Petitie in Uniunea Europeana pentru legalizarea marijuanei ! E o chestiune de timp pana va intra in legalitate !

Distribuie!

Nu e nimic mai deranjant pentru masoni ca legalizarea marijuanei, pentru ca in primul rand vorbim de o planta medicinala, ale carei proprietati terapeutice sint cunoscute de multi oameni, mai ales ca are o putere deosebita in distrugerea celulelor canceroase, iar aici ma refer la THC (tetrahidrocarbinol) si in al doilea rand exista avantajul financiar, iar orice stat, cum este Colorado, unde s-a legalizat, va avea o crestere economica imensa, pentru ca astfel o parte din economia subterana (bani negri) a marijuanei va iesi la suprafata.

Mai multe citez de pe site-ul dcnews.ro:


„Inițiativa Cetățenească Europeană ‘Weed like to talk’ a unit pentru prima dată în istorie toate țările membre UE pentru același scop, Legalizarea Marijuannei: Industrial, Medicinal și Recreațional.

”Cetățenii europeni solicită legalizarea cânepii printr-o inițiativă legislativă cetățenească. Ei cer legalizarea cânepii atât în scop medical, cât și recreativ, motivând prin numeroase studii care arată că este mult mai puțin dăunătoare decât alcoolul și chiar benefică din punct de vedere medical. Propunerea este de a reglementa cânepa într-un mod similar cu alcoolul și tutunul, cu accizare și interzicerea vânzării către minori.

Ca avantaje, pe lângă încetarea persecuției pe nedrept a unor cetățeni onești, care respectă legea în toate celelalte privințe, susținătorii enumeră și mutarea unor enorme sume de bani din economia neagră a crimei organizate în bugetul statului. Ei mai amintesc și vechea istorie de folosire a cânepii atât în scop medical, cât și spiritual, dar și legalizările recente din unele țări.

Inițiativele cetățenești europene sunt o inovație a Tratatului de la Lisabona prin care cetățenii au dreptul să trimită propuneri legislative spre Parlamentul European. Pentru asta, un milion de cetățeni trebuie să-și declare susținerea unei inițiative în decurs de un an, termenul limită a inițiativei de față fiind 20 noiembrie 2014, ora 16:20.

Până astăzi, 26 august 2014, deja s-au strâns peste 139 000 de declarații de susținere, dintre care peste 2000 din România, iar numărul lor este în creștere accelerată”, se arată într-un comunicat de presă al ”We like to talk weed” România.”[1]

Declarațiile de susținere se pot face pe situl Comisiei Europene, la
adresa: https://ec.europa.eu/citizens-initiative/REQ-ECI-2013-000023/public/index.do

SURSE


1. http://www.dcnews.ro/peti-ie-in-uniunea-europeana-pentru-legalizarea-marijuanei_452058.html

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație neguvernamentală de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...