Petre Varain – “Bătălia pentru România”

by “Romania si intreaga Umanitate sunt conduse spre marginea prapastiei chiar de cei care ni se afla in frunte si de la care asteptam sa-si aparele popoarele… Nimic nu este intamplator, totul este facut lucid, pe fata chiar, in baza unui plan vechi si de-a dreptul diabolic. Planul se afla […]
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

“Romania si intreaga Umanitate sunt conduse spre marginea prapastiei chiar de cei care ni se afla in frunte si de la care asteptam sa-si aparele popoarele… Nimic nu este intamplator, totul este facut lucid, pe fata chiar, in baza unui plan vechi si de-a dreptul diabolic.

Planul se afla in faza finala, s-a trecut de la dezbinari (gen. Razboiul Rece) la razboaie calde pentru preluarea resurselor Terrei (Irak, Afganistan, Iugoslavia etc.), masuri pentru controlul total al populatiei si… decimarea ei, tot mai agresiva…


Daca nu se trezeste la timp, intreaga Omenire risca sa se reduca la un miliard de sclavi ai “Papusarilor”! La randul ei, Romania nu mai este demult a romanilor si poate disparea de pe harta, transformandu-se intr-un amalgam de rase si natii care sa munceasca din greu pentru “alesi”…

In istoria Omenirii, nimic nu a fost intamplator, totul s-a desfasurat in baza unui plan-pilon si a unor subplanuri, de adaptare la situatii. America a fost aleasa pe post de “falanga macedoneana”, care sa castige lupta in favoarea celor care stau in spate, la comanda. Aceiasi care au decis ca americanii trebuie injumatatiti ca populatie.


Deloc intamplator, din SUA s-au raspandit in lume “cultul” homosexualitatii, pandemiile si razboaiele. Mai nou, Organismele Modificate Genetic (OMG) sau dictatura supravegherii totale.

“Lovilutia europeana” din 1989 a fost programata tot in SUA, in 1972 si a avut ca scop crearea UE, ca un prim pas pentru disparitia statelor si natiunilor si “unirea” Terrei sub dictatura “alesilor”.

Un lider politic israelian s-a grabit deja sa ceara transformarea Ierusalimului in sediul ONU si capitala a Lumii…
Lovilutia din 22 decembrie 1989 a avut ca scop “preluarea” Romaniei si transformarea ei in “Pamantul Fagaduintei” pentru aceiasi “alesi”. Mai intai trebuia insa dezbinata, romanii alungati de la putere pe diverse motive, falimentata si data pe nimic “alesilor”, ascunsi sub diverse firme occidentale, “stupid people” (n.tr. “oameni prosti”) facut sa-si paraseasca tara sau lasat si fara ultimele bunuri de pret etc.

mare_Batalia_pentru_Romania_1_Petre_Varain_editura_Obiectiv

Se spune ca “drumul spre Iad este pavat cu bune intentii”. Este exact situatia Vaticanului, institutie crestina care nu mai este de mult a crestinilor, dimpotriva! Marea Schisma din 1054, aparent provocata de orgoliile liderilor religiosi de la Roma si Constantinopole, a deturnat complet negativ mersul crestinismului. Ca dovada, Inchizitia a aparut in Vest si nu in Est.

Marea Lovilutie Europeana din 1989 a fost o creatie masonica, iar Papa (Katz) s-a aflat la butoane, alaturi de sionist-masonii Gorbaciov si Kohl si masonii Mitterrand si Thatcher. O tinta importanta a acestei Mari Lovilutii a fost Romania.

Securitatea si-a facut datoria, a aflat la timp planurile discutate la Malta, i le-a prezentat imediat lui Ceausescu, l-a trimis in Iran si a incercat sa salveze o parte din avutia nationala. N-a putut face mai mult datorita contextului international si tradarilor, obisnuite in zona balcanica.

Lupta continua insa neoficial si in culise, pe care le puteti afla din cartea “Batalia pentru Romania”. De unde puteti vedea cu ce se ocupa serviciile noastre secrete, in loc sa-i apere pe romani si Romania.

Cel mai grav aspect l-am lasat la urma: “dresarea” si decimarea Omenirii prin mijloace diabolice. “Apocalipsa lui Antichrist” continua cu aceasta parte a planului satanic de dominatia asupra Terrei, dupa ce in primul volum v-a fost prezentat pe larg modul in care este supravegheata total intreaga Omenire.

Pandemii imprastiate din avioane militare, campanii de vaccinare menite sa sterilizeze natiuni (inclusiv Romania) si sa extinda pandemiile, medicamentele voit periculoase, fluorizarea apei de la robinet pentru “dresarea” si sterilizarea populatiei, iar asta nu este totul.

Editura Obiectiv a ramas una dintre putinele edituri din Romania care isi mai permite sa publice informatii ce deranjeaza puterea. Nu intamplator este o editura lovita sistematic si ocolita de mass-media, iar pe Internet apare… la extreme, laudata si hulita.”[1]

SURSE

  1. Eugen Delcea, Editura Obiectiv, 22.09.2010, postfata in cartea lui Petre Varain – “Batalia pentru Romania”, pag. 3-5.
  2. Foto: divin.ro

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Citiți și...

ONG-ul sorosist APADOR-CH, care pretinde că "luptă pentru apărarea drepturilor omului în România", susține vaccinarea obligatorie
Mecanismele Statului Paralel. Cum au atacat Coldea și Maior instituțiile de conducere
Despre neoliberalism și originile sale. Neoliberalismul, controlul oligarhiei bancar-corporatiste asupra oamenilor. Neoliberalismul înseamnă privatizări, liberalizări, descentralizare, regionalizare, diminuarea rolului statului în economie, facilităţi fiscale pentru corporaţii şi bănci, reducerea asistenţei şi ajutoarelor sociale, acorduri cu FMI, "investitori străini", scumpirea prețurilor și sărăcirea oamenilor
Traian Basescu: "SUA vor sa destabilizeze Romania, asa cum au facut in Ucraina si Egipt!"
Roger Stone, consilierul lui Donald Trump despre români: Serviciile secrete au scăpat de sub control/ Despre Soroș: Vrea totalitarism global, vrea să dea jos Guvernul și să vă aducă un sistem mult mai rău decât pe vremea lui Ceaușescu
NATO vrea mai mulţi bani de la români!
Manipulare pe Facebook – Se repetă scenariul din februarie. 250.000 de mesaje de instigare la demolarea Guvernului au fost transmise pe Facebook și mail pentru a împiedica instaurarea legii răspunderii magistraților: “Înaintea votului din parlament pe legile justiției, zeci de mii de oameni vor inunda străzile orașelor din întreaga țară”. Se anunța distribuirea a 3.000 de pancarte în formă de palmă pe care scrie “Toți pentru Justiție”. Cine a plătit?
ONG-iștii lui George Soros vor să aducă în România un milion de imigranți! Românii trebuie să spună nu aducerii de imigranți! Aducerea de imigranți pe teritoriul României constituie o amenințare la adresa Siguranței Naționale, având în vedere nenumăratele infracțiuni comise de imigranți în Occident!
România versus SUA, UE, George Soros și Iluminați
Liderii anticorupție să fie la fel de verificați ca cei anchetați
Miliardarii de la Rosia Montana au suferit o infrangere grea in Instanta
Raport al BNR: Marile bănci străine țin România în subdezvoltare, inclusiv prin spolierea deponenților. BNR nu explică și de ce a girat un asemenea cartel neocolonialist
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR): Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dir.org.ro