Phil Schneider, asasinat în ianuarie 1996 de către serviciile secrete, după ce a făcut dezvăluiri despre colaborarea dintre SUA și extratereștri

Distribuie!

„Un fost geolog și inginer american susține că a luat parte la operațiuni secrete ale guvernului SUA, din perioada președintelui Dwight Eisenhower, în timpul cărora s-ar fi făcut un pact cu extratereștrii.

Phil Schneider a avut mai multe dezvăluiri de-a lungul timpului despre existența extratereștrilor, menționează publicația The Epoch Time, care precizează că nu-și asumă teoriile lui Scheneider.


În anul 1996, Scheneider a fost găsit mort în locuința sa, oficial stabilindu-se că a fost vorba despre o sinucidere.

Geologul Schneider, declara că în 1954, președintele american de atunci, Dwight Eisenhower, a încheiat un pact cu trei specii de extratereștri.


În schimbul tehnologiei avansate a acestora, președintele ar fi dat permisiunea vizitatorilor galactici de a răpi animale și un număr limitat de ființe umane.”[1]

„Geologul şi inginerul Phil Schneider, care a avut nivelul 1 de securitate în proiectele guvernamentale secrete americane, a stârnit de-a lungul timpului numeroase controverse cu privire la declaraţiile sale. Care se referă la existenţa unui „personaj” ciudat, pe nume Valiant Thor.

Multe întâlniri

Schneider a povestit că acesta ar fi fost de fapt un extraterestru, venit de pe Venus, care a muncit pentru guvernul american până la sfârşitul anilor ’50. Imediat după ce şi-a încheiat misiunea, extraterestrul blond s-a întors pe nava sa şi nu a mai fost văzut niciodată, potrivit efemeride.ro.

Schneider a arătat o imagine cu Valiant Thor în timpul unei prelegeri de la o expoziţie din 1995. Fotografia fusese realizată în 1943. Schneider a afirmat faptul că extraterestrul lucrase pentru armata americană din 1937. Conform descrierii lui Schneider, Thor avea vârsta de aproximativ 500 de ani, avea şase degete la o mână, un plămân uriaş, o inimă supradimensionată şi un IQ de 1200 – ceea ce îl făcea capabil să vorbească peste 100 de limbi.

În acelaşi mod

Extraterestrul de pe Venus ar fi avut mai multe întâlniri cu preşedinţii americani din acea perioadă, Dwight Eisenhower şi Richard Nixon. Thor ar fi comunicat americanilor că omenirea trebuie să îşi schimbe optica cu privire la război şi că politica bazată pe violenţă va produce în viitor un dezechilibru global, care va pune întreaga civilizaţie în pericol.

El ar mai fi indicat că rasa lui a trăit în subteran şi că multe din planetele Universului susţin viaţa în acelaşi mod . El a mai vorbit despre „valuri de străini care aterizează în jurul lumii pentru a ajuta în problemele aparent insurmontabile ale Pământului”.

Potrivit mărturiilor lui Schneider, Thor a părăsit Pământul în dimineaţa zilei de 16 martie 1960, decolând din Alexandria, statul Virginia, într-o navă spaţială.

La doar câteva luni după ce a relatata această întâmplare bizară, Schneider a fost găsit mort în apartamentul său la 17 ianuarie 1996, în condiţii suspecte. Mulţi cred că a fost ucis…”[2]

Va recomandam sa cititi:

Phil Schneider, asasinat în 1996 de către serviciile secrete, spunea că ştie 131 de baze militare subterane construite pentru planurile Noii Ordini Mondiale

SURSE

  1. https://evz.ro/extraterestri-contact-sua.html
  2. https://evz.ro/se-afla-printre-noi-avertismentele-extraterestrului-de-pe-venus-video.html
  3. Foto: Internet

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație neguvernamentală de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...