidatei Hillary Clinton!


Textul originar, în limba engleză, al Petiţiei poate fi accesat aici. Iată traducerea acestei Petiţii care are titlul „ARESTAŢI-L ŞI OPRIŢI-L PE GEORGE SOROS PENTRU PLATA PROTESTELOR VIOLENTE DIN AMERICA!” (“Arrest and Stop George Soros from paying for violent protests in America!”):

Hillary Clinton a pierdut alegerile prezidenţiale, dar unul dintre principalii ei susţinători nu se opreşte.


Vrem să aducem acest lucru în atenţia lui Trey Gowdy din Camera Reprezentanţilor, astfel încît să găsească un anumit tip de acţiune care să fie luată împotriva lui George Soros. Acesta rulează anunţuri pe Craiglist în toate marile oraşe / plătind aceşti oameni, ei protestează şi dau startul violenţelor, provocînd haos peste tot. Democraţii acţionează în afara legii, iar acest lucru nu va fi tolerat de America. Trebuie să luăm poziţie în apărarea noului preşedinte ales Donald Trump şi să-l ajutăm în lupta împotriva lui George Soros. Trebuie să ne protejăm drepturile de cetăţeni ai SUA şi să nu permitem ca acest tip de comportament să continue. George Soros a scăpat complet de sub control., Soros foloseşte banii săi în modul cel mai diabolesc posibil, folosind oamenii să facă astfel de fapte. Este o persoană diabolică ce comite TRĂDAREA Americii!!

Lupta pentru suveranitatea Americii se dă acum între preşedintele ales Donald Trump şi teoriile globaliste ale lui George Soros.

MoveOn.org, un grup liberal care s-a împrăştiat în toată ţara, este finanţat de Soros prin Open Society Foundations. Este binecunoscut faptul că MoveOn.org este responsabil pentru multele revolte şi proteste de la mitingurile de campanie ale lui Donald Trump, unele dintre acestea devenind violente şi periculoase.

Miercuri – a doua zi după victoria lui Trump – MoveOn.org a trecut la acţiune. Grupul a postat pe pagina sa de Facebook acest mesaj, anunţînd că vor organiza miercuri seara „adunări paşnice de rezistenţă” în întreaga ţară:

** ÎN ACEASTĂ DUPĂ AMIAZĂ **

ne vom aduna în această seară în oraşele din întreaga ţară pentru noi şi pentru ceilalţi că nu vom renunţa. Nu contează cu ce provocări ne vom confrunta în viitor, ne vom uni cu alţii şi vom apăra comunităţile noastre – indiferent de rasă, religie, sex, vîrstă, capacităţi, naţionalitate, statut de imigranţi, orientare sexuală, clasă sau alte forme de identitate. Lupta pentru o ţară cu libertăţi şi dreptate pentru toţi – cu o economie şi democraţie care se aplică tuturor – va continua.

Oricare dintre noi care este imigrant, refugiat şi din comuniatea de musulmani este ameninţat. Respingem asta şi sîntem pregătiţi să rezistăm atacurilor asupra tuturor comunităţilor noastre şi ne angajăm avem grijă de ei căutînd să stăm împreună. Un atac asupra oricăruia dintre noi va fi un atac asupra tuturor. În seara asta vom uni mîinile celor care împărtăşesc opiniile noastre, promitem solidaritate reciprocă şi o rezolvare pentru a putea merge înainte împreună în acest moment de pericol. Am avut eşecuri şi înainte, dar am revenit mereu, Mişcările noastre sînt rezistente şi de neoprit”.

Un anunţ de pe site-ul lor: „Membrii MoveOn şi aliaţii noştri se vor aduna în mod paşnic în această seară, 9 noiembrie, în oraşele din întreaga ţară. Vom afirma permanenta noastră respingere faţă de bigotismul, xenofobia, islamofobia şi misogigismul lui Donald Trump şi vom demonstra hotărîrea noastră de a lupta împreună pentru America. Noi încă mai credem că este posibil.”

Aceste „adunări” nu au fost în întregime paşnice”.

Trey Gowdy, căruia îi este adresată această Petiţie, este membru al Camerei Reprezentanților a Statelor Unite ale Americii din partea Partidului Republican. Are 52 de ani 52), şi reprezintă Greenville, Carolina de Sud.

MoveOn.org” ESTE O FUNDAŢIE FINANŢATĂ OFICIAL DE GEORGE SOROS

Am verificat cu atenţie ce este cu asociaţia MoveOn.org la care face trimitere textul Petiţiei şi am descoperit că, într-adevăr, aceasta este pe lista oficială a sutelor de ONG-uri finanţate direct de George Soros! Astfel, pe site-ul www.discoverthenetworks.org, sub titlul „Organizations Funded Directly by George Soros and his Open Society Foundations”, găsim la poziţia 123 chiar numele MoveOn.org cu următoarea menţiune: „MoveOn.org: This Web-based organization supports Democratic political candidates through fundraising, advertising, and get-out-the-vote drives”.

Aşadar, cu mult timp înainte de aceste alegeri, în America se ştia că asociaţia „MoveOn.org” se ocupă de „strîngerea de fonduri pentru candidaţii republicani”! Iată că acum, explicit, această asociaţie MoveOn.org se implică direct în organizarea Protestelor contra proaspătului Preşedinte ales al SUA, Donald Trump!

Ce este ciudat, este faptul că în România toată presa a prezentat pe larg Petiţia lui George Soros intitulată „Electoral College: Make Hillary Clinton President on December 19” („S-o facem pe Hillary Clinton Preşedinte pe 19 decembrie”), dar nu au scos un cuvînt despre Petiţia de mai sus, prin care se cere chiar arestarea lui George Soros pentru acţiunile de protest finanţate şi organizate de MoveOn.org, asociaţie aflată pe lista organizaţiilor finanţate direct de miliardarul american!

De altfel, nu cu mult timp înainte, americanii mai făcuseră o Petiţie împotriva lui George Soros, intitulată „Federally Indict George Soros for funding various terrorist and cartel groups” („Inculparea federală a lui George Soros pentru finanţarea grupărilor teroriste şi a cartelurilor”), despre care presa din România, de asemenea, nu a scris absolut deloc! Iată fotografia care a însoţit şi această Petiţie care l-a avut în centrul ei pe George Soros:

Motivul acestor „omisiuni” făcute de jurnaliştii români ar putea fi găsit în faptul că multe ONG-uri sau site-uri în care sînt implicaţi gazetari sînt finanţate de diferitele fundaţii ale lui George Soros: ActiveWatch, EuObserver, „România curată”, „Centrul pentru jurnalism independent”, „Freedom House”, „Institutul de Politici Publice” etc.

După aceste alegeri din SUA, se pare că George Soros şi numeroasele sale fundaţii vor fi mult mai atent monitorizate în întreaga lume, mai ales acum, cînd influenţa lor a ajuns pînă în Guvernele unor ţări, între care şi cel din România!

Reamintim că însuşi Prim-ministrul României Dacian Cioloş face parte din ONG-ul „Friends of Europe”, finanţat, între alţii, şi de George Soros!

P.S. Cotidianul a publicat chiar azi, înainte de apariţia Petiţiei, articolul „Mitingurile anti-Trump poartă marca înregistrată a lui George Soros”. Aproape instantaneu, supoziţiile noastre sînt confirmate chiar din SUA.„[1]

SURSE

  1. http://www.cotidianul.ro/americanii-cer-arestarea-lui-george-soros-pentru-protestele-anti-donald-trump-291069/
  2. Foto: cotidianul.ro

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație neguvernamentală de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...