Phil Schneider, bărbatul care a ucis doi extratereștri în baza Dulce

by “Una dintre cele mai fascinante povești cu extratereștri îl are drept personaj principal pe Phil Schneider, un fost angajat din baza Dulce, SUA. La începutul lui 1979, în urma unui incident bizar, Phil a devenit primul om care a reușit să împuște două ființe venite dintr-o altă lume. Povestea […]
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Una dintre cele mai fascinante povești cu extratereștri îl are drept personaj principal pe Phil Schneider, un fost angajat din baza Dulce, SUA. La începutul lui 1979, în urma unui incident bizar, Phil a devenit primul om care a reușit să împuște două ființe venite dintr-o altă lume.

Povestea specialistului, care a lucrat pentru mai mulți ani în baza Dulce, a început undeva prin anii ’70. Atunci a fost pentru prima dată când specialistul a luat contact cu numeroase secrete pe care guvernul SUA le păstra departe de ochii curioși ai publicului.


Baza Dulce a fost ridicată cu acest scop și pentru a dezvolta tehnologii de ultimă generație. Odată baza construită, Schneider a primit autorizație de nivelul 3, ceea ce însemna că are acces în cele mai multe locuri ale bazei și raporta direct șefului CIA.

Schneider a început o lupta acerbă, cu prețul vieții, împotriva sistemului, după ce într-una din bazele, la care lucra, a fost implicat într-un atac al extratereștrilor, el fiind unul dintre cei patru supraviețuitori, dar unicul care nu a fost redus la tăcere.


Și-a dorit ca lumea să cunoască adevărul despre extratereștri, și anume ca ei sunt reali și studiați de către SUA în baze militare ultra secrete pentru care se alocă 25% din PIB-ul țării, sub forma unui „buget negru”.

„Conflictul armat din Baza Dulce din 1979 a apărut accidental, iar după a fost liniște deplină. Am fost implicat în construcția unei anexe a acestei baze militare subterane. Treaba mea a fost să merg pe găuri în jos, să analizez roca și să recomand tipul de explozibil.

Cum înaintam în adâncime, am dat la un moment dat de o peștera mare care era plină de extratereștri mari , cenușii. Am împușcat doi dintre ei.”, a mărturisit Phil Schneider într-una conferințele organizate pe tema experienței proprii cu extratereștrii.

În vederea deconspirării SUA, Schneider a început să adune informații, pe care să le relateze pe larg într-o carte. Însă, la 17 ianuarie 1996 el a fost găsit mort în apartamentul său. Potrivit autorităților, bărbatul s-a sinucis. Fosta doamna Schneider, a declarat că soțul său era un om foarte religios și nu era de acord cu suicidul, mai mult decât atât, el spunea mereu cunoscuților cu umor negru: „Dacă vreodată ma voi sinucide, va fi nevoie să știți de ce am fost ucis”.”[1]

SURSE

  1. https://www.efemeride.ro/phil-schneider-barbatul-care-ucis-doi-extraterestri-baza-dulce
  2. Foto: thoseconspiracyguys.com

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR): Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dir.org.ro