Piatra Inga, artefactul rămas moștenire de la o civilizație extraterestră?

Distribuie!by “Piatra Inga este o misterioasă mostenire rămasă de la hitiți, fenicieni, atlanți sau extratereștrii? Ea sfidează prin complexitatea desenelor dar și prin misterul acestora. Prin zonă s-au perindat multe echipe de certătători. Unii au ajuns la concluzia că este adusă de pe altă planetă. Piatra Inga este unul dintre […]
Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Piatra Inga este o misterioasă mostenire rămasă de la hitiți, fenicieni, atlanți sau extratereștrii? Ea sfidează prin complexitatea desenelor dar și prin misterul acestora.

Prin zonă s-au perindat multe echipe de certătători. Unii au ajuns la concluzia că este adusă de pe altă planetă. Piatra Inga este unul dintre cele mai misterioase situri arheologice. Este situată în mijlocul unui râu din orașul Inga, Brazilia.


Este un bolovan de aproape 24 metri lungime și 3,5 metri lățime. Pe o suprafață de 15 metri sunt 450 de sculpturi, aparent abstracte dar care ascund un mesaj criptat. Sunt fețe de personaje misterioase, cifre, fructe, constelații cum ar fi Calea Lactee și Orion și glife încă nedeșcifrate. Șiruri de cupe care sugerează scurgerea timpului sau un calendar.

Etimologic vorbind, unii cercetători susțin că Inga provine de la cuvântul demon din portugheză. În spatele monumentului sunt ceea ce localnicii numesc roci selenare, respectiv bolovani mari, lucioși, străpunși de niște găuri mari, care amintesc de craterele de pe Lună.


Oricare ar fi mesajul inscripțiilor, situl este un mesager al unei lumi necunoscute. Conform estimărilor arheologilor, pietrele au o vechime de 6000 de ani. Arheologul brazilian Gabrielle D Anunzzio s-a mutat în Inga și toată viața a stat lângă această piatră, fascinat de misterioasele simboluri.

El spune că în Sao Paolo există o piatră care prezintă cea mai veche hartă din lume. Harta prezintă Antarctica fără gheață, un continent Atlantis și unul Lemuria iar Africa e unită cu Europa. Simbolurile Inga sunt asemănătoare cu cele din Turcia, Mesopotamia, Grecia. Cum se poate explica acest lucru?

Una dintre inscripții vorbește despre o erupție vulcanică a cărei cenșă a acoperit un oraș, asemănător orașului Pompei. Ceea ce este și mai ciudat este legătura acestor inscripții cu extratereștrii. Pe o bucată de metal, care a fost colectată de la un OZN, prăbușit în Roswell, în 1947, apar niște simboluri similare cu cele de la Inga, Mesopotamia, Insula Paștelui.

Unii cercetători susțin că civilizații extraterestre au fost aduse pe Pământ în aceste zone, Inga, Mesopotania, Insula Paștelui, de aici și similitudinea simbolurilor. Simbolurile de pe această piatră au fost sculptate printr-o metodă secretă. Cercetătorul Baraldi susține că aceste simboluri descriu istoria catastrofală a Atlantidei.

În 1947, în orașul Roswell armata americană a capturat un obiect zburător. La scurt timp Forțele Armate Militare au închis acest caz. Autoritățile au susținut că trupurile extratereștrilor recuperate, pe care martori oculari le-au văzut, erau manechine pentru teste.

Rămâne întrebarea ce reprezentau simbolurile de pe bucățile de metal recuperate și cum se explică faptul că acestea sunt aproape identice cu cele de la Inga?”[1]

SURSE

  1. https://www.efemeride.ro/piatra-inga-artefactul-ramas-mostenire-de-la-o-civilizatie-extraterestra
  2. Foto: efemeride.ro

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Citiți și...

Orașul Troia, Turcia
”Există viață după moarte”. Profesorul Constantin Dulcan, explicațiile științifice ale fenomenolor mistice și paranormale
Proiectul Kola – cum voiau sovieticii să ajungă în centrul Pământului și ce au descoperit
Anomalia Atlanticului de Sud, un portal spre o lume paralelă? Specialiștii nu exclud această posibilitate
Radu Cinamar - Pergamentul secret: cinci tehnici inițiatice tibetane
Creierul omului racordat la Univers
Secretele omenirii ascunse în Muntele Retezat
O altă persoană care a făcut dezvăluiri cu privire la locaţia ultrasecretă S4 a Zonei 51 (la nord de Las Vegas, Nevada) este doctorul în microbiologie Dan Burisch. El afirmă că, în special, această elită francmasonică ce conduce la ora actuală întreaga lume nu doreşte ca faptele să fie dezvăluite deoarece, în viziunea lor, dacă tehnologiile avansate pe care ei le păstrează secrete şi le folosesc numai în rău ar ajunge la îndemâna tuturor, ei şi‑ar pierde în scurt timp după aceea puterea
Marea Piramidă din Cholula
Povestea lui Sid Hurwich și misterul aparatului său capabil să înghețe timpul
Rămăşiţele unui templu şi numeroase artefacte, printre care bijuterii de aur, monede şi piesa lipsă dintr-o ambarcaţiune au fost descoperite de scafandri în Heracleion, un oraş scufundat din Egiptul Antic
O lumină puternică, misterioasă, asemănătoare cu un soare, a apărut pe cerul nopții din Japonia, în timpul cutremurului din 7 aprilie 2011
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013. Departamentul de Informații România (DIR) deține o arhivă uriașă.