Petre Varain – “Bătălia pentru România”

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

“Romania si intreaga Umanitate sunt conduse spre marginea prapastiei chiar de cei care ni se afla in frunte si de la care asteptam sa-si aparele popoarele… Nimic nu este intamplator, totul este facut lucid, pe fata chiar, in baza unui plan vechi si de-a dreptul diabolic.

Planul se afla in faza finala, s-a trecut de la dezbinari (gen. Razboiul Rece) la razboaie calde pentru preluarea resurselor Terrei (Irak, Afganistan, Iugoslavia etc.), masuri pentru controlul total al populatiei si… decimarea ei, tot mai agresiva…


Daca nu se trezeste la timp, intreaga Omenire risca sa se reduca la un miliard de sclavi ai “Papusarilor”! La randul ei, Romania nu mai este demult a romanilor si poate disparea de pe harta, transformandu-se intr-un amalgam de rase si natii care sa munceasca din greu pentru “alesi”…

In istoria Omenirii, nimic nu a fost intamplator, totul s-a desfasurat in baza unui plan-pilon si a unor subplanuri, de adaptare la situatii. America a fost aleasa pe post de “falanga macedoneana”, care sa castige lupta in favoarea celor care stau in spate, la comanda. Aceiasi care au decis ca americanii trebuie injumatatiti ca populatie.


Deloc intamplator, din SUA s-au raspandit in lume “cultul” homosexualitatii, pandemiile si razboaiele. Mai nou, Organismele Modificate Genetic (OMG) sau dictatura supravegherii totale.

“Lovilutia europeana” din 1989 a fost programata tot in SUA, in 1972 si a avut ca scop crearea UE, ca un prim pas pentru disparitia statelor si natiunilor si “unirea” Terrei sub dictatura “alesilor”.

Un lider politic israelian s-a grabit deja sa ceara transformarea Ierusalimului in sediul ONU si capitala a Lumii…
Lovilutia din 22 decembrie 1989 a avut ca scop “preluarea” Romaniei si transformarea ei in “Pamantul Fagaduintei” pentru aceiasi “alesi”. Mai intai trebuia insa dezbinata, romanii alungati de la putere pe diverse motive, falimentata si data pe nimic “alesilor”, ascunsi sub diverse firme occidentale, “stupid people” (n.tr. “oameni prosti”) facut sa-si paraseasca tara sau lasat si fara ultimele bunuri de pret etc.

mare_Batalia_pentru_Romania_1_Petre_Varain_editura_Obiectiv

Se spune ca “drumul spre Iad este pavat cu bune intentii”. Este exact situatia Vaticanului, institutie crestina care nu mai este de mult a crestinilor, dimpotriva! Marea Schisma din 1054, aparent provocata de orgoliile liderilor religiosi de la Roma si Constantinopole, a deturnat complet negativ mersul crestinismului. Ca dovada, Inchizitia a aparut in Vest si nu in Est.

Marea Lovilutie Europeana din 1989 a fost o creatie masonica, iar Papa (Katz) s-a aflat la butoane, alaturi de sionist-masonii Gorbaciov si Kohl si masonii Mitterrand si Thatcher. O tinta importanta a acestei Mari Lovilutii a fost Romania.

Securitatea si-a facut datoria, a aflat la timp planurile discutate la Malta, i le-a prezentat imediat lui Ceausescu, l-a trimis in Iran si a incercat sa salveze o parte din avutia nationala. N-a putut face mai mult datorita contextului international si tradarilor, obisnuite in zona balcanica.

Lupta continua insa neoficial si in culise, pe care le puteti afla din cartea “Batalia pentru Romania”. De unde puteti vedea cu ce se ocupa serviciile noastre secrete, in loc sa-i apere pe romani si Romania.

Cel mai grav aspect l-am lasat la urma: “dresarea” si decimarea Omenirii prin mijloace diabolice. “Apocalipsa lui Antichrist” continua cu aceasta parte a planului satanic de dominatia asupra Terrei, dupa ce in primul volum v-a fost prezentat pe larg modul in care este supravegheata total intreaga Omenire.

Pandemii imprastiate din avioane militare, campanii de vaccinare menite sa sterilizeze natiuni (inclusiv Romania) si sa extinda pandemiile, medicamentele voit periculoase, fluorizarea apei de la robinet pentru “dresarea” si sterilizarea populatiei, iar asta nu este totul.

Editura Obiectiv a ramas una dintre putinele edituri din Romania care isi mai permite sa publice informatii ce deranjeaza puterea. Nu intamplator este o editura lovita sistematic si ocolita de mass-media, iar pe Internet apare… la extreme, laudata si hulita.”[1]

SURSE

  1. Eugen Delcea, Editura Obiectiv, 22.09.2010, postfata in cartea lui Petre Varain – “Batalia pentru Romania”, pag. 3-5.
  2. Foto: divin.ro

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Citiți și...

Strategia națională de educație parentală - drumul spre un Barnevernet românesc
Dezvăluirile unui fost colonel SRI despre Sistemul Represiv din România și acoperiții din presă: "Unii primeau mailuri cu rechizitorii și un ordin clar. SRI făcea rechizitorii și alegea complete"
Atentatul cu bombă din Senatul României din 1920 a fost orchestrat de către evreul comunist Max Goldstein
NATO vrea mai mulţi bani de la români!
Crucea din Piața Unirii din București a fost profanată cu mesaje pro homosexualitate
Partidul Miscarea Populara sustine cedarea masiva a suveranitatii Romaniei catre UE! Basescu a cedat catre UE o parte din suveranitatea Romaniei, motiv pentru care a si ramas presedinte! Si uite asa se incalca articolul 1 din Constitutie!
Procurorii DNA, mai bogați ca marii corupți
„Generația Pro”, Halloween și Valentine’s Day: Spălarea creierului, pierderea identității naționale, repere culturale importate
Înainte de a o susține pe Laura Codruța Kovesi, întrebați-o de ce, cât timp a fost șefă la DNA, DNA nu a investigat jafurile străinilor din România!
Eșecul Referendumului pentru familie: Referendumul pentru familie a fost boicotat de către globaliștii din toate partidele, din mass-media, de activiștii #Rezist, la ordinul globaliștilor din străinatate
Coronavirusul Covid-19, România și Noua Ordine Mondială
Publicația globalistă, HotNews.ro, deranjată de apelul la identitate, suveranitate și unitate națională făcut de Academia Română
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013. Departamentul de Informații România (DIR) deține o arhivă uriașă.

You may also like...