Petre Ţuţea, gânduri despre Ceaușescu și despre sine

by “„SA DAM CEZARULUI CE ESTE AL CEZARULUI!” – Petre Ţuţea –  Ganduri despre Ceausescu si despre sine  – Petre Tutea a fost idealizat  de noua pseudo-elita fanariota a Romaniei, adica ticaloasa, hoata si tradatoare, drept monument al rezistentei impotriva a ceea ce el insusi se indoia ca ar fi existat vreodata pe […]
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

“„SA DAM CEZARULUI CE ESTE AL CEZARULUI!” – Petre Ţuţea –  Ganduri despre Ceausescu si despre sine  –

Petre Tutea a fost idealizat  de noua pseudo-elita fanariota a Romaniei, adica ticaloasa, hoata si tradatoare, drept monument al rezistentei impotriva a ceea ce el insusi se indoia ca ar fi existat vreodata pe meleagurile noastre si aiurea.


Ca sa-i mai dezumflam putin pe cei care l-au turnat, in timpul vietii, pe Petre Tutea, pozand in mari discipoli ai lui dupa moarte, readucem in actualitate cateva dintre gandurile acestui mare patriot.

Petre Tutea inainte de 1989


„Când voi muri eu, după mine rămâne un singur mare naţionalist în care să credeţi – Ceauşescu! Nu ştiu eu cât de comunist e el, dar  ţine cu naţia asta, să ştiţi de la mine. Ăsta e român adevărat. Ţine cu noi!”

Petre Tutea pe 25 decembrie 1989

 „Aţi văzut domnule, era mai mare naţionalist ca mine, că l-au omorât înaintea mea!” 

 

                                                     Petre Tutea – Epitaf 

         „Ceausescu a condus Romania timp de 24 de ani. Nu se poate spune ca era „bine” pe vremea lui Ceausescu, dar putini stiu cum era Romania inainte de Ceausescu! Acest conducator a fost pentru tara asta ceea ce au fost Kemal Ataturk pentru Turcia si Abdel Nasser pentru Egipt: TATAL NATIUNII!

Ceausescu a scos Romania din Evul Mediu, de la lumina lumanarii, la lumina electrica, de la carul cu boi, la intreprinderi producatoare de automobile, camioane, tractoare, locomotive si avioane… Nu stiu daca, pastrand proportiile, exista performante asemanatoare  in istorie – poate Ramses cel Mare! Ceausescu a dictat sa se ridice scoli, spitale, diguri, baraje, hidrocentrale, cai ferate, aeroporturi, baze militare subterane, lucrari hidrotehnice portuare, flote de avioane si vapoare, irigatii pe mii de hectare, poduri  impresionante, ba chiar si… autostrazi. In 24 de ani amarati, rastimp in care a platit datoriile si a dublat populatia urbana! De fapt, este incredibil! 

Daca stiti despre ce vorbesc veti vedea ca performantele lui Ceausescu frizeaza imposibilul. Si, peste asta, a pastrat DEMNITATEA acestui POPOR DE… TAMPITI!”

 

                                                 Petre Tutea despre sine

         „Am facut 13 ani de puscarie pentru un popor de idioti!

         Intelegand amaraciunea lui Tutea, consideram ca, totusi, nu la poporul manipulat  se referea ci la manipulatori, adica la aceia care s-au considerat, dintotdeauna, Dumnezeii acestui Pamant si au tradat, intotdeauna, poporul si Tara in favoarea propriilor interese meschine. La aceia pe care cronicarii bizantini i-au acuzat, intre anii 587 si 1453, permanent, ca „sunt mai cu priinta fata de barbari” si „mint strasnic si fura mult!”. Pe aceasta linie, aducem in actualitate si un Petre Tutea al veacului XVI, pe calugarul Macarie, cel care, la 1538, in conditii similare de prabusire romaneasca, ne-a definit pentru eternitate pseudo-elita mincinoasa, hoata, servila, lacoma si tradatoare, drept …….

„Minti oarbe pentru cele ce vor veni, dornici doar sa-si insuseasca averi ale altora, iar pe ale lor sa le inmulteasca cu mijloace nedrepte!”

Scarbiti de cei ce mistifica in continuare Istoria, constatand ca nimic nu este nou,  ca totul se repeta, ne asociem opiniei Presedintelui Conferintei de Pace din anii 1918-1920, Alexandre Millerand, care se adresa reprezentantilor pseudo-elitei noastre „istorice”, atat de laudata astazi, cu urmatoarele cuvinte: „Domnilor, in fata taranului soldat roman, imi scot palaria! In fata, insa, a politicienilor dvs…. ma acopar!

                                                                                                                               A consemnat,

                                                                                                              Al dvs. Col.(r) dr. Mircea Dogaru,

                                                                                                                                Istoric militar,

                                                                                                                                Presedintele SCMD

“[1]

SURSE

  1. http://sibiu.justitiarul.ro/petre-tutea-ganduri-despre-ceausescu-si-despre-sine/
  2. Foto: sibiu.justitiarul.ro

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Citiți și...

Țăranii care încă nu „s-au predat” supermarketurilor au devenit ținta lui Varujan Vosganian: Oul din coteț, în drumul său spre tigaie, nu produce niciun ban. Producția din gospodării ajunge la peste 20% din PIB, fără să producă niciun leu impozit la stat
Prăbuşirea celui mai puternic rege dac, Burebista - întemeitorul Daciei, ucis în urma unui complot al aristocraţiei pentru că avea prea multă putere
Marile taine ale pământului românesc: Vortexul sacru și arborele vieții dacic
Cine sunt jurnaliștii propagandiști români, care denigrează România în presa străină? Ce este mai josnic decât să îți denigrezi propria țară?
Ungurii au descoperit că dacii ocupau deja Câmpia Panonică când Attila și-a adus hoardele
Tăriceanu: Ambasadorul Olandei a încercat să ne învețe ce să facem în Justiție. În Ungaria l-au trimis pachet pe ambasadorul SUA când a depășit limitele convenției diplomatice. România este singura țară din Europa în care ambasadorii se poartă astfel
Cum au influențat traco-geții lumea greacă
Nepoții Regelui Ferdinard, suspecți într-un dosar de furt şi distrugere
Grădinarii vor să salveze legumele și fructele românești. Vor oferi gratuit semințe, în toată țara
Operaţiunea „Spălarea torţionarului Augustin Lazăr”
Misterele Muntilor Calimani: descoperirea unor pietre gravate cu insemne necunoscute !
Multinaționalele încearcă, pe ultima sută de metri, să extragă pe nimic resursele uriașe din Marea Neagră
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR): Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dir.org.ro