Petre Varain – “Bătălia pentru România”

by “Romania si intreaga Umanitate sunt conduse spre marginea prapastiei chiar de cei care ni se afla in frunte si de la care asteptam sa-si aparele popoarele… Nimic nu este intamplator, totul este facut lucid, pe fata chiar, in baza unui plan vechi si de-a dreptul diabolic. Planul se afla […]
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

“Romania si intreaga Umanitate sunt conduse spre marginea prapastiei chiar de cei care ni se afla in frunte si de la care asteptam sa-si aparele popoarele… Nimic nu este intamplator, totul este facut lucid, pe fata chiar, in baza unui plan vechi si de-a dreptul diabolic.

Planul se afla in faza finala, s-a trecut de la dezbinari (gen. Razboiul Rece) la razboaie calde pentru preluarea resurselor Terrei (Irak, Afganistan, Iugoslavia etc.), masuri pentru controlul total al populatiei si… decimarea ei, tot mai agresiva…


Daca nu se trezeste la timp, intreaga Omenire risca sa se reduca la un miliard de sclavi ai “Papusarilor”! La randul ei, Romania nu mai este demult a romanilor si poate disparea de pe harta, transformandu-se intr-un amalgam de rase si natii care sa munceasca din greu pentru “alesi”…

In istoria Omenirii, nimic nu a fost intamplator, totul s-a desfasurat in baza unui plan-pilon si a unor subplanuri, de adaptare la situatii. America a fost aleasa pe post de “falanga macedoneana”, care sa castige lupta in favoarea celor care stau in spate, la comanda. Aceiasi care au decis ca americanii trebuie injumatatiti ca populatie.


Deloc intamplator, din SUA s-au raspandit in lume “cultul” homosexualitatii, pandemiile si razboaiele. Mai nou, Organismele Modificate Genetic (OMG) sau dictatura supravegherii totale.

“Lovilutia europeana” din 1989 a fost programata tot in SUA, in 1972 si a avut ca scop crearea UE, ca un prim pas pentru disparitia statelor si natiunilor si “unirea” Terrei sub dictatura “alesilor”.

Un lider politic israelian s-a grabit deja sa ceara transformarea Ierusalimului in sediul ONU si capitala a Lumii…
Lovilutia din 22 decembrie 1989 a avut ca scop “preluarea” Romaniei si transformarea ei in “Pamantul Fagaduintei” pentru aceiasi “alesi”. Mai intai trebuia insa dezbinata, romanii alungati de la putere pe diverse motive, falimentata si data pe nimic “alesilor”, ascunsi sub diverse firme occidentale, “stupid people” (n.tr. “oameni prosti”) facut sa-si paraseasca tara sau lasat si fara ultimele bunuri de pret etc.

mare_Batalia_pentru_Romania_1_Petre_Varain_editura_Obiectiv

Se spune ca “drumul spre Iad este pavat cu bune intentii”. Este exact situatia Vaticanului, institutie crestina care nu mai este de mult a crestinilor, dimpotriva! Marea Schisma din 1054, aparent provocata de orgoliile liderilor religiosi de la Roma si Constantinopole, a deturnat complet negativ mersul crestinismului. Ca dovada, Inchizitia a aparut in Vest si nu in Est.

Marea Lovilutie Europeana din 1989 a fost o creatie masonica, iar Papa (Katz) s-a aflat la butoane, alaturi de sionist-masonii Gorbaciov si Kohl si masonii Mitterrand si Thatcher. O tinta importanta a acestei Mari Lovilutii a fost Romania.

Securitatea si-a facut datoria, a aflat la timp planurile discutate la Malta, i le-a prezentat imediat lui Ceausescu, l-a trimis in Iran si a incercat sa salveze o parte din avutia nationala. N-a putut face mai mult datorita contextului international si tradarilor, obisnuite in zona balcanica.

Lupta continua insa neoficial si in culise, pe care le puteti afla din cartea “Batalia pentru Romania”. De unde puteti vedea cu ce se ocupa serviciile noastre secrete, in loc sa-i apere pe romani si Romania.

Cel mai grav aspect l-am lasat la urma: “dresarea” si decimarea Omenirii prin mijloace diabolice. “Apocalipsa lui Antichrist” continua cu aceasta parte a planului satanic de dominatia asupra Terrei, dupa ce in primul volum v-a fost prezentat pe larg modul in care este supravegheata total intreaga Omenire.

Pandemii imprastiate din avioane militare, campanii de vaccinare menite sa sterilizeze natiuni (inclusiv Romania) si sa extinda pandemiile, medicamentele voit periculoase, fluorizarea apei de la robinet pentru “dresarea” si sterilizarea populatiei, iar asta nu este totul.

Editura Obiectiv a ramas una dintre putinele edituri din Romania care isi mai permite sa publice informatii ce deranjeaza puterea. Nu intamplator este o editura lovita sistematic si ocolita de mass-media, iar pe Internet apare… la extreme, laudata si hulita.”[1]

SURSE

  1. Eugen Delcea, Editura Obiectiv, 22.09.2010, postfata in cartea lui Petre Varain – “Batalia pentru Romania”, pag. 3-5.
  2. Foto: divin.ro

Citiți și...

Comisia Europeana a lansat o procedura de infringement impotriva Romaniei ! UE s-a suparat pe Romania ca s-a opus exportarii petrolului romanesc in afara tarii ! Inca o mizerie din partea UE !
George Maior, fostul sef al SRI, a recunoscut ca in presa sunt ofiteri acoperiti ! Acestia au avut si au rolul de a minti si manipula poporul roman !
Corneliu Vadim Tudor - "Masoneria"
Profesorul Florian Colceag despre societatea românescă: "Suntem menținuți la un nivel infantil pentru a fi mai bine controlați!"
Leon Dănăilă acuzat de "discriminare" de către komisarii neomarxiști ai corectitudinii politice
O țară de infractori? Sute de mii de români au fost ascultați de către DNA și SRI
Uniunea Europeană - Noua Uniune Sovietică
O campanie anti-națională
Dictatura biometrică, tot mai aproape! MAI a prezentat cartea electronică de identitate, care va conține CIP integrat și amprente. În timp ce britanicii au renunțat la proiect, considerat prea costisitor, România e dispusă să dea milioane de euro
Cornel-Dan Niculae - Războiul nevăzut al evreilor sioniști cu românii
Mesaj din China: "Într-un stat responsabil, trimisul SUA ar fi expulzat!"
Președintele României, Klaus Iohannis, este enervat de adoptarea legilor justiției, care înseamnă sfârșitul Statului Paralel și acuză o "dictatură a majorității"! În democrație, majoritatea oamenilor conduc o țară! Nu există "dictatura majorității", ci doar "dictatura minorității" pe care Klaus Iohannis și globaliștii o susțin!
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul Intelligence România (DIR)

Departamentul Intelligence România (DIR): Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dir.org.ro